עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GPS ב-N95

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מקבל עוד שבוע וחצי ממקום העבודה שלי סלולרי N95 של חברת אורנג'.

אני לא יודע איזה גרסה של ה-N95 המכשיר יהיה (הבנתי שיש גרסה 8GB שהיא יותר מתקדמת?).

בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי ה-GPS במכשיר.

אני רוצה להפעיל את ה-GPS בעברית עם מפות של ישראל.

מה אני צריך לעשות בשביל זה? להתקין תוכנה? אם כן, איזו תוכנה מומלצת ואיפה אפשר להשיג או לרכוש אותה?

פורסם

אני לא יודע איזה תוכנות קיימות למכשיר שלך, אז אני אתן לאחרים לענות. מה שכן, שירות ארנג' GPS תומך במכשיר שלך באופן מלא והעלות שלו היא 21 ש"ח לחודש, כאשר החודש הראשון חינם. אני מציע שתדבר עם איש הקשר שלכם בחברה שלך ותבדוק כי יכול להיות שאתם מקבלים את זה במחיר הרבה יותר נמוך, אולי אפילו חינם.

פורסם
  • מחבר

האם אורנג' GPS הוא בעברית?

פורסם

כמה תשובות בשבילך:

* אם המכשיר נרכש באורנג' מדובר ב-N95 המקורי, אורנג' לא מוכרים את גרסת ה-8GB של ה-N95.

* כרגע תוכנת ה-GPS של אורנג' היא התוכנה היחידה שעובדת ה-N95 וכוללת מפות של ישראל אך חברת SYGIC נמצאת כרגע בשלבי פיתוח אחרונים של תוכנת ניווט בעברית עם מפות של ישראל למכשירים מבוססי מערכת הפעלה סימביאן שה-N95 הוא אחד מהם.

* האורנג' GPS הוא אכן בעברית והמחיר ללקוחות עסקיים הוא נמוך יותר, משהו כמו 17 או 18 ש"ח לחודש.

פורסם

יש גם FREEMAP שיש בה את את רוב ישראל והיא בעברית ובחנים , אך היא לא עובדת טוב כמו ORANGE GPS

פורסם

freemap נמצאית ואתה יכול להורידה בחינם. סיג'יק גם קיימת ועובדת לא רע בכלל בכלל.

יש דיבורים גם על IGO8 שיגיע בקרוב לסימביאן, ואז בכלל תהייה חגיגה :)

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר למצוא את התוכנות שהזכרתם?

פורסם

אני השתמשתי בתוכנה כמה פעמים והיא תמיד עבדה אבל בצורה סבירה ולא יותר ואך פעם לא אומרת את הדרך הכי הגיונית להגיע ליעד.

http://www.freemap.co.il/

פורסם

איפה אפשר למצוא את התוכנות שהזכרתם?

חיפוש בגוגל יעזור, חוץ מפרי מאפ לא תמצא תוכנות אחרות ללא תשלום כלשהו, יחסית לתוכנה ללא תשלום פרי מאפ מרשימה מאד.

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי שהתוכנות לא בחינם (לפחות לא אלה שקוראים להם free). בגלל זה שאלתי איפה אפשר למצוא אותן כדי לקנות אותן עם התרגום לעברית והמפות של ישראל.

פורסם

יצא לי לקרוא כמה ביקורות על SYGIC וברובן נאמר שמדובר באופציה טובה לניווט אך התוכנה עדיין לא בשלה (כך שאין סיבה לרכוש אותה במיטב כספך). IGO לסימביאן כרגע בפיתוח, אין תאריך שחרור לגרסא הנ"ל:

http://www.navngo.co.il/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=2;action=display;num=1220179317

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.