עבור לתוכן

שאלה לגבי נגן sansa e280 והתוסף rockbox

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר.

המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר חשק לשמוע בו מוזיקה.

השאלה היא:

1.האם מישהוא מכיר את הנגן הזה ויודע למה זה קורה? האם יש לזה פתרון?

2.מהי מערכת ההפעלה rockbox, האם זה בטוח להתקין אותה?האם זה לא יכול לגרום נזקים בלתי הפיכים לנגן שישביתו אותו?והאם אפשר להסיר אותה ולהחזיר את מערכת ההפעלה של הנגן למצבה הקודם?

תודה, עידן[br]פורסם בתאריך: 5.09.2008 בשעה 18:37:40

נ.ב.

ניסיתי להתקין את rockbox על הנגן, העברתי אותו למצב msc לפני כן וrockbox לא מזהה אותו למרות שב"מחשב שלי" אכן ניראים שני הכוננים כביכול של הנגן...למישהוא יש פתרון יצירתי לבעיה?

פורסם
  • מחבר

תודה!!!

קורא...מקווה שיעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים