עבור לתוכן

בעיית סאונד בנגן CREATIVE ZEN MICRO

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות.

זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players

לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו.

ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין.

אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת...

כנראה שיש איזשהיא בעייה פנימית בתוך הנגן עם חיבור הPL,יש למישהו רעיון מה לעשות?או לאן אפשר לשלוח לתיקון ברמה סבירה?

תודה.

**עריכה**

בקיצור,האם מישהו מכיר מקום שמתעסק עם תיקון של MP3 ויודע לעשות תיקון במידה שצריך לכניסת האוזניות?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

כן לי הייתה בעיה דומה פתרתי את הבעיה על ידי ניקוי החיבורים על ידי ספרי מיוחד שהשפרצתי פנימה לתוך החיבור של הנגן...

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

כן לי הייתה בעיה דומה פתרתי את הבעיה על ידי ניקוי החיבורים על ידי ספרי מיוחד שהשפרצתי פנימה לתוך החיבור של הנגן...

בהצלחה...

אוקיי,נטעת בי קצת תקווה שאולי בכל אופן ניתן לטפל בזה,ניסיתי קצת לנקות עם קיסם אוזניים..

אתה יכול אולי לתת קצת יותר פרטים מהו הספריי המיוחד ולהפנות אותי למקום שניתן להשיגו?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

אולי מישהו בבקשה יוכל לתת יותר פרטים לגבי הספריי ששומכר הזכיר.

פורסם

מדובר בספרי ניקוי חיבורים...

מחר אני יתן לך כמה שמות ...

פורסם

אק אז החומרים הם "ניקוי מגעים וסיכה" חומר שני "לניקוי מגעי חשמל"

אני השתמשתי "ניקוי מגעים וסיכה" ב jeltonet c1 כמו כן אני גם משתמש לפמיים בחומר techno service שהוא דומה....

החומרים שצינתי הם מניסיון.

כמו כן אתה יכול לחפש בגוגל עוד חומרים, החומרים האלו ניקראים contact cleaner

(בתמונה חומר שהשתמשתי)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תיזהר להשתמש בדבר כזה,

הייתי לי בעיה כמו שלך ב Sansa C250,

השפרצתי קצת מהספריי מגעים וזה דפק לי את המסך.

פורסם
  • מחבר

LOSNIR - יש אלט' אחרת לספריי הנ"ל?והאם הצלחת לפתור את הבעיה אצלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים