עבור לתוכן

NOKIA N95 STUFF

Featured Replies

פורסם

היי,

איפה אני יכול למצוא תוכנות שימושיות כמו מסנג'ר אייסי ומדיה פלייר לנוקיה N95?

עדיף חינמיות :D

פורסם

מצטרף לבקשה

אם אתה רוצה ערכות נושא וכו'

www.zedge.net

פורסם
  • מחבר

מצטרף לבקשה

אם אתה רוצה ערכות נושא וכו'

www.zedge.net

את האתר הזה אני מכיר תודה.

פורסם

כן גם לי יש את אותו המכשיר

פורסם

מסנג'ר, אני חושב שהWindows Live Messenger הוא חינמי, תבדוק את זה, בכל אופן זאת התוכנה הטובה ביותר לדעתי.

נגן מדיה, אין חינמים שאני מכיר, אבל אני ממליץ על הCorePlayer

ICQ, אני גם לא מכיר חינמי, אבל יש את IM++

פורסם
  • מחבר

מסנג'ר, אני חושב שהWindows Live Messenger הוא חינמי, תבדוק את זה, בכל אופן זאת התוכנה הטובה ביותר לדעתי.

נגן מדיה, אין חינמים שאני מכיר, אבל אני ממליץ על הCorePlayer

ICQ, אני גם לא מכיר חינמי, אבל יש את IM++

תודה.

לביינתים השגתי MSN, נדמה לי שהוא חימני, ואני גם גולש דרך WIFI, אז לא נראה לי שאני משלם =].

יש מצב שהמכשיר הזה ינגן לי קבצי AVI DIVX ו WMV, אם אני מוריד לו נגן כזה?

פורסם

יש תוכנה שנקראת FRING.

אתה עושה משתמש חינם ומוריד אותה ומתקין אותה בפלאפון שלך, יש לה מסנג'ר, אייסי, סקייפ, באותה התוכנה וזה מחבר אותך לכולם בו בזמן ואתה רואה את כל המשתמשים ויכול לצ'וטט או לדבר איתם :)

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה שנקראת FRING.

אתה עושה משתמש חינם ומוריד אותה ומתקין אותה בפלאפון שלך, יש לה מסנג'ר, אייסי, סקייפ, באותה התוכנה וזה מחבר אותך לכולם בו בזמן ואתה רואה את כל המשתמשים ויכול לצ'וטט או לדבר איתם :)

מצאתי תודה אחוייה.

אם יש כאן עוד משתמשים שיכולים לשתף תוכנות פיצ'רים וטיפים למכשיר אני אשמח מאוד!

פורסם

תודה.

לביינתים השגתי MSN, נדמה לי שהוא חימני, ואני גם גולש דרך WIFI, אז לא נראה לי שאני משלם =].

יש מצב שהמכשיר הזה ינגן לי קבצי AVI DIVX ו WMV, אם אני מוריד לו נגן כזה?

כן, coreplayer עושה את העבודה מעולה.

תתחדש על המכשיר :)

פורסם
  • מחבר

כן, coreplayer עושה את העבודה מעולה.

תתחדש על המכשיר :)

תודה.

ביינתים מצאתי את התוכנה בתשלום בלבד.

פורסם

FRING היא תוכנה טובה אך שים לב שהיא משתמשת בחיבור DATA ולא בחיבור WAP (אלא אם מתחבר ל-WIFI). כלומר, במידה ויש לך חבילת גלישה בסיסית בחברת הסלולר (חבילה שנותנת נפח לגלישת WAP בלבד ועולה בדרך כלל 20 ש"ח), אתה תוכל לראות חיובים גבוהים מאוד בחשבוניות הקרובות שלך.

ראה הוזהרת!

פורסם
  • מחבר

FRING היא תוכנה טובה אך שים לב שהיא משתמשת בחיבור DATA ולא בחיבור WAP (אלא אם מתחבר ל-WIFI). כלומר, במידה ויש לך חבילת גלישה בסיסית בחברת הסלולר (חבילה שנותנת נפח לגלישת WAP בלבד ועולה בדרך כלל 20 ש"ח), אתה תוכל לראות חיובים גבוהים מאוד בחשבוניות הקרובות שלך.

ראה הוזהרת!

עדיין לא השתמשתי בה תודה על העצה.

ובדרך כלל אני משתדל להתחבר לאינטרנט רק דרך WIFI. מנסה למצוא רשת זמינה ולא מאובטחת =]

על זה אין חיובים נכון? (גם אם אני מוריד קבצים כלשהם..)

פורסם

גלישה ב-WIFI היא ללא חיוב (אלא אם מוכן לשלם על גישה לרשת אלחוטית ספציפית כמו שיש בבתי מלון לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

גלישה ב-WIFI היא ללא חיוב (אלא אם מוכן לשלם על גישה לרשת אלחוטית ספציפית כמו שיש בבתי מלון לדוגמא).

סבבה תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

אני גולש באייפון ל www.meebo.com

לא צריך להתקין כלום, הממשק נוח ויש כמה וכמה שפות [כולל 1337 :P]

שווה לנסות. גם במחשב. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים