עבור לתוכן

כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

Featured Replies

פורסם

כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

או:

לאייפון יש מצלמה של כ2 פיקסלים זעומים, ללא פלאש, ללא פוקוס, ללא אפילו זום! (או שהוסיפו את זה בשעה טובה?)

בקיצור, אין מקום להשוואה :]

פורסם
  • מחבר

דיברתי על האייפון החדש אם אתה לא יודע עליו פרטים למה אתה עונה על הישן

פורסם

ברור של-N82 מצלמה יותר טובה, הרבה יותר טובה.

ולאייפון החדש אין חדש, לא חידשו דבר מלבד geotagging לתמונות עם ה-GPS המובנה.

פעם הבאה, תקרא קצת באינטרנט (על גוגל, שמעת?) - http://www.gsmarena.com/iphone_3g-review-272.php

קצת יוזמה וסקרנות, שואלים פה המון שאלות שאפשר תוך חצי דקה למצוא להן תשובה באינטרנט.

למה להיות עצלנים, לחכות לתגובה כדי שמישהו יעשה את החיפוש הקצר בטירוף בשבילכם... :nixweiss: ועד שתגיע תגובה יעברו דקות-שעות... לא חבל? :-X

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^^^^^ אתה צודק במה שאתה אומר

אני שואל בכוונה פה כדי לפתוח דיון על זה ,אולי יש עוד פרטים שאני לא יודע(אני לא קורא טוב אנגלית את ה 2megapixel יכלתי לקרוא) אבל אולי יש עוד דברים שאני צריך לדעת ,שמישהו פה היה מחדש לי ולכולם.

פורסם

עברית אתה גם לא יודע לקרוא טוב? תריץ חיפוש בפורום.

פורסם

בקיצור ההבדל הוא אדיר, מדובר בהבדל של סובארו ג'אסטי לבין ב.מ.וו סדרה חמש או משהו בסגנון.

המצלמה של האיי פון(גם החדש) פשוט מצחיקה, שמו אותה כאילו היו חייבים ומצאו סטוק של מצלמות שהיו בפלאפונים לפני בערך שלוש שנים אולי יותר.

ה-N82 הוא בעל המצלמה הטובה ביותר בכל פלאפון בשוק כיום, לפחות עד שמפלצות ה-8MP יגיחו לאוויר העולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים