פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים המכשירים הם :1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3ASUS R-700 GPS .4תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים הייתי מצע לקנות מחשב כף יד עם אנטנת GPS ולא מכשיר GPS . לדוגמא ASUS A696. במחשב כף יד יש לך יותר אפשרויות וחופש בחירה לתוכנות. כמו כן עדכונים לתוכנות נווט יוצאים בתכיפות רבה יותר למחשבי כף יד מאשר למכשירי GPS יעודיים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר הייתי מצע לקנות מחשב כף יד עם אנטנת GPS ולא מכשיר GPS . לדוגמא ASUS A696. במחשב כף יד יש לך יותר אפשרויות וחופש בחירה לתוכנות. כמו כן עדכונים לתוכנות נווט יוצאים בתכיפות רבה יותר למחשבי כף יד מאשר למכשירי GPS יעודייםהבנתתי אחי תודה אתה יכול להמליץ לי על אחד טוב עם מסך גדול ומפרט טוב עד 3500 אלף
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים הייתי מצע לקנות מחשב כף יד עם אנטנת GPS ולא מכשיר GPS . לדוגמא ASUS A696. במחשב כף יד יש לך יותר אפשרויות וחופש בחירה לתוכנות. כמו כן עדכונים לתוכנות נווט יוצאים בתכיפות רבה יותר למחשבי כף יד מאשר למכשירי GPS יעודיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.