פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים איך קוראים לו?הבנתי שהוא הצליח להעלים מהעין מוט מנחושת.ההסבר הקצר הוא שיצרו חומר חדש שדוחה קרני אור...
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים ה"הסבר הקצר" שלך לא רק קצר אלא גם ממש אינו נכון. קודם כל, בשלב זה לא מדובר על "העלמת דברים מהעין" אלא על הפיכתם ל"בלתי נראים" באורכי גל כלשהם של קרינה, ולא בהכרח אור נראה. שנית, לא מדובר בחומר ש"דוחה קרני אור" (שזה דווקא משהו שכבר קיים. קוראים לזה מראה), אלא חומר המאפשר לאור לעקוף אותו וכך להגיע לצידו השני של החפץ במקום להיות מוחזר ממנו כמו במצב רגיל.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים ^^ טוב, זה סתם מאסקינג של חפצים כחולים, אני מקווה שברור לך שזה טריקים של וידאו, כן? יש עשרות סרטונים כאלה ביוטיוב ובאינטרנט, וכולם אפקטים של וידאו עם מאסקינג, ותו לא.החומר הבלתי נראה המדובר, הוא סוג של Metamaterialוהוא לא ממש הופך דברים לבלתי נראים:http://arstechnica.com/news.ars/post/20080811-meta-material-does-not-render-anything-invisible.html
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים משהו דומה http://www.hemda.org.il/press/new.asp?catID=2&parentID=1&subCatID=1&ID=647
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים העניין הוא פשוטאחת התכונות הידועות של גל (במקרה שלנו גלי אור- אלו שמתעסקים בפיסיקת הקוונטים לא לקפוץ עליי אני מודה שהוא דואלי) היא עקיפההוא מסוגל לעקוף/לחזור/להבלעברגע שאתה רואה משהו , אתה בעצם רואי קרני אור חוזרים ממשהוברגע שמצאת חומר שעוזר לאור בעצם "לעקוף" אותו(במקרה שלנו את החומר המצופה בו) הרווחת אפקט ויזואלי לחלוטין מאחר והדבר לא נעלם בשום פנים ואופן אלא רק נעלם מהעיןשאר המידע נמצא מעלי בתגובות
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים גם אני לא זוכר איך קוראים לחומר, אבל אני בטוח ששם הממציא הוא פרופסור קתרוס
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים איך לעזאזל הצליחו ליצור אותו, אם אחרי שהוא נוצר הם לא יכולים לדעת איפה הוא?תחשבו שיכינו מכשיר כלשהו מהחומר הזה (מיותר לציין שתיאורטית ניתן לקחת כל מכשיר שהוא ורק לצפות אותו בחומר הזה)..איך לעזאזל אפשר להשתמש בו? אתה לא יודע איפה הוא, וגם אם אתה יודע איפה הוא בערך.. איך מתפעלים משהו בלתי נראה??
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים איך לעזאזל הצליחו ליצור אותו, אם אחרי שהוא נוצר הם לא יכולים לדעת איפה הוא? כנראה שייצרו משקפות מיוחדות שפולטות קולטות ומנתחות תדר אחר של גלים ויאפשרו לראות אותו. או שיעשו שהוא יהיה חם ויראו אותו עם מצלמות טרמיות אפשר לחשוב על כל מיני פתרונות... שאלה יהיו הצרות שלנו
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים צריך למרוח אותו על המשקפיים של המורה לספרות או לחלופין למרוח על עצמך ולהימלט מהכיתה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איך לעזאזל הצליחו ליצור אותו, אם אחרי שהוא נוצר הם לא יכולים לדעת איפה הוא?תחשבו שיכינו מכשיר כלשהו מהחומר הזה (מיותר לציין שתיאורטית ניתן לקחת כל מכשיר שהוא ורק לצפות אותו בחומר הזה)..איך לעזאזל אפשר להשתמש בו? אתה לא יודע איפה הוא, וגם אם אתה יודע איפה הוא בערך.. איך מתפעלים משהו בלתי נראה??זה לא חייב להיות שקוף 100%.. גם זכוכית שקופה.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים כמו כן, לא בטוח שהוא יעביר את כל אורכי הגל ואז אם אתה משתמש במשקפי ראיית לילה(למשל) אתה כן תוכל לראות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.