עבור לתוכן

הבניין הגבוה בעולם כמעט הושלם...

Featured Replies

פורסם

למה שיהיה מפחיד?

יש לי אזרחות גרמנית, אז לא תהיה בעיה...

• תגובות 94
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח בנייני עזריאלי נראים כמו נמלה מהקומה האחרונה שם. . .

:o :o :o

פורסם

איך העזת להזכיר את בנייני עזריאלי חחח...

פשוט אין מילים..

הבניין עצום!!!!!!

פורסם

מה שהכי מעניין בבנין ה XSEED 4000 שלא בטוח שהוא ייבנה במאה הזאת בכלל, מכמה מקורות ברשת. או שלא יושלם עד סוף המאה הזאת לפחות.

האירוניה היא, שאותו מהנדס שיתחיל את הבנייה (מן הסתם אותו אחד שתכנן כבר לא יההי בחיים) אבל אותו אחד שיתחיל בנייה, לא בטוח שיזכה לראות אותו, אוות אבא שיתחיל לעבוד כפועל, ייצא לפנסיה, בניו יוכלו להמשיך עד גיל הפרישה גם כן. תקציבו של הבניין זה פעמיים תקציב מדינת ישראל.

פורסם

למה שיהיה מפחיד?

יש לי אזרחות גרמנית, אז לא תהיה בעיה...

זה כבר משהו אחר.. :P

איך בכלל מגיעים לשם?

(אני מניח שאין טיסה ישירה של אל על.. ::))

פורסם

אין לי שום דבר נגד גורדי שחקים ובנייה גבוהה, כשזה מתאים.

אבל זה? זה פשוט מוגזם ומכוער.

פורסם

חח...חזק איזה אמריקאי רשם שיעשו להם 9/11 הפוך וגדול יותר כשיסיימו

פורסם

מה שהכי מעניין בבנין ה XSEED 4000 שלא בטוח שהוא ייבנה במאה הזאת בכלל, מכמה מקורות ברשת. או שלא יושלם עד סוף המאה הזאת לפחות.

האירוניה היא, שאותו מהנדס שיתחיל את הבנייה (מן הסתם אותו אחד שתכנן כבר לא יההי בחיים) אבל אותו אחד שיתחיל בנייה, לא בטוח שיזכה לראות אותו, אוות אבא שיתחיל לעבוד כפועל, ייצא לפנסיה, בניו יוכלו להמשיך עד גיל הפרישה גם כן. תקציבו של הבניין זה פעמיים תקציב מדינת ישראל.

500 מיליארד דולר (לקחתי ממוצע בין 300 ל 900) זה לא כ"כ הרבה בשביל יפן להשקיע על פרק זמן ארוך. מתגלגל שם הרבה יותר כסף מזה, אל תדאג להם.

הבניה שלו, אם תתחיל, צפויה לארוך כ 20 שנים, איכלוס הבניין יתחיל כ 5 שנים אחרי תחילת הבניה. אל תדאג, אם יאשרו את זה, אתה בהחלט תחיה לראות אותו.

הרג אותי מצחוק קטע מהכתבה ההיא-

Designed to look like Mount Doom Mount Fuji,

יש חוש הומור לפחות.

פורסם

כן העיניין שזה לא סתם בניין הוא יוכל להכלס בתוכו מיליון איש או יותר (פיתרון חמוד לבעייות של יפן) ו הוא גם יספק אנרגייה (אני לא בדיוק הבנתי איך אבל זה אמור לספק משהוא שיכסוך בכל הזיהום ביפן ) ואני מת לעשות נסיעה על רולר על הצד של הבניין (על העמודים האלה ) :silly: :silly:

פורסם

אני בן 25, אם אני אזכה לראות את הבניין הזה מוקם בימי חיי אני אהיה בהלם.

כשכותבים שתקציב הבנייה יהיה בין 300 ל 900 מיליארד ברור שאף אחד לא הולך להתחיל בניה ב 10 השנים הקרובות. מדובר פה על הערכה כל כך גסה שפשוט בא לצחוק. (דרך אגב, הממוצע שלהם הוא 600 מיליארד, לא 500)

אין בכלל מנופים שמגיעים לגבהים שכאלו, אני בספק אם הארכיטקטים אפילו מודעים ל 50% מהבעיות שהם ייתקלו בהם. מדובר על בנייה בהיקף גדול פי מאה מכמה מהמבצעים ההנדסיים הגדולים בהיסטוריה, מאיפה יגיעו כמויות העובדים האדירות? חומרי גלם?

ואם יחליטו לבנות בשכבות, מי כבר ירצה לגור עם אתר בנייה על הראש?

שלא לדבר בכלל על כך שמי שיגור בקומות העליונות יחזור הביתה מהעבודה ויחטוף מחלת גבהים! טיפוס של 4 ק"מ במעלית בכמה דקות?

וכמובן הקשקוש על כך שהבניין יספק את צורכי החשמל של עצמו! גם עם 100% נצילות סולרית (שיא העולם הוא 41%, יש חברת סטרט-אפ קטנה בארץ שמגיע ל 70% אבל תוך ניצול שארי החום למטרות אחרות) וניצול אנרגיית רוח אין סיכוי לספק חשמל למיליון איש, גם לא ממבנה שהוא הר.

בקיצור, חלומות בהקיץ...

פורסם

מדהים.

פורסם

תארו לכם בספטמבר 2022 שני מחבלים ישראלים יחטפו מטוס מ"סקאי אל אראב" ויטיסו אותו אל הביניין הזה :lol:

וניראה לי שאת הביניין היפני יראו הילדים שלי (ואני מקווה שגם יגורו בו...) ויש סיכוי ענק שמה שהיפנים אומרים יקרה.. בכל מקרה למרות שהיפנים קצת דפוקים בראש אבל יוצא להם להוציא מהראש הדפוק שלהם הרבה דברים מועילים ואל תשכח שבתקציב של כמה מאוד מיליארדים אפשר לשכור כמות עצומה של מהנדסים שישברו את הראש ולחול על המהנדסים היפניים המסכנים שכבר שברו את הראש באיך ליצור את האסלה האידיאלית...

פורסם
  • מחבר

טוב נו אל תיהיו נאיבים מדי... אחרי כל הכסף שמשקיעים שם במפרץ אני בטוח שיש להם גם צי פרטי להגנה על כל המבנים הגבוהים

פורסם

וואו!! הבניין הזה בגובה 4 קילומטר נראה כמו איזה מפקדה של חייזרים!!

פורסם

אח אח,כמה גבוה,רק לי זה מזכיר את מגדל בבל?

תארו לכם בספטמבר 2022 שני מחבלים ישראלים יחטפו מטוס מ"סקאי אל אראב" ויטיסו אותו אל הביניין הזה :lol:

וניראה לי שאת הביניין היפני יראו הילדים שלי (ואני מקווה שגם יגורו בו...) ויש סיכוי ענק שמה שהיפנים אומרים יקרה.. בכל מקרה למרות שהיפנים קצת דפוקים בראש אבל יוצא להם להוציא מהראש הדפוק שלהם הרבה דברים מועילים ואל תשכח שבתקציב של כמה מאוד מיליארדים אפשר לשכור כמות עצומה של מהנדסים שישברו את הראש ולחול על המהנדסים היפניים המסכנים שכבר שברו את הראש באיך ליצור את האסלה האידיאלית...

אני מוכן בכיף לעשות את זה! :lol:

נוסעים במטוס,שמים על טיס אוטומטי ישר לתוך הבנין וקופצים מהמטוס עם מצנח.

בעצם התחרטתי,שעה עד שאני ארד למטה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים