עבור לתוכן

נגן MP3 איכותי | 400$

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן MP3 שיעמוד בדרישות האלו:

1. שטח אכסון גדול

2. איכות ללא פשרות

3. תמיכה בFLAC

על התמיכה בFLAC אני מוכן לוותר ולעבור לMP3 ב320, אבל בשביל זה צריך שטח אכסון גדול (כמה עשרות ג'יגות)

אני מעדיף לא HDD משום שאני אקח אותו גם לריצות, אבל לא נראה לי שיש פלאש בתקציב הזה.

אשמח להעצות, אם אפשר אז ביותר זול.

תודה :]

חשבתי על האייפוד, איך האיכות שמע שלו?

פורסם

iAudio A3, COWON Q5, COWON D2....ממליץ על אחד מאלה בחום!

הם כוללים:

-איכות ללא פשרות [אני בעיקר הייתי ממליץ על ה-D2]

-שטח איכסון גדול [16GB ל-D2 והרבה יותר לאחרים]

-תמיכה בFLAC

ה-D2 עולה 1000 ש"ח וכולל SDD

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מסך גדול, משום שאני מחפש משהו קטן למוסיקה בלבד.

בנוסף, 16GB לא מספיקים לי, כמו שאמרתי אני צריך עשרות ג'יגות.

תודה :]

פורסם

אם אתה רוצה נגן קטן אז זה אומר נגן flash.

והנגן פלאש עם הנפח הכי גדול זה 32gb ( לפי מה שאני יודע ).

הייתי מציע לך i7, אני חושב שהוא יהיה ממש אופטמלי בשבילך, אבל הוא מגיע מקסימום עם 16gb :-X

יש ל-creative נגנים מעולים עם 32gb ( כמו ה- zen xfi ) אבל לא תומכים ב-flac.

אם גם 32gb לא יספקו אותך, אז אתה תצטרך להוריד את הסטנדרטים שלך במידות.

פורסם

הכי קרוב זה אייפוד דור 5.5 80 גיגה עם רוקבוקס...

אבל גם זה התפשרות גדולה.

הייתי מחכה לנגנים החדשים של ארקוס, לשמוע ביקורות ולראות מה היכולות.

ואם לא זה אז זון, 80 גיגה ובקרוב יוצאת גירסה עם 120. יותר טוב מהאייפוד לדעתי ואיכות שמע יותר טובה לפי ביקורות של אתרים ואנשים.

פורסם
  • מחבר

תראו, על הFLAC אני מוכן לוותר, משום שאפשר תמיד לשמוע בMP3 איכותי או בWAV, גם במחשב אני שומע בעיקר MP3, אז אין בעיה.

אבל לגבי המקום, אני רוצה כמה שיותר, כיום יש לי כ20GB מוסיקה, ועוד תיקיה של כמה ג'יגות בFLAC, וזה רק מתעדכן בכל יום, לכן אני רוצה לשים את כל ספרית המוסיקה שלי על המכשיר, גם בתור גיבוי.

לגבי הזיכרון, אני מעדיף פלאש כי אני רוצה לקחת את זה לריצות, אבל כל עוד יש לי אחריות אין לי בעיה לקחת גם HDD

אני לא רוצה מכשיר גדול עם מסך, כי אין לי צורך בזה, ואני מחפש מכשיר שנכנס לכיס.

לכן אני חושב שהאייפוד קלאסיק הוא האופציה הטובה ביותר שלי, הוא גם עולה 350$ לגירסת ה80GB.

והבנתי גם שהסוללה שלו חזקה, רק הבעיה שאני לא יודע כמה הוא איכותי.

עכשיו ראיתי את הzune, הוא נראה אחלה (לא בעיצוב, לא אהבתי את העיצוב שלו), גם זול ב100$ מהאייפוד.

איך הסוללה שלו?

פורסם

הנגנים היחידים שתומכים בFLAC ממה שהציעו לך הם הנגנים של COWON.

האיכות של האיפוד בסדר גמור אבל לרוץ איתו זה לא הכי חכם בעולם - לא רק שהוא מבוסס הארדיסק, הוא גם גדול ומגושם.

אותי מעצבן לרוץ עם נגן בגודל של iaudio 7, אני לא רוצה לדמיין אפילו איך זה לרוץ עם הקלאסיק...

אני מציע לך לקנות איזה נגן שלא תקנה ובנוסף לקנות סנסה קליפ בשביל הריצות.

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף לעוד נגן.

אז אם מורידים את הענין של הFLAC והניידות, מה עדיף? ZUNE או IPOD?

פורסם

אתה יכול לקנות קליפ 2 גיגה ב170 שקל...

מהשניים האלה הייתי הולך על האיפוד.

פורסם

המכשירים האלה כבר לא ביצור...

פורסם

אני מבין שאתה צריך נגן עם נפח גדול ( יותר מ-32GB ), לכן זה יהיה מבוסס HDD.

בנוסף אתה רוצה נגן לריצה.

2 הדברים האלה לא הולכי ביחד, נגן HDD הוא נגן גדו שלא מתאים לריצה ובנוסף זה ידפוק אותו ( לא הייתי בונה על כל פעם שצריך להשתמש באחריות, וגם אולי זה רק ידפוק אותו לאט לאט בצורה שיגידו לך בחנות שהכל בסדר אבל בכל זאת זה יהיה מבאס ).

ככה שאיך שאני רואה את זה, יש לך 2 אפשרויות:

1. להתפשר: על נגן עם 32GB בלבד ( וגם הוא לא יהיה הכי קטן, אבל עדין סביר ), או לרוץ עם בלטה בכיס ולדפוק את המכשיר ( חבל ), או לא להשתמש בנגן לריצות.

2. לקנות כמו שהציעו לך 2 נגנים, אחד בסגנון האיפוד קלאסיק ועוד אחד קטן וזול לריצות ( אבל שיספק את הדרישות )- שזו לא בעיה, כי נגן כזה באמת ממש זול.

פורסם

ל-COWON יש נגנים חדשים הכוללים 32GB, דרך אגב יש גם IPOD TOUCH עם 32....ל*בחזרה לCOWON - הם עולים כ-2000ש"ח בארץ.

פורסם

איזה נגן של COWON עם 32 גיגה משווק בארץ?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אקח את האייפוד 80, ואז אני אשתמש בפלאפון לריצות (או שאני אקנה סנסה)

thanks ;)

ד.א

יש אחריות בינלאומית נכון? של כמה זמן? וגם אם קונים מNewEgg? אני לא רוצה שהקונה יתקע באפל סטור ><

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים