פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור.יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה.יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים)תודה מראש
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר)אלו תוכנות פלאש וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה.iaudiophile המקור לכל מה שטובהנה לינק ישיר לפורום שאתה צריך http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=53יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים)למה להיות בן אדם קשה?תודה מראשאל תהיה אצלן, תרשם וזהו...
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים ^מסכים עם כל מילה^ את רוב התוכנות משחקים סקינים אני מוריד מאייאודיופיל. אני רשום שם מהיום שבו קניתי את ה D2 שלי... :
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר אל תהיה אצלן, תרשם וזהו...רציתי לדעת אם יש דרך אחרת,מפני שהורדתי סקינים משם ללא הרשמה.לילה טובנ.ב.עצלן*
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני רשום שם מהיום שבו קניתי את ה D2 שלי... : גם אני... ועכשיו גם הA3 שלי... : רציתי לדעת אם יש דרך אחרת,מפני שהורדתי סקינים משם ללא הרשמה. NOP לילה טוב עצלן עצלן... אז אל תוריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.