עבור לתוכן

מחפש נגן לטיול ארוך עד 1400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ

מה שנראה לי מצוין זה D2 16G

אבל:

הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4)

המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש

קטן

לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה

יש למישהו איזה הצעה ?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ככה התיקייה של המוזקיה שלי שוקלת 100GB אני ממש לא מתכוון לקחת את כולה אבל חצי זה גם הרבה וזה יהיה + סרטים ואם יהיה מקום לכרטיס זיכרון אז גם התמונות ממשך הטיול אני אשים עליו

כמובן גם שהזמן סוללה מאוד חשוב וכנראה שזה מה שיגרום לי להתפשר לD2 אם אין תחלופה אחרת

כי 14\5 זה לא מספיק

פורסם

אייפוד קלאסיק 80 או 160 ג'יגה.

ZUNE 80 ג'יגה (בשום אופן לא ה 30)

יתרונות לזון- מסך יותר גדול, איכות סאונד יותר טובה(מה שגם ככה לא תשים לב בלי אוזניות ממש טובות)

יתרונות לאייפוד-מסך יותר איכותי וחד (אותה רז' כמו בזון, מסך יותר קטן=יותר חד) הרבה יותר תמיכה מחברות צד שלישי, תוכנה יותר טובה להעברת שירים, אפשר להשתמש בו ככונן נייד, אפשר להעביר אליו שירים עם כל תוכנת MTP שקיימת (עם הזון חייב את התוכנה שלו) סוללה הרבה יותר חזקה. ( ל 80 ג'יגה יש 30 שעות מוסיקה ול 160 40 שעות)

אפשר להשיג אותו בארץ

תראה סרטונים של שניהם ביוטוב (לא של MOBILITY SITE, הוא פאנבוי רציני של הזון) ותבחר איזה ממשק אתה יותר אוהב, ואז תחליט מה אתה לוקח לפי כל שאר הפרמטרים.

אני אישית הייתי לוקח אייפוד קלאסיק 160 ג'יגה מ KSP (הוא ממש זול שם) זורק בתוכו את כל אוסף המוסיקה שלי, כל הסרטים שיש לי, ונהנה ממנו (אני שונא את ההרגשה שאני רוצה לשמוע שיר כלשהו ואין לי אותו בנגן :pissed: )

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהאיפוד מאוד מפתה

הרבה מקום וסוללה טובה

אבל האיכות סאונד לא להיט ממה שהבנתי וזה עדיין אותו גודל מסך כמו הD2

הזון לא בא בחשבון ,יותר יקר פחות נפח ופחות זמן סוללה

ד"א אני עם אוזניות CX300

פורסם

האיכות סאונד מצויינת.

אמנם לא כמו D2, אבל עם כאלה אוזניות, אתה בטוח לא תבחין בהבדל.

לדעתי ממש חבל ללכת על נגן כמו D2.

ראית פעם את הממשק שלו? תראה סרטון עם הממשק והשימוש ואתה תצטער שראית אותו..

פורסם
  • מחבר

דווקא ראיתי

קראתי כמעט כל מה שאפשר לדעת על הD2

בעייני החסרון שלו זה רק המסך הקטן והנפח

יותר חשוב לי האיכות סאונד מאשר התפריט

אבל עכשיו זה שיקול של איכות סאונד לעומת נפח

טוב אז אני בדילמה

ipod classic 160

או

D2 16+8

http://www.anythingbutipod.com/compare/cowon-iaudio-d2-vs-ipod-classic-160gb

פורסם

מה שגרם לי לבחור דווקא בזון היה:

הנפח שהיה קטן מידי מבחינתי ב D2, או יותר נכון הגבלת החומרה שלו ל 3000 קבצים ו500 תיקיות על המכשיר ואותו הדבר על כרטיס הזיכרון. מה שאומר שגם על ערטיס של 32 גיגה אתה מוגבל בכמות הקבצים.

ראיתי כמה סרטונים מאד לא מחמיאים לאייפוד שמדברים על פריזים ולאגים ובאופן כללי ירידה גדולה באיכות, וכמובן גם באיכות הסאונד.

על הזון חוץ מאשר הנפח לא ממש שמעתי ביקורות גרועות, זמן בטריה דיי טוב של בערך 25 שעות למוזיקה (זה מה שמשנה לי תאכלס) ומבחינת גיבוי הוא יגבה לי את התמונות שזה הדבר היחידי שחשוב לי בכל מקרה.

ובלי שום קשר אמור לצאת דגם של 120 גיגה אוטוטו (לא יודע אם מספיק מהר בשבילך)

פורסם

אם אתה לא מתעסק עם האייפוד יותר מדי בדברים מפוקפקים לא יהיו לך שום קריסות פריזים וכו'.

חוץ מהסאונד וגודל המסך, הזון לא עדיף על האייפוד בשום דרך.

התוכנה של האייפוד יותר טובה ושימושית (אני משתמש בה ואין לי אייפוד)

אתה יכול להשתמש בתוכנות אחרות להעביר קבצים

אתה יכול להשתמש בו ככונן נייד..

כבר ציינתי את השאר בפוסט הקודם...

אתם חושבים שהזון יותר טוב מהאייפוד בהרבה ויש לו סאונד מדהים.

אתם טועים, הזון הוא שיפור ממש קטן לסאונד של האייפוד, שלא תשמעו עם אוזניות IN EAR פשוטות וגם עם אוזניות מתקדמות בקושי תשמעו.

אבל יש לו ממשק מצויין ובכללי הוא אחלה נגן, אבל סוללה הרבה פחות טובה מהאייפוד, מסך פחות איכותי ופחות חד, ונפח נמוך מדי (רק 80 לעומת 80 באייפוד למי שלא צריך יותר ו 160 למי שיש ספריה מכובדת)

והרבה פחות מוצרים.

לא לשכוח שאי אפשר להשתמש בזון ללא ווינדוס, לאוהבי OS X ולינוקס.

פורסם
  • מחבר

טוב אני עדיין בהטלבטות קשה

מצד אחד עם אייפוד יש לי מקום לכל מה שאני רוצה כולל תמונות מהטיול סרטים שאפשר לראות בשפע וגם יוציא אות יותר טוב לטלוויזיה (TV_OUT)

מצד שני הD2 עם יותר זמן ניגון ואיכות סאונד יותר טובה וגם יותר קומפקטי אבל אני מאוד אצטרך לתמצת את המוסיקה\סרטים שאני אקח איתי ולא בטוח שיהיה מקום לכל התמונות שאני ארצה לשמור שם

יש לי עוד שלושה חודשים לטיסה , חשבתי להשתמש בו גם בעבודה עד אז

אבל אם בקרוב או במהלך ה3 חודשים הקרובים אמור לצאת נגן חדש שיותר יתאים לדרישה שלי אין לי בעייה לחכות

קראתי גם על הצ'יפ של NV TEGRA שהוא ממש חסכוני בחשמל ומראה ביצועים מצוינים השאלה אם הולכים לראות מכשירים איתו בקרוב?

וגם שמתי לב לנגנים החדשים של COWON שצריכים לצאת מתישהו (?) ולפי הנתונים שלהם הם מאוד מרשימים

פורסם

אל תצפה ל NV לצאת בשנה הקרובה...

אני הייתי הולך על האייפוד.

חוץ מהסאונד, שעם אוזניות כאלה לא תרגיש בהבדלים בכלל, אין ל D2 יתרון על האייפוד...

(טוב, שכחתי, סוללה... אבל גם של האייפוד מצויינת)

ולאייפוד יש המון יתרונות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים