עבור לתוכן

Sony ericsson C902...סקירה קצרה לאחר 12 שעות שימוש ראשונות

Featured Replies

פורסם

חדות לא רעה, אבל ישנם המון עיוותי צבעים [שכחתי כבר מהו המונח המקצועי לזה :-X something chromatic ]

בכל מקרה, את הבחינה עליך לעשות בצילום לילה, יהיה מעניין לראות את התוצאות.

תתחדש ;)

עריכה:

דרך אגב, להקטין תמונות ולהתלהב מהחדות זה נחמד, אבל לא כך עושים, תעלה בבקשה תמונות 100 אחוז. [תחתוך אותן כמובן בנקודות אסטרטגיות לבדיקה נכונה של החיישן]

פורסם
  • מחבר

חדות לא רעה, אבל ישנם המון עיוותי צבעים [שכחתי כבר מהו המונח המקצועי לזה :-X something chromatic ]

בכל מקרה, את הבחינה עליך לעשות בצילום לילה, יהיה מעניין לראות את התוצאות.

תתחדש ;)

עריכה:

דרך אגב, להקטין תמונות ולהתלהב מהחדות זה נחמד, אבל לא כך עושים, תעלה בבקשה תמונות 100 אחוז. [תחתוך אותן כמובן בנקודות אסטרטגיות לבדיקה נכונה של החיישן]

מצ"ב תמונה בגודל מלא [חתכתי רק את הפנים, חלק רלוונטי יחידי]

אם תשווה למכשירים אחרים זה פשוט שיפור פנומנאלי. בד"כ תמונות בגודל מלא של פלאפון הן מלוכלכות להחריד. פה רמת הלכלוך היא מאוד קלה.

אגב יש איזה ירידה ברמת נקיון של הירוק...שוב פעם בגלל המרה לJPEG לצערי...

http://img158.imageshack.us/img158/5273/86842852as1.jpg

[br]פורסם בתאריך: 12.09.2008 בשעה 00:18:13

טוב, סט תמונות לילה:

תחילה - תמונת סצינת לילה עם חושך מוחלט.

הפתיע אותי לטובה המכשיר פה. אף פעם לא ראיתי מכשיר שיודע להתמודד עם חושך. בניגוד לכל המכשירים האחרים, שברוב טמטומם במצב לילה פשוט מבהירים את המסך ויוצרים לכלוך מטורף, הC902 פשוט מגדיל את אורך זמן החשיפה ויוצר תמונת לילה נקייה מלכלוך עם מקסימום פרטים אפשריים.

אגב, המנורות יצאו מטושטשות קצת כי היד שלי זזה...חשיפה ארוכה מביאה לדבר כזה וביטלתי את מייצב התמונה בשביל רזולוציה משופרת.

http://img126.imageshack.us/my.php?image=dsc00056lq5.jpg

dsc00056lq5.jpg

ולטקסט: סתם שיר שרשמתי על מפית, צולם במצב MACRO בחדר חשוך כמעט לחלוטין [למעט אור ירח], ללא פלאש.

dsc00044ah2.jpg

טוב. מחר ננסה לעשות צילומי שקיעה בים. יש מצב ייעודי לכך, אז יש אופציה לתמונות יפות. ;)

ולמסקנה לבינתיים - מצלמה סבבה כשמבינים איך להשתמש בה נכון בכל מצב נתון. הפונצקיות במכשיר באמת שימושיות ואני יכול להתחיל לוותר על הCASIO EXILIM שלי אני משער. אומנם ירידה קצת באיכות תמונה, אבל HAIL THE צילום ספונטאני! ;D

פורסם

התמונה היא קרופ של 100% או שמא הקטנת מעט וחתכת?

פורסם
  • מחבר

התמונה היא קרופ של 100% או שמא הקטנת מעט וחתכת?

קרופ ומזעור של משהו כמו 3 אחוז כדי שהחתולה לא תחתך בצד. לא משהו משמעותי או מורגש.

אם אתה מתעקש אני אביא קרופ מלא. אבל זה ממש עיסוק בקטנות.

פורסם

זה לא משנה אם היא תחתך או לא, מה שבאמת חשוב להשאיר זה את העיניים והשיערות הקרובות לעיניים,

להראות את חדות התמונה ב100%.

סך הכל, האיכות טובה מרוב המצלמפונים, סך הכל מכשיר לא רע :)

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם היא תחתך או לא, מה שבאמת חשוב להשאיר זה את העיניים והשיערות הקרובות לעיניים,

להראות את חדות התמונה ב100%.

סך הכל, האיכות טובה מרוב המצלמפונים, סך הכל מכשיר לא רע :)

תמונה ברזולוציה מלאה:

http://img124.imageshack.us/my.php?image=88817788tm4.jpg

מרגישים שזה מצולם מפלאפון סלולארי.

פורסם

אכן, תודה על הקרופ :xyxthumbs:

פורסם

לצערי מדובר בפלאפון שלא מצליח לרגש יותר מדיי וחסר המון פיצ'רים.

בל קשר תתחדש, והיתרון הגדול ביותר שלו הוא כמו שאמרת, הסוללות המדהימות של סוני והמסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים