עבור לתוכן

מגן מסך לCOWON D2 - שאלה חשובה...!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB

מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה

קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו,

אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע

אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח

התמונה לא נקייה איתו

מה עושים במקרה הזה?

אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך?

אשמח לעזרה, תודה רבה.

פורסם

חיים קצרים יותר = לא

חיים מסוכנים יותר = כן

המכשיר הוא נטו מסך לכן שווה להגן עליו, הם המסך בלי שום מגן מושך המון אבק

בסופו של דבר זה שיקול שלך

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB

מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה

קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו,

אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע

אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח

התמונה לא נקייה איתו

מה עושים במקרה הזה?

אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך?

אשמח לעזרה, תודה רבה.

גם לי יש את המגן מסך מבאג על הD2 שלי, צריך להתאמץ מאוד כדי לראות שהוא שם ואין שום בועות - כנראה שלא שמת אותו כמו שצריך, תנסה שוב בחדר נקי מאבק כמו חדר אמבטיה (אחרי שהתקלחת ויש קצת אדים). בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על העזרה.

דבר שני, אם המגן הזה שקניתי (שזה בסה"כ חתיכת שקף של סיליקון או משהו כזה) מאובק, אפשר לנקות אותו?

לא עוזר לי לנקות עם היד או עם מטלית משום מה....כדאי אולי לקנות חדש? זה בזבוז כסף אבל אני רוצה כבר לסגור את זה סופית...

פורסם

לי יש מגן מסך שלו נצמד עם דבק / חשמל סטטי , לא זוכר את השם , נראה לי USHIELD או משהו כזה...ממש ממש איכותי! עלה לי 15$

פורסם

קודם כל, תודה רבה על העזרה.

דבר שני, אם המגן הזה שקניתי (שזה בסה"כ חתיכת שקף של סיליקון או משהו כזה) מאובק, אפשר לנקות אותו?

לא עוזר לי לנקות עם היד או עם מטלית משום מה....כדאי אולי לקנות חדש? זה בזבוז כסף אבל אני רוצה כבר לסגור את זה סופית...

אמורים להיות שני מגיני מסך בחבילה... פשוט תשים את השני.

פורסם

יש לי נרתיק מעור שמכסה גם את המסך וזה נוח מאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים