עבור לתוכן

מחפש נגן Iriver ב400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי מכר מבוגר בעובדה שנהיה חובב סאונד פתאום אחרי שראה אותי ועוד מישהו מסתובבים עם סנהייזר cx500, הוא קנה לעצמו 300 cx.. ועכשיו הוא מחפש לעצמו איזה נגן בשביל להשתדרג. אתם בטח מכירים את הפרסומות בעיתון של חנויות החשמל שמציעות הרבה מוצרים, ושם הוא ראה נגן Iriver (יש לו דודה לIriver אחרי שעבר לו מסנהייזר) בסביבות 370 שקל. הקטע הוא שלא מצוין שמה דגם בכלל של המכשיר ואני חושב שבכלל לא כדאי גם ככה לרכוש בחניות כאלה נגנים. עכשיו רציתי לדעת על איזה דגם מסוג Iriver תמליצו ב400 ככה שהוא ינצל טוב ת'אוזניות או שאם יש אלטרנטיבה טובה יותר אשמח לקבל אותה גם

תודה.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין ששוה ללכת על cowon ולוותר על iriver?

פורסם

כן, מכמה סיבות:

המכשירים של קואון תמיד נתנו תמורה טובה יותר למחיר מאייריבר.

המכשירים של IRIVER תמיד עלו המון בארץ, יחסית לנפחים שלהם, וכמעט ותמיד לא היו זמינים פה.

בלי קשר לחברה- ה E100 ספציפית הוא נגן לא משהו, די "כשלון" של החברה שלא מעט מסכימים איתי לגביו.

ה CLIX2 שלהם למשל, היה אחלה נגן, ולמעשה, לפני כמה שבועות הוא נמכר בבאג ברק 300 ש"ח, אבל הוא כבר לא זמין בארץ.

פורסם

כן, מכמה סיבות:

המכשירים של קואון תמיד נתנו תמורה טובה יותר למחיר מאייריבר.

המכשירים של IRIVER תמיד עלו המון בארץ, יחסית לנפחים שלהם, וכמעט ותמיד לא היו זמינים פה.

בלי קשר לחברה- ה E100 ספציפית הוא נגן לא משהו, די "כשלון" של החברה שלא מעט מסכימים איתי לגביו.

ה CLIX2 שלהם למשל, היה אחלה נגן, ולמעשה, לפני כמה שבועות הוא נמכר בבאג ברק 300 ש"ח, אבל הוא כבר לא זמין בארץ.

נכון מאוד מילה במילה!

ללא ספק בתחום בפלאש iaudio הכי טובים בתחום איכות המוסיקה!

פורסם
  • מחבר

תודה לך על ההמלצות. אני אאמץ אותן.

שבוע טוב לכולם

פורסם

ההמלצה שלי, במיוחד עם החבר שלך חובב סאונד

לך על COWON

עולה יותר אבל תאמין לי שווה כל שקל

פורסם
  • מחבר

אני מאמין לך אחי מהסיבה שאני בעצמי מסתובב עם D2 :P

פורסם

אני מאמין לך אחי מהסיבה שאני בעצמי מסתובב עם D2 :P

:xyxthumbs: הבחירה הטובה ביותר היום

אבל אני גם מסתובב עם הA3... שהוא PMP בגודל מלא בניגוד לD2 (מצטער, אין אפשרות להחשיב את הנגן הזה רק כנגן MP3)

פורסם

עוד אפשר למצוא CLIX2 בסביבות 300 שקל בכל מיני מקומות..

ראיתי אותו בגרסאת 2GB בליאור בקניון מלחה בירושלים לפני שבועיים בערך, אני מאמין שעוד יש להם.

פורסם

יכול להיות שיש, אבל יחידות אחרונות

כעיקרון הוא אזל מהמלאי אצל היבואנית כבר מזמן.

אם תמצא אחד, ואתה לא מעדיף את ה D2 (אני למשל לא אוהב את ה D2 בכלל) קפוץ על המציאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים