עבור לתוכן

מחפש המלצות לנגן DVD נייד\MP4...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא,

וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש.

הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה.

ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח.

אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי.

מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד.

מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות?

תודה! (:

פורסם

לראות סרטים יהיה לך בטוח יותר נוח על DVD נייד.

יש גם DVD אם יציאת USB, תוכל לשם CD\DOK עם שירים, ואוזניות,

ולהקשיב גם למוזיקה, כמובן בלי הרבה ניידות, בלילה וכאלה.

נגני MP4 עם מסכים גדולים בעלי 3 חסרונות עקריים:

- המחיר שלהם מאד יקר.

- הגבלה על הנפח, כדי בכל זאת להשאר במחיר הגיוני,

ל-DVD נייד אתה יכול להביא ספריה שלמה של דיסקים.

- אין מסכים גדולים כמו ב-DVD נייד.

פורסם

- אין מסכים גדולים כמו ב-DVD נייד.

ARCHOS 705

והמסך של A3 למשל ממש לא קטן,הרבה יותר איכותי מכל DVD נייד, ועם הנפח שיש לו, כדי להשוות את כמות הסרטים תצטרך ללכת עם יותר מ 80 דיסקים.

והסיפור הופך להיות כזה: אתה צריך תיק בשביל הנגן, לנגן עצמו, למטען שלו, לשני תיקי דיסקים... יכול להיות שגם תיק נורמלי אחד לא יספיק...

ל A3 יש נפח מדהים של 60 ג'יגה, שאני בספק אם מישהו ירצה לשיםן כל כך הרבה סרטים על הנגן (מספיק 15-10)

בקיצור, תן תקציב ואמליץ לך על משהו שיתאים לך מבחינת הדרישות.

פורסם
  • מחבר

אני מסתכל על הA3, מסתכל על הARCHOS שניהם מדהימים, זה אין ספק..... אבל יקרים בטירוף!

והשאלה המתבקשת, היא מה עדיף? DVD נייד ,שקורא דיסקים, ומסך יותר גדול, וקורא USB וSD, ומחיר ממש מגוחך

או נגן MP4 כמו אלו שהצגתי קודם, שהם קטנים אך יקרים מאוד. השאלה במה שווה להשקיע..

פורסם

ה DVD הניידים הם בדרך כלל של חברת מדבקה ולא שווים כלום, עם איכות סאונד ווידאו חרא.

ההמלצה ל ARCHOS 705 הייתה רק כדי להראות לחן שקיימים נגנים עם מסך 7" כמו ב DVD נייד, אבל זה נגןם חדש ומאוד יקר...

אני ממליץ לך לבדוק את ARCHOS 605 WIFI, עולה בערך כמו DVD נייד , יש לו מסך מגע והוא די זול...

יש לו גם חריץ SDHC שאתה יכול להוסיף עוד 32 ג'יגה בנוסף ל 4GB הקיימים.(אגב לDVD הניידים אין SDHC, מה שאומר כרטיס זכרון של עד 2GB)

פורסם
  • מחבר

4.3 אינץ' לדעתי זה דיי קטן... אפשר לראות בזה סרטים/תוכניות עם כתוביות מבלי לקרוע את העיניים?

מה שמאכזב אותי בנוסף... בARCHOSים החדשים, אתה מקבל את הנגן, אבל כל האופציות המגניבות האחרות אתה צריך לשלם עליהם בנוסף כדי לקבל עליהם...

פורסם

כמובן שזה מספיק...

חשבתי שיש הבדל ענקי בין 4 ל 7, אבל הוא לא כזה ענקי כמו שחושבים...

ב ARCHOS החדשים אתה מקבל כל מה שצריך, אבל על קודקים למשל אתה משלם כסף...

אבל במקום לשלם, אתה פשוט יכול להמיר אותם במחשב כך שיתאימו לו מבלי לקנות קודקים (גם ככה רוב הסרטים כבר מתאימים לו)

בוא נגיד ככה: במחיר של A3, אתה מקבל ARCHOS "משופר" שעדיף עליו בהרבה...

אבל עדיין אני ממליץ על A3, הוא עדיף לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים