עבור לתוכן

Nokia E71 האם הוא הפלאפון העסקי הטוב ביותר כיום ?

Featured Replies

פורסם

ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר:

- איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ?

- איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ?

- כמה זמן סוללה יש לו ?

- מה החסרונות שלו ?

- עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ?

- איך האיכות של המצלמה שלו ?

פורסם
  • מחבר

אפצי.

פורסם
  • מחבר

עד כדי כך ? באיזה אתר נורמלי בתחום בארץ אפשר לשאול את השאלה ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הוא בהחלט אחד המכשירים היותר טובים שקיימים בשוק. לשאלתך:

1. נגן מולטימדיה סביר, האיכות של הסאונד לא גבוהה אך הממשק נוח בהחלט ודומה לשאר המכשירים מבוססי מערכת הפעלה סימביאן 9.2 (לי יש E51 עם אותה מערכת הפעלה והנגן עושה את העבודה בלי טרחה רבה).

2. כמעט ולא יצא לי להתנסות בדפדפן של המכשיר אך לפי תגובות של אנשים אחרים מדובר בדפדפן טוב מאוד (הדפדפן הוא MINIMAP). בכל מקרה יש אופציה להתקין OPERA MINI כך שאתה מכוסה בנושא הזה.

3. הסוללה של המכשיר היא בעוצמה של 1500mAh, מדובר באחת הסוללות החזקות בשוק ובשימוש סביר (חיבור WIFI כבוי, שימוש די נמוך בנגן מוזיקה ובגלישת UMTS אך הוצאת וקבלת שיחות כרגיל) היא תחזיק לך 3 ימים אם לא יותר.

4. המקלדת מאוד נוחה, במיוחד בהשוואה לזו של ה-E61i שהתנסיתי איתו בעבר (החסרון הכי גדול במקלדת של ה-E71 היה מעבר לשפה אחרת בזמן כתיבה, צריך ללחוץ על שני מקשי קיצור ספציפיים בו זמנית ואז לבחור בתפריט מסוים, לא נוח בהשוואה ללחיצה קצרה על סולמית במכשירי נוקיה אחרים).

5. מצלמה סבירה, אל תצפה ליותר מדי בצד הזה.

6. חסרונות ודברים נוספים שעולים לי לראש:

* הפאנל האחורי הוא מגנט לטביעות אצבעות, כדאי לנקות אותו עם בד כלשהו כל יום במידה ואסתטיקה חשובה לך.

* אשף ההגדרות, בעיקר להגדרת מייל , הוא בינוני וכל מה שמעבר להגדרות הבסיסיות צריך להיעשות על ידי כניסה ידנית אל הגדרות הדוא"ל.

* למכשיר יש GPS טוב אך חשוב להגדיר אותו ידנית (הגדרות מיקום ושרת) לפני שאתה מבצע חיבור ללווינים אחרת תאלץ להמתין מספר דקות לחיבור ללווין במקום כמה עשרות שניות לחיבור ראשוני אחרי שהגדרת את ה-GPS במכשיר.

הנה מידע נוסף על המכשיר כולל ביקורת וידאו:

http://www.boygeniusreport.com/2008/05/28/nokia-e71-video-walkthrough

http://www.boygeniusreport.com/2008/05/25/nokia-e71-review

נ.ב. המכשיר מעולם לא היה בבעלותי המלאה אך אני עובד כנציג תמיכה בחברה סלולרית ותומך במכשיר הזה על בסיס יומי במשך כחודשיים כך שהתנסיתי בחלק גדול מאוד מהפונקציות שלו.

פורסם

אם הגודל מפריע לך יש את אופציית ה-E66.

הכל בעיקר עניין של נוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים