עבור לתוכן

פלאפון+נגן=אייפון? האם כדאי לקנות אייפון?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם,

אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה

המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן

פורסם

אם יש לך כסף אז לך לאייפון

לאח שלי יש אייפון עובד מציון עם SINS ואחלה מכשיר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כסף אז לך לאייפון

לאח שלי יש אייפון עובד מציון עם SINS ואחלה מכשיר :xyxthumbs:

מה זה SINS? וכמה עלה לו האייפון? לפי מה שהבנתי ה200 דולר זה עם התחייבות ובפועל זה יעלה לי הרבה יותר... אני אשמח גם אם תוכל להביא לינק למקום ממנו אחיך קנה

פורסם

אני אתחיל בזה שאני אגיד ש:

א. אני לא פאנבוי ולא שונא מוצרים של אפל.

ב.יש לי בעצמי אייפוד.

לגבי האייפון , הוא בהתחלה נראה כמו גאג'דט נפלא אבל אני חושב שהחסרונות עולים על היתרונות.

החיסרון הכי גדול הוא המחיר השערורייתי שלו.

דבר שני , לפי מה שאני הבנתי אתה מחפש קודם כל מכשיר סלולר ואחר כך גם נגן , יש מכשירי סלולר רבים של נוקיה או סוני אריקסון שלדעתי עושים את העבודה בתחום הסלולר והמדיה טוב כמו האייפון אם לא יותר בחלק מהתחומים.

לדעתי אתה יכול למצוא מכשיר אחר שיתאים לצרכים שלך ולאו דווקא להינעל על האייפון.

פורסם

מה זה SINS? וכמה עלה לו האייפון? לפי מה שהבנתי ה200 דולר זה עם התחייבות ובפועל זה יעלה לי הרבה יותר... אני אשמח גם אם תוכל להביא לינק למקום ממנו אחיך קנה

SIMS- זה SIM אני התבלבתי עם הS חח

אח שלי קנה ב200 דולר באתר של אפל ופרץ לבד ושם SIM של אורנ'ג

אבל אתה לא חייב להינעל על אייפון, יש עוד מכשירים שמתאימים לצרכים שלך

פורסם

אני נגד השילוב של סלולרי ונגן, בעיקר בגלל

1- האיכות הנחותה יחסית

2- סוללה.

שאתה צריך סוללה לדבר- תגלה שהיא נגמרה בגלל ששמעת מוזיקה.

שתרצה סוללה לשמוע מוזיקה- תגלה שהיא נגמרה בגלל שדיברת.

סוני אריקסון מצאו פתרון יפה, אפשרות להפעיל את נגן המוזיקה של המכשיר בלי להפעיל את האנטנה וכו', וככה אפשר לקבל מעל 30 שעות נגינה על סוללה בודדת, ולא צריך לפחד שהיא תיגמר מהר

אבל האייפון מספק רק 16 שעות סוללה בנגינה, עסק בעייתי.

פורסם

היום כבר אי אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות. או שתתחייב ותשלם קנס על התנתקות או שתשיג מאירופה.

פורסם

בתור בעל IPHONE (הדור הקודם) אני חייב לומר שמכשיר מגניב באופן פלילי אבל בתור טלפון הוא לא משהו (בעיות קליטה, ספיקר חלש וכו').

זמן הסוללה דווקא סביר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אוקי, מרובכם הבנתי שאני ננעל על האייפון סתם... אז אני אשמח אם יש לכם רעיונות לדברים אחרים... אני אשמח לקבל שמות של דגמים...

פורסם

לא מכיר דגמים של סוני אריקסון אבל מבחינת נוקיה:

N95 8GB או אם אתה מעוניין לחכות כחודש בערך אז הN96 החדש , מגיע עם 16GB זיכרון פנימי ותומך בכרטיס הרחבה SDHC עם עוד 16 ג'יגה (שהבנתי שאוטוטו יוצא לשוק) סה"כ אפשר להגיע עד 32 ג'יגה....

פורסם
  • מחבר

לא מכיר דגמים של סוני אריקסון אבל מבחינת נוקיה:

N95 8GB או אם אתה מעוניין לחכות כחודש בערך אז הN96 החדש , מגיע עם 16GB זיכרון פנימי ותומך בכרטיס הרחבה SDHC עם עוד 16 ג'יגה (שהבנתי שאוטוטו יוצא לשוק) סה"כ אפשר להגיע עד 32 ג'יגה....

ואיך הפלאפון בסך הכל? הוא באמת בעל יכולות של נגן? (מבחינת רמת סאונד והכל, והאם ניתן לצפות גם בוידאו ברמה טובה?), וכמה בערך הוא צריך לעלות היום (והגרסא החדשה שתגיע עוד חודש)

פורסם

מבחינת סאונד, כל הסלולאריים למיניהם לא מתקרבים לאיכות של נגן איכותי. אני לא אומר שהם רעים, אבל הם פשוט כמה ליגות מתחת.

פורסם

מבחינת סאונד, כל הסלולאריים למיניהם לא מתקרבים לאיכות של נגן איכותי. אני לא אומר שהם רעים, אבל הם פשוט כמה ליגות מתחת.

אני מסכים עם זה.

בכל מקרה , אי אפשר לדעת כמה הוא יעלה , מכל מיני חיפושים ברשת מדברים על מחירים שנעים בין 699$ - 899$ מה שאומר שהוא יכול לעלות באזור ה-3600 ש"ח (או פחות או יותר)

פורסם
  • מחבר

ואיך האייפון מבחינת הסאונד? הוא ממש ברמה של נגן? איך הוא בהשוואה לאייפוד החדש?

פורסם

נכון,חוץ מהאייפון.

לאייפון יש איכות סאונד מאוד קרובה לאייפודים האחרים, שהיא נחמדה, ועוקפת כל סלולארי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים