עבור לתוכן

HTC Diamond

Featured Replies

פורסם

היי כולם

אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה

המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום

כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר

ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה

תודה ויום טוב.

פורסם

אם אין לך בעיה לקנות מכשיר מחול או בחנות פרטית צריך לצאת בקרוב(חודש הבא) Touch Pro של HTC לפי מה שהבנתי הוא ינוע בין 900-1000 דולר...

ה-Touch Pro הוא בדיוק כמו Diamond רק משופר.

הוסיפו לו מקלדת מלאה שאפשר לשלוף אותה

הוסיפו לו עוד זיכרון RAM במקום 192 שיש בDiamond ל288 ככה שהוא רץ יותר מהר כשהDiamond סובל מבעיות מהירות(לפי מה ששמעתי וגם סירטונים שמציגים את הDiamond יש דילי של שניה שתיים בערך עד שהוא מגיב)

אפשרות להרכבת זיכרון מה שאין בDiamond גם בגלל בעיה זאת יש בעיה עם תוכנת הניווט IGO שמחיבת כרטיס זיכרון(בצורה חוקית) אפשר עד 16G

שיפרו את הסוללה שמחזיקה יותר זמן(לפי מה שאומרים הDiamond מחזיק עד לאחרי הצהרים עם שימוש בינוני +-)

לפי דעתי הDiamond הוא מכשיר טוב אבל אם יש אפשרות לקנות את הTouch Pro עדיף הוא אולי יש לו תוספת לעובי שלי(18ממ במקום 11) אבל הוא משפר את כול הבעיות הגדולות של הDiamond.

פורסם

הבעיות העיקריות של הדיאמונד הם :

סוללה כמעט מגוכחת, ומסך שמאד בעייתי בתאורת חוץ. ומצלמה סבירה ומטה מזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה על התגובות אני יבדוק בקשר ל PRO ושוב תודה.

פורסם

מסך נורא קטן לטלפון שמתגאה בTouch screen

ומערכת וינדוס מובייל שעושה הכל כ"כ ללללאאאטטטטטטטטטטט

פורסם

מסך נורא קטן לטלפון שמתגאה בTouch screen

ומערכת וינדוס מובייל שעושה הכל כ"כ ללללאאאטטטטטטטטטטט

לא כזה קטן ומאד פרופורצויונאלי לפלאפון, בחושך הוא מדהים, באור שמש הוא מגוכך כמעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים