עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3 כמתנה, עד 2000 ש"ח, עם עברית

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3.

מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו.

נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו).

תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם...

קריטריונים:

1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית.

2) זמן בטריה סביר.

3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן.

4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים.

5) מסך מגע יהיה נחמד. תכונות של PDA זה בונוס אבל לא ממש חשוב.

לא חשוב: תמיכה ב-lyrics, דפדפן אינטרנט, סינכרון בין כמה מחשבים, סרטים ווידאו.

תקציב: עד 2000 ש"ח (אבל כדאי שהנגן יהיה מעולה בכזה מחיר).

חשבנו לקנות ipod touch, הוא יתלהב מזה, אבל הבנתי שהוא לא בא עם תמיכה בעברית. (לא יאמן, 1600 שקל, יש לו דפדפן ו-wifi, אבל אין תמיכה בעברית!).

יש למישהו:

1) המלצות?

2) דברים להוסיף מנסיון אישי?

3) אולי אתר ישראלי עם ביקורות אשר גם כולל מידע על תמיכה בעברית.

פורסם

לדעתי הייתי מחלק ל1000 ש"ח נגן (D2 16GB)

ועד 1000 ש"ח לאוזניות (לי אין ממש דוגמא להביא)

או לחלק את התקציב של האוזניות לכרטיס זכרון כהרחבה לנגן. (שתומך גם בהרחבה של 32 GB)

או כמובן להוריד את התקציב ;)

יש לי D2 iaudio

לD2 יש אפשרות התפריט בעברית אז אני אופתע אם יהיה עברית הפוכה.

הזמן סוללה שלו מאוד טוב רישמי זה 52 למוסיקה ו 10 שעות לוידאו.

לי אין ממש בעיה אם הממשק. ויש לו מסך מגע.

וללא ספק אחד הנגן הטובים ביותר בעיקר בתחום האודיו.

אם השימוש העיקרי או יחיד זה מוסיקה אז זה יתאים.

אבל...

עם תקציב כמו שלך אפשר או לעשות את הרעיון שלי או לקנות

נגן מולטימדיה או איך שקוראים לזהת שמבוססים על הרד דיסק ותחום האודיו אינו עיקרי בו. (A3 והסגנון הזה)

כמובן שהשאלה מה יהיה השמושים שאביך יעשה בנגן?

פורסם

יש לי D2 והוא בא עם אפשרות של תצוגה בעברית, אבל.. התפריט אולי בעברית אבל השיר מוצג בעברית הפוכה וגם ככה הפונט של העברית נראה כמו גופן של תנ"ך חח גועל נפש (קוריאנים מפגרים שיוסיפו גם ניקוד ואז זה מושלם אני רק יביא את עט הכסף שלי בשביל לגעת במסך) אז בקטע הזה לא הייתי ממליץ, למרות שלא בדקתי אם יצא עידכון שמשפר את זה

פורסם
  • מחבר

תצוגה בעברית זה דווקא לא קריטי. וכמו שאמרתי, אין צורך בווידאו או מולטימדיה. נשמע שה-D2 דווקא אחלה.

עברית הפוכה מצד שני זו בעיה אמיתית.מה לגבי עדכון firmware?

יש מישהו שיש לו D2 עם תוכנה מעודכנת ויכול לבדוק בשבילי לגבי אם העברית הפוכה (גם בשמות קבצים וגם ב-id3 tag)?

ועוד שאלהשאלות:

1) אפשר לעבוד עם האצבעות על מסך המגע? זאת אומרת שהבקרים לא קטנים מדי, ושלא צריך עט פלסטיק?

2) העברת קבצים לנגן: חייבים להתקין תוכנה, או שהוא מתפקד כ-mass storage device?

3) האם יש לו DB שצריך לייצר?

פורסם

כן אני מקווה שמישהו שעידכן בזמן האחרון יגיב כאן כי אני עשיתי עידכון לפני יותר משנה ומאז לא עשיתי.

אני מזמן איבדתי את עט הפלסטיק הזה ואני מסתדר די טוב עם המסך המגע לי אין בעיות ללחוץ עם האצבעות.

באה איתו תוכנה מאוד נוחה בשביל להעביר סרטים/קליפים לנגן ברזולוציה שלו ותכלס אתה אומר שאביך לא צריך סרטים אז כן הוא מתפקד אחלה כ-mass storage device

מה זה DB? דאטה בייס? חח

פורסם

ב ipod touch לפי זכרוני יש עברית

כלומר לא מובנת אלה יש צורך לפרוץ ולהתקין(לא משו מסובך וישמדריכים באינטרנט)

אל תשאל פה כי זה לא חוקי

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שלהתקין תוכנה על מחשב שקנית זה לא חוקי. בארה"ב אולי, אבל בישראל אני לא זוכר חוק כזה. במקרה הכי גרוע זה בטח מבטל את האחריות או משהו...

בכל מקרה תודה, בדקתי לגבי ה-ipod ונראה לי שזה לא לעניין, בהתחשב במחיר ובסיבוך.

גם לך תודה BoA. ה-D2 נשמע טוב. כל מה שנשאר זה לברר לגבי העברית ההפוכה, האם מישהו יודע אם זה תוקן בגרסאות תוכנה מתקדמות?

והאם יש המלצות למכשיר אחר?

פורסם

לי יש את ה-D2 , יש לו עברית הפוכה בשמות השירים, איכות צליל מעולה, מסך מגע איכותי מאוד [בכללי מסך איכותי] וכן אפשר להשתמש באצבע על מסך המגע, ככה אני משתמש בו.

פורסם
  • מחבר

עם תוכנה מעודכנת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים