עבור לתוכן

אביזרים לאייפוד - מה הולך פה?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב אייפוד קלאסי 80GB, ורציתי לצ'פר אותו בכמה אביזרים.

אבל מה הקטע? למה הכל כזה יקר? ולא כולל כלום.

לדוגמא:

כיסוי עור לאייפוד - 100$?!

עכשיו לשאלה:

אני רוצה לקנות דוק לאייפוד, שיתחבר למחשב/טלוויזיה/טעינה.

ראיתי שהדוק האוניברסלי עולה 50$ כולל שלט, אחלה של דיל.

אבל בסרטון שראיתי ביוטיוב אני רואה שאין שום כבל בערכה, לא AV, לא USB, כלום!

הסתכלתי באתר, ואכן זה לא מגיע עם אף כבל!

איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את האייפוד למחשב,טעינה וטלוויזיה?

האם אני מקבל איזה כבל עם האייפוד עצמו שיעזור לי?

תודה :-\

פורסם

א. יש נרתיקים שעולים הרבה ויש כאלא שעולים פחות... תלוי מה אתה מחפש.... וגם תלוי איפה...

ב. על איזה דוק מדובר? אם נדע אז נוכל לעזור לך

ג. אני ממליץ על הדוק של קריאטיב... גם איכותי וגם נותן הכל...אין לי מושג מה התווית מחיר...

אגב..

איי פוד זאת בחירה טובה... יש חסרונות אבל זה עדיין אחלה מכשיר אז אל תתבעס מדברים שאנשים אומרים סתם...

פורסם
  • מחבר

Apple Universal Dock

http://store.apple.com/us/product/MB125G/A

מסתבר שהאייפוד מגיע עם חיבור בין הדוק למחשב, אז אני אוכל להטעין ולסנכרן את המוסיקה.

אבל איזה כבל אני צריך כדי לחבר אותו לטלוויזיה? משהו זול... RCA

עוד משהו, בתמונה באתר רואים 3 חיבורים, SVIDEO, USB, ועוד משהו.

בכל התמונות בגוגל או ביוטיוב לא רואים את הSVIDEO, אז מה הולך פה? ומזה החיבור השני?

תודה :)

פורסם

למה אתה מחפש אביזרים באתר אפל? 3 גרביים לאיפוד (3 גרביים לא 3 זוגות) עולות 30$ שזה 10$ לגרב.

תחפש נרתיקים פה בארץ, באיביי למשל תוכל למצוא נרתיקים איכותיים ב15$ ופשוטים יותר בפחות מ5$, במחירים קצת גבוהים יותר פה בארץ בחנויות אלקטרוניקה.

כבל חיבור לטלויזיה יש בבאג ב99 שקל, בבאג!

פורסם
  • מחבר

אבל לא כדאי לרכוש מקוריים?

הגרביים, אני רוצה לרכוש את זה, באתר של אפל זה עולה 30$ לחבילה של 6, שווה לא?

לגבי הדוק, אז לקנות את הדוק דרך אפל ואת הכבל דרך משהו בארץ?

פורסם

הם אחלה, אבל יש עוד חברות טובות שמיצרות נרתיקים ושטויות ל זבל סיני.

10$ לגרב אהמ גם אני די אהבתי, אבל 10$ לגרבב.. יש באיבי גרביים מיוחדות לאיפוד קופסא של כמות מכובדת משהו כמו 10 ב10$.

אפשר, תאמת לא חיפשתי יותר מידי אביזרים אבל אני מציאה לך לחפש בגוגל פרודוקטס/אמזון/איבי וכו' לפני.

פורסם
  • מחבר

אבל אני משער שהאיכות של אפל תהיה טובה יותר מאיזה זבל סיני בדולר לגרב.

הקטע הוא שלא הבנתי איפה אני בוחר גודל, זה גודל אחד שמתאים לכולם? אני רוצה שהאייפוד ישב טוב ולא ישחק לי שם.

ולגבי הדוק, אז אילו יציאות יש לו שם? רק USB וLINE IN?

פורסם

פותח התרד בוא נעשה קצת סדר...

ברשותי IPOD 30GB..ואת הDOK מהדור הקודם..

תחנת העגינה מתחברת אל כבל הUSB שקבלת עם הIPOD..מה שמאפשר טעינה+סנכרון יחד עם המחשב...

כמו כן ישנן יציאות SVIDEO ויצאות LINE OUT לאודיו...בחלק הקידמי של תחנת העגינה ישנו חיישן לשלט רחוק....

לגבי התאימות שאתה קונה IPOD וגם בתחנת העגינה אתה מקבל מעיין מתאם לתושבת מפלסטקי לבן..

במקרה של הIPOD שלי אתה לא צריך כי תחנת העגינה מיועדת לגודל שלו..במקרה של הIPODים הקטנים יותר.

יש מתאם שמתחבר לתחנה ומאפשר התקנה של כל IPOD מדגם אחר..

לגבי הנרתיק..

אני רכשתי את הנרתיק של STM..מגיע גם עם מיגון מפלסטיק וגם עם מעטםת חיצונית גדולה...

http://www.hi-tik.co.il/productspec.asp?id=2&name=%F0%F8%FA%E9%F7+%EC%E0%E9%E9%F4%E5%E3+%E5%EC%E0%E9%E9%F4%E5%E3+%E5%E9%E3%E0%E5++ipod+cocoon+case+(%EE%FA%E0%E9%ED+%E2%ED+%EC+ipod+video)

מבחינת הנרתיקים יש מליון ואחד..הכל תלוי בטעם ובתקציב...

פורסם
  • מחבר

לגבי הדוק, הקטע שבכל התמונות בגוגל רואים יציאת Svideo, אבל באתר של אפל לא רואים את החיבור הזה.

MB125?wid=185&hei=185&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

לגבי הקייס, אני מחפש משהו שיכנס לי לכיס, אז בינתיים יש לי בבית במקרה קייס עור שחור בדיוק כמו של אפל, רק בלי הציור המכוער של האייפוד עליו, ואני אקנה גם גרביים.

פורסם

בוא אני יסביר לך בדיוק מה הדוק הזה עושה... הוא מחבר את האיי פוד לשלט רחוק... חוץ מזה הוא לוקח את היציאה הקיימת שממנה אתה מסנכרן/טוען את האייפוד שלך ומעביר אותה לאחורה של הדוק.... אם תחבר לדוק הזה את הכבל של ה100 שקל של באג אז תוכל להשתמש באותם פונקציות שהיית יכול להשתמש בהם בלי הדוק + השלט...

הדוק הזה לא מומלץ... יש מוצלחים יותר... הוא סתם יפה...

פורסם
  • מחבר

למה לא מוצלח? איכות הבניה?

אני פשוט מטורף על העיצובים של אפל, והוא ממש שקסי

פורסם

למה לא מוצלח? איכות הבניה?

אני פשוט מטורף על העיצובים של אפל, והוא ממש שקסי

לא פונקציונלי יחסית לאחרים... הוא לא מנצל את הפוטנצייל כמו הדוקים האחרים.... כמו שאמרתי.. תסתכל על הדוק של קריאטיב ותראה דוק איכותי ופונקציונלי...

ואז תבדוק משהו בסיגנון של הדוק הזה...

http://www.blogsmithmedia.com/www.engadget.com/media/2007/01/creative-xdock-wireless.jpg

זה דוק טוב... אבל יקר מאוד... אני בטוח שיש דברים דומים וזולים יותר...

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף לכזה דוק, וגם אין לי צורך.

כל מה שאני רוצה זה לטעון ולסכנרן את האייפוד בקלות, אם הדוק של אפל עושה את זה, אני לא רואה סיבה לקנות משהו אחר

פורסם

אין לי כסף לכזה דוק, וגם אין לי צורך.

כל מה שאני רוצה זה לטעון ולסכנרן את האייפוד בקלות, אם הדוק של אפל עושה את זה, אני לא רואה סיבה לקנות משהו אחר

אני לא מבין למה אתה צריך דוק אם הרצון שלך הוא רק לסנכרן ולטעון מספיק רק הכבל המצורף...

פורסם

אבל זה לא נוח כמו דוק.

בדוק אתה מגיע הביתה, מניח את האייפוד בדוק והולך לעשות את XXX.

בלי דוק אתה צריך לחפש את הכבל מתחת לשולחן (לא תמיד) להעביר אותו למעלה, לחבר אל האייפוד ולהנות מבלאגן כבלים מכוערים על השולחן.

מה גם שאם אתה מחבר את האייפוד לרמקולים תוך כדי שימוש בדוק, אתה יכול לראות מה מתנגן וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים