עבור לתוכן

הבניין הגבוה בעולם כמעט הושלם...

Featured Replies

פורסם

מהירות המעליות בו תהיה 18 מטר לשניה -> 64.8 קמ"ש.

מעליות שעולות ויורדות במהירות של 65 קמ"ש, WOW.

• תגובות 94
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיזיקה לכיתה יא

התאוצה משנה לא המהירות

פורסם

מה שמעניין אותי לדעת זה איך מרימים את המנופים כל כך גבוה

פורסם

מה שמעניין אותי למשל לדעת, זה מה חוזק הטלטלה שירגישו בקומות הכי גבוהות, במקרה של רעידת אדמה שם באיזור...?

פורסם

ידוע שכל השיטות בניה האלה הם על משקולות בתחתית, אבל איך זה עובד? FUCK ME I HAVE NO CLUE.

באמת יש איזה תרשים או משהו על הבניין הזה? לראות איך בנו אותו? זה נראה מעניין מאוד (המגדל עצמו נראה מדהים)

זה בית מלון? ובכלל מותר לבקר בדובאי??

פורסם

ידוע שכל השיטות בניה האלה הם על משקולות בתחתית, אבל איך זה עובד? FUCK ME I HAVE NO CLUE.

באמת יש איזה תרשים או משהו על הבניין הזה? לראות איך בנו אותו? זה נראה מעניין מאוד (המגדל עצמו נראה מדהים)

זה בית מלון? ובכלל מותר לבקר בדובאי??

יש על הבניין הזה תוכנית שלמה בנשיונל ג'יאוגרפיק, וה"משקולות" האלה הם מטוטלת עצומה שנמצאת מאד גבוהה בבניין וזזה נגד כיוון הרעד וככה בעצם מתנגדת אליו.

פורסם

זה הולך להיות ביניין כללי (יהיו גם דירות להשכרה וגם מישרדים וכו).

וכמעט אף ישראלי לא יכול לבקר בדובאי (אלה אם כמה קומבינות שקשורות לאזרחות של מדינות אחרות).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בטח שאתה יכול לבקר בדובאי, נסיעה קצרה לירדן ומשם טיסה. זה הפך מסלול טיסה נפוץ בדרך להודו

פורסם

השאלה איך מתייחסים לתיירים עם דרכון ישראלי.

פורסם

אם האנגלית שלך טובה, למה שידעו שאתה ישראלי בכלל?

פורסם

כי יש לך דרכון ישראלי ? תעודת זהות ישראלית ?

פורסם

אם האנגלית שלך טובה, למה שידעו שאתה ישראלי בכלל?

אני לא מדבר על איך מוחמד ברחוב יתייחס עלי, אלה איך בשדה תעופה,האם בכלל ניתן להגיע לשם עם תעודת זהות ישראלית, או שצריך ויזה, או שבכלל אי אפשר?

פורסם

האמת אני יודע שלמשל (לא הכי קשור) בדרכונים אירניים רשום שיש איסור להגיע לשטחים של פלסטין הכבושה (נחשו איפה זה) , ראיתי במו עיניי ובהתחלה לא ידעתי אם להאמין או לא.

אבל רוב הסיכויים שיתנו לך להיכנס , אולי אחרי איזה תחקיר עצבני.

פורסם

האמת אני יודע שלמשל (לא הכי קשור) בדרכונים אירניים רשום שיש איסור להגיע לשטחים של פלסטין הכבושה (נחשו איפה זה) , ראיתי במו עיניי ובהתחלה לא ידעתי אם להאמין או לא.

אבל רוב הסיכויים שיתנו לך להיכנס , אולי אחרי איזה תחקיר עצבני.

זה לא הקטע אם יהיה תחקיר או לא, לארה"ב אתה לא יכול להכינס רק עם דרכון ישראלי.

בדקתי ולא ניתן להכנס לדובאי עם דרכון ישראלי, אלה אם כן מזמינים אותך באופן מיוחד וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים