פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים תבדוק את זה, לדעתי לאיפוד טאץ יש אחריות בינלאומית שמכובדת בארץ ע"י idigital (וכתוצאה מכך גם אם הוא נקנה מ KSP, אבל שוב, תבדוק).
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים לאאם אתה רוצה לקבל אחריות יבואן אתה חייב לקנות מחנות שפועלת עם היבואן.אם אתה קונה מחו"ל אין לך אחריות בכלל, אם אתה קונה מ KSP יש לך אחריות של החנות.נחש מה עדיף...אם אתה לא יודע אל תגיד סתםיש אחריות בינלאומית , לא משנה איפה הוא יקנה תהיה לו אחריות..
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים בדקתי, ואכן יש אחריות בינלאומית אלב עם התנאים הבאים:נקנה מחנות שנותנת אחריות בחו"ל (חנות שקונה את המוצר מאפל)בצירוף עם חשבונית.אם הוא יקנה מ KSP, לא תהיה לו אחריות בכל מקרה מאיידיגיטלאם מחו"ל, תלוי באיזו חנות.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר יותר זול אבל שם יחסית לארץ זה נחשב זול מאוד ועוד צרפת שנחשבת כמדינה יקרהחוץ מיזה סתם ככה לא יקנו לי דבר כזה רק אם זה יום הולדת או משהו ככה אני מנצל את ההזדמנות של הנסיעה...
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אני הייתי קונה את זה בצרפת גם לא יקחו לאבא שלך מכס, פשוט תגיד לו לפתוח את האייפוד ולהחזיק אותו בלי האריזה בתיק נשיאה שלו וזהו זה מה שעשיתי עם הרבה מוצרים שקניתי בחו"ל תתחדש!
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר וואלה תודה!עכשיו שהוא יהיה בעיר NICE(ניס) אני אכתוב לו במסנג'ר את הכתובת של החנות ושהוא ילך לחפש שם לקנותעכשיו...מבחינת גודל מספיק 8 ג'יגה?לכמה סרטים זה מספיק?איך המשחקים שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.