עבור לתוכן

כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה?

Featured Replies

פורסם

כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה? או שיש אייפודים שחייבים תתוכנה הזאת וחלק שלא חייבים

פורסם

אתה חייב את ה-itunes או כל תוכנה אחרת שיודעת להעביר שירים ל-iPod. אי אפשר להעביר שירים סתם ככה.

פורסם
  • מחבר

עם I tunes יהיה לי קל לעביר או שזה מסובך?

פורסם

זה לא קשה להעביר שירים דרך ה-iTunes אבל לא בטוח שזה יהיה לך נח. תנסה להשתמש בה לפני שאתה קונה ipod כדי להתרגל.

קח גם בחשבון שהתוכנה באנגלית וה-ipod לא יודע עברית בכלל(חוץ מהטאץ' שאפשר למצוא לו עברית). ככה שאם יש לך בעייה עם אנגלית אולי ipod הוא לא הנגן בשבילך.

פורסם

אייטונס דורשת סינכרון למחשב, מה שאומר למעשה פירמוט המכשיר וכו', ואם תרצה לחבר אצל חבר זה יצריך סינכרון מחדש.

בקיצור, אייטונס זה קקה של תוכנה.

לשימוש עם אייפוד אני ממליץ על Anapod.

זה למעשה כמו דפדפן קטן שמאפשר עבודה במקביל לאייפוד ובכך להעביר קבצים ללא כל סינכרון מיותר.

אני מדבר מניסיון של חברים שלי שהביאו את הנגנים שלהם והעברתי למכשירים שלהם שירים\סרטים עם התוכנה החביבה הזו.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

פורסם

אייטונס דורשת סינכרון למחשב, מה שאומר למעשה פירמוט המכשיר וכו', ואם תרצה לחבר אצל חבר זה יצריך סינכרון מחדש.

בקיצור, אייטונס זה קקה של תוכנה.

לשימוש עם אייפוד אני ממליץ על Anapod.

זה למעשה כמו דפדפן קטן שמאפשר עבודה במקביל לאייפוד ובכך להעביר קבצים ללא כל סינכרון מיותר.

אני מדבר מניסיון של חברים שלי שהביאו את הנגנים שלהם והעברתי למכשירים שלהם שירים\סרטים עם התוכנה החביבה הזו.

ממש לא, איטונס תוכנה מעולה, ולא חייבים לפרמט תמכשיר, אפשר פשוט להעביר שיר שיר או כאלה שאתה בוחר בלי לפרט ובלי כלום.

פורסם

מה מלאה? מה זה קשור?

וכן חייבים לפרמט ת'מכשיר, אייטונס מזהירה בעצמה שבעת ביצוע הסינכון עם המחשב אז הקבצים שיש בנגן ימחקו.

אני כמובן מדבר על מצב שבו אתה הולך עם האייפוד לחבר ומנסה להעביר שירים - אייטונס תדרוש דבר כזה - לא מקובל בעליל!

פורסם

זה מה שקורה שאתה כותב עיוור ומהר ועצלן מידי כדי לבדוק מה כתבתה לפני שליחה ::)

אם במחשב בבית של המשתמש מוגדר לסנכרן אוטומטית בחיבור אז נכון ניתן יהיה לסנכרן רק עם המחשב הזה, אבל אם מוגדר שלהעביר שירים ידנית אז ניתן יהיה לבחור ולהעתיק בכל מחשב (כל עוד זה ווינדוס וווינדוס או מק ומק).

פורסם

ואם אני בא למחשב אחר, והאייפוד שלי בכלל הוגדר להסתנכרן עם המחשב שלי, אני לא אוכל להעביר קבצים במחשב השני?

פורסם

ממש לא, איטונס תוכנה מעולה, ולא חייבים לפרמט תמכשיר, אפשר פשוט להעביר שיר שיר או כאלה שאתה בוחר בלי לפרט ובלי כלום.

לא ידעתי את זה, אבל זה לא משנה, לחבר שלי לא היה בכלל מחשב, זה לא רלוונטי.

ואם אני בא למחשב אחר, והאייפוד שלי בכלל הוגדר להסתנכרן עם המחשב שלי, אני לא אוכל להעביר קבצים במחשב השני?

משתמע מדבריו של קודמי שלא.

בכל מקרה, עניין הסינכרון הנ"ל פשוט טיפשי ומיותר :-\

פורסם

כל עוד אופציית הארד דיסק פעילה אז כן, תוכל להשתמש בו ככונן קשיח חיצוני על כל מחשב WINDOWS, ובין היתר גם להעתיק תשירים ידנית מהכונן קשיח של האיפוד למחשב אחר, לא דרך איטונס אלה דרך התיקיות עצמן.

פורסם

בתור כונן נייד חיצוני הוא עבד נהדר, אבל ברגע שאתה מעביר סתם ככה במצב של 'כונן חיצוני' אז לאחר מכן,

האייפוד לא מזהה את הסרטים\שירים, אתה מבין למה אני מתכוון?

האייטונס מציג לך שאכן ישנם קבצים שתופסים מקום, אני לא זוכר איך הוא קורא להם אבל הוא מציג את זה,

אבל הוא לא מזהה את זה בתור מוזיקה\וידאו וזו הבעיה העיקרית בתור כונן נייד, שכן, היות ומצב זה כונן נייד,

אז מן הסתם השימוש הוא ככונן נייד ולא כנגן מוזיקה.

אבל מה? הנגנים המתחרים עושים את שני הדברים וללא כל תוכנות עזר מצד שלישי, ובטח לא אחת מעיקה כמו אייטונס,

אז אני אישית מעדיף למשל נגנים כמו A3 או 605\705 וכו' על פני האייפודים.

זו הבעיה העיקרית שלי עם האייפודים, העברת הקבצים, זה ממש מטריף אותי ואני לא רואה כל סיבה הגיונית לדבר שכזה.

פורסם

נכון כשאתה מעביר קבצים דרך הדפדן קבצים (למישהו יש להציע שם עיברי טוב יותר לדבר הזה?) האיפוד לא יציג את זה נכון, רק דברים שאתה מעביר דרך האיטונס האיפוד יציג, אבל לי אין בעיה עם זה כי אני משתמש באיטונס הרבה לפני שקניתי איפוד הכל אצלי מסודר שם לפי IDTAG עם ARTWORK יפה (במיוחד באיטונס 8 שיש דרך עוד יותר נוחה לנווט בספריית השירים) ועכשיו יש לי נגן שמסתנכרן לבד ונהדר עם האיטונס במחשב ואם אני צריך משהו אני יכול לגבות עליו (80GB) או כלי להעביר איתו דברים ממחשב למחשב.

פורסם

וזה בדיוק העניין, בכדי להעביר לנגן את הקבצים אתה צריך ת'חרא הזה - אייטונס.

אם מישהו בא אלי עם אייפוד אני אשתמש עם Anapod - הכי טוב להעביר איתו קבצים לנגן.

אצלי זה ככה:

נגן מוזיקה - foobar2000

נגני וידאו:

720p - Zoom Player

SD - Mv2Player

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים