עבור לתוכן

השוואה בין אייפוד טאץ' לPSP?

Featured Replies

פורסם

היי

האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP?

כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו'

המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP

האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP

אבל תכלס יש להם אותם דברים

אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר?

תודה!

פורסם

אין שום מקום להשוואה. בעוד שהPSP הוא קונסולת משחקים ניידת, והמדיה שבו היא תוספת נחמדה, בIPOD TOUCH המצב הוא הפוך.

הנה רק כמה נק' למחשבה:

-זמן סוללה, משהו בין כפול למשולש לטובת הPSP במשחקים, בעוד שבשמיעת מוזיקה הIPOD לוקח בהרבה.

-גרפיקה, אני לא יודע איפה שמעת את זה, אבל אני ממש לא מאמין שהגרפיקה במשחקים בTOUCH קרובה לזאת בPSP, מה שכן, ניתן להשיג מבחר הרבה יותר גדול בקלות.

-הממשק של הטאץ' הרבה יותר נוח לגלישה ולניווט באינטרנט, ובנוסף הרבה יותר מהיר.

אתה צריך לחשוב ולהבין מה אתה בעצם מחפש.. קונסולת משחקים או נגן.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הPSP הוא נגן וידאו הרבה יותר טוב מהטאץ'... מסך גדול יותר, הרבה יותר בהיר,תוכנות המרה פשוטות ביותר ומהירות מאוד.

האינטרנט באייפוד מהיר יותר וכיף יותר לשימוש אבל אני גולש בPSP שלי לפעמים ואין לי שום בעיה עם המהירות.

המשחקים כמובן זה היתרון הכי גדול של הPSP למרות שכמו שאמרתי הוידאו גם טוב יותר, ועוד יתרון חשוב לPSP אתה יכול להחליף סוללה בקלות ויש גם סוללות משודרגות - עבות כמעט פי 2 אבל מחזיקות 50 שעות משחק.

הגודל הוא קצת בעייה, אבל הPSP SLIM מחליק לי לכיס בקלות (לא לכיס של גינס כמובן) אבל הוא קצת בולט.

לסיכום - אני ממליץ על הPSP - ים של אפשרויות במיוחד בפרוץ.

פורסם
  • מחבר

אם אני מחפש נגן וידיאו ומוזיקה ומשחקים כבנוסו ללכת על האייפוד טאץ'?

אני מעדיף את האייפוד טאץ',הוא קטן יותר מPSP וPSP לא ממש מסכימים לי לקנות,אבל אייפוד טאץ' כן מסכימים לי

המשחקים מבחינתי יוכלים להיות בונוס,מעניין אותי למשל לראות סרט באורך מלא בזמן שאני בנסיעה ארוכה או סתם בבית לפני שאני הולך לישון

איך הקליטה שלו באינטרנט?אין ניתוקים?

אם כבר משחקים,השליטה במשחקים נוחה?יש מקלדת או שאיך מזיזים את הדמויות במשחקים?

המסך של הPSP גדול יותר מזה של האייפוד?אתה בטוח?

אולי רחב יותר....

פורסם

המשחקים שבטאץ' ממש לא מתקרבים לאלה שבPSP, כפי שכבר אמרתי.

לא בדקתי, אבל מאנשים הבנתי שלטאץ' יש קליטה מעולה של WIFI, השאלה אם לא יפריע לך לגלוש עליו.

המשחקים בחלקם הם עם נגיעות במסך, חלקם משתמשים בחיישני תנועה. הדוג' הנפוצות הן משחקי GBA וPS1 שאפשר להתקין עליו.

חפש לך ביוטוב סרטונים על זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל רשימת שמות של משחקים של כל המשחקים שקיימים היום לאייפוד טאץ'' ולאייפון?

ומבחינת גודל מסך המסך של האייפוד טאץ' גדול יותר מהמסך של הPSP?

האייפוד טאץ' ממש יש לו דפדפם אינטרנט כמו של המחשב?

פורסם

הPSP הוא נגן וידאו הרבה יותר טוב מהטאץ'... מסך גדול יותר, הרבה יותר בהיר,תוכנות המרה פשוטות ביותר ומהירות מאוד.

האינטרנט באייפוד מהיר יותר וכיף יותר לשימוש אבל אני גולש בPSP שלי לפעמים ואין לי שום בעיה עם המהירות.

המשחקים כמובן זה היתרון הכי גדול של הPSP למרות שכמו שאמרתי הוידאו גם טוב יותר, ועוד יתרון חשוב לPSP אתה יכול להחליף סוללה בקלות ויש גם סוללות משודרגות - עבות כמעט פי 2 אבל מחזיקות 50 שעות משחק.

הגודל הוא קצת בעייה, אבל הPSP SLIM מחליק לי לכיס בקלות (לא לכיס של גינס כמובן) אבל הוא קצת בולט.

לסיכום - אני ממליץ על הPSP - ים של אפשרויות במיוחד בפרוץ.

50 שעות משחק ? -אולי אם אתה משחק פונג

הסוללה הרגילה מחזיקה בערך 6 שעות משחק לפי דיווחים

השמנה אם מחברים לSLIM אולי תתן לך כמה שעות נוספות

אבל אתה יכול לחלום על 50 במשחקים נורמליים

הטכנולוגיה לא הגיע לזה

פורסם
  • מחבר

בקיצור,אם אני מחפש נגן למוזיקה ולסרטים,ובסוף למשחקים ללכת על אייפוד טאץ' נכון?

ובמשחקים שלו איך שולטים?עם החיישני מגע?

פורסם

השליטה בטאץ' היא או ע"י הוזזת המכשיר (חיישני התנועה) או ע"י לחיצות במסך...

זה בעיקר מופיע כצורת מקלדת בחלק התחתון של המסך..

פורסם

50 שעות משחק ? -אולי אם אתה משחק פונג

הסוללה הרגילה מחזיקה בערך 6 שעות משחק לפי דיווחים

השמנה אם מחברים לSLIM אולי תתן לך כמה שעות נוספות

אבל אתה יכול לחלום על 50 במשחקים נורמליים

הטכנולוגיה לא הגיע לזה

חבר, אני לא מדבר שטויות.

http://news.psp-downloads.biz/news/514/high-end-psp-battery-offers-five-times-the-battery-life.html

This big battery gives approximately 48 hours of playtime and 168 hours of stand-by.

וחוץ מזה, ככל שהסוללה גדולה יותר ככה היא מחזיקה יותר - אין פה שום קשר להתפתחות טכנולוגית.

פורסם

זה חברה צד שלישי שלא ידוע כמה המידע שלה באמת אמין

ואפילו לא רשום אם זה מאושר על ידי סוני וספק שזה כזה

ורק דוגמה -

The Max Power X5 Battery 3600mAh offers 5 times more power than your original battery
This big battery gives approximately 48 hours of playtime and 168 hours of stand-by.

הPSP אמור להריץ משחקים ברגיל בערך עד 6 שעות

ואני אומר עד כי היו דיווחים על פחות במשחקים כבדים

עכשיו נגיד שזה 6 שעות כל טעינה

6 כפול 5 שווה 30 לא 48

שנית יש שאלה לגבי הגודל והמשקל של הבטרייה

תראה בדקתי ברשת -

However, upon testing battery life, the PSP Slim lasted a little longer than its predecessor. The original PSP lasted about 44 hours of play time while the Slim lasted a little more than 45 hours *settings where set to its lowest brightness, lowest volume for gameplay as well as screen off and normal volume for MP3 listening. Fairly close to what Dragonplus claims. But if you're using the battery at your normal playing brightness and volume, battery life will drastically drop to about 15-18 hours. Setting it to the highest setting in both brightness and volume, you can expect about 12-14 hours of play. Yes, that is a big drop.

http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=118021

15-18 זה מכובד מאוד ואומר שזה כן בערך פי 3

אבל 50 ? כן יופי אם תסרס את כל ההגדרות בPSP שלא יהיה כיף לשחק בו יותר

עכשיו תראה את הגודל-

http://www.youtube.com/watch?v=sTQ6MjSTbbI

:lol: :lol: :lol:

כן ממש מוצר מצוין :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים