פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים שלום , אני מחפש נגןMP3ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'.הדרישות :1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס)3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי4. שיהיה עמיד במים (זיעה)אני עכשיו עם הCreative ZVP 2GBמאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון:Altec UHP 303SENNHEISER LX90SENNHEISER PMX70SENNHEISER MX200ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים"חשבתי על אחד מהדגמים הבאים תגידו בבקשה את דעתכם :1.COWON iAUDIO U52.COWON iAUDIO 73.Microsoft Zune 1.8" Black 4GB MP34.ARCHOS 1.5" Black 4GB MP3 Playerבכל מקרה , הקיבולת של הנגן לא ממש משנה העיקר שיהיה לפחות 2 ג'גהתודה רבה לכם ,משה.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מה אתה אומר על SPINN? של IRIVER?בתקציב בלטי מוגבר כדאי לבדוק משהו בחו"ל... לא יהיה נורא להזמין...ואגב לפעילות ספורטיבית אני ממליץ על המכשירים של SONY עם הSMART SHUFFLE (לא זוכר אם קוראים לזה ככה בדיוק...) אני אישית חיפשתי משהו בדיוק כמוך... הצטערתי שלא קניתי משהו של SONY בשביל ספורט...עריכה:בכל מקרה.... ה IAUDIO 7 יכול להיות מעולה... ובעצם.... שכח מהSPINN לא נראה שזה בשבילך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.