עבור לתוכן

A3 vs Q5 מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים.

האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.

פורסם

אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים.

האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.

לא. קח את ה A3.

פורסם

אני קניתי אתמול את הA3... ויש לי גם את הD2

המחיר של הQ5 גדול מדי לדעתי

הכל תלוי במה אתה רוצה מהמכשיר

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני לא באמת יודע מה ההבדלים בינהם, ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר.

פורסם

העניין הוא שאני לא באמת יודע מה ההבדלים בינהם, ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר.

A3. חד וחלק.

פורסם

רק מתוך סקרנות אני רוצה לדעת למה חד וחלק?

ואני מאמין שגם אחרים ירצו לדעת

אז בבקשה נמק.

תודה :)

פורסם

איך הA3 בתמיכה ב HD ???

ב720P ו1080P ? מקרטע או רץ חלק באיכות גבוהה ?

פורסם

Screen: 4" 16.7m color, 800x480 pixel

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/02/cowon-iaudio-a3-review.php

כפי שאתה רואה, הרזולוציה של המסך היא 800*480 ולכן קבצי HD כגון 720P וכן 1080P לגמרי לא רלוונטים וסתם יקחו מקום ועיבוד :-X

זה סתם גימיק ולא באמת שמיש.

ובקשר לשאלה הראשית - הייתי הולך על A3.

פורסם

אלה אם כן אתה מחבר את הנגן לטלוויזית HD, ואז פתאום זה לא גימיק לא?

פורסם

אז אני מבין שאתה מחשיב את A3 כסטרימר וידאו HD?

פורסם

לא יודע, אם הוא יכול להריץ סרט HD וזה לא מכביד עליו יותר מידי, אז כן.

פורסם
  • מחבר

מה עם שאר הפונקציות של ה Q5 כמו למשל יכולת WiFi. יכולת לנגן סרטי HD ללא שינוי לפני ניגון בניגוד ל A3 שכן צריך לפי הבנתי.

גם הממשק שלו יותר נוח (ממשק Touch) והממשק של ה A3 שנמצא כלא כל כך טוב וגם שהג'ויסטיק שלו מאוד לא נוח.

המסך של ה-Q5 גדול יותר ולא נראה לי שהוא יותר גדול בהרבה פיזית מבחינת מימדים חיצוניים לעומת ה A3.

אני באמת מנסה להבין לעומק למה כדאי לקחת את הA3 יותר. לפי מה שאני רואה יש הרבה מאוד יתרונות לQ5 מה אתם אומרים?

פורסם

מה עם שאר הפונקציות של ה Q5 כמו למשל יכולת WiFi. יכולת לנגן סרטי HD ללא שינוי לפני ניגון בניגוד ל A3 שכן צריך לפי הבנתי.

גם הממשק שלו יותר נוח (ממשק Touch) והממשק של ה A3 שנמצא כלא כל כך טוב וגם שהג'ויסטיק שלו מאוד לא נוח.

המסך של ה-Q5 גדול יותר ולא נראה לי שהוא יותר גדול בהרבה פיזית מבחינת מימדים חיצוניים לעומת ה A3.

אני באמת מנסה להבין לעומק למה כדאי לקחת את הA3 יותר. לפי מה שאני רואה יש הרבה מאוד יתרונות לQ5 מה אתם אומרים?

q5 גדול מידי 0- לא נוח להסתובב איתו. ה WiFi שלו לא מובנה, ואתה צריך להכניס לתקוע Stick בגודל של disc on key לנגן.

ובמחיר שלו אפשר לקחת מחשב נייד כבר שיתן הרבה יותר. לעומתו את ה A3 עוד אפשר לזרוק לתוך תיק ולהשתמש בו ביתר קלות.

בקשר לממשקים. למה אתה חושב שממשק TOCH יותר טוב ממשק שהוא לא?

ואם אתה רוצה לראות סרטים HD על טלויזיה קנה סטרימר.

תחשוב מה אתה רוצה. סרטים וניידות או סטרימר לTV.

פורסם

לי יש את הA2

הוא מדהים בנידות סרטים שירים ואחסון (30G)

אך אני חושב שמי שרוצה יותר מזה חייב את הQ5W

אני גם רוצה לקנות את הQ5W אך נכון המחיר גדול עליי (למרות שזה בערך 1000 יותר +-)

אם יש לך דרך לקנות אותו בחול שם המחיר הוא +-520$ הבעיה שלא כל מקום עושה משלוח לארץ

לגבי הA3 הוא מבוסס על CHIPSET של DAVINCHY מבית TI כאלקטרונאי ראיתי למה הם מסוגלים מדהים מה רכיב כזה קטן יכול לעשות

וכולות עיבוד מותאמות לוידאו וDSP עצבני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים