עבור לתוכן

iphone

Featured Replies

פורסם

בספטמבר אבא שלי יטוס לצרפת.רציתי לדעת אם שווה לי לבקש ממנו שיקנה לי שם אייפון?מה מיוחד בו?האם עדיין מוכרים בכלל את האייפון הרגיל בחול?כאילו בגלל שיצא ה3G אני לא ידוע אם מוכרים. אם כן איפה מוכרים?בחנויות אלקטרוניקה?חנויות פרטיות?נגיד אם הוא ילך שם באיזשהו קניון ויכנס לחנות אלקטרוניקה הוא יראה אייפון?מה יש למכשיר אייפון שעושה אותו טוב מאוד?והאם יש הבדל בין האייפון לאייפוד טאץ?כי ראיתי שיש להם ממש אותו ממשק ואותה מערכת הפעלה,אז בעצם מה ההבדל ביניהם?מי מביניהים יותר טוב?

תודה לעונים,ולילה טוב!

פורסם

על 90 אחוז מהשאלות שלך קיימות המון תשובות בפורום, תריץ חיפוש קל ואז תחזור אם לא הבנתה משהו.

פורסם
  • מחבר

תראה,הבעייה שלי היא שאני מתלבט אם לקנות אייפון או אייפוד טאץ. כי האייפוד 3G מאוד יקר(609 יורו) ולא ממש בא בחשבון. עכשיו לגבי האייפון,הבנתי שלא מוכרים אותו כבר בחנות הרישמית של אפל כי כבר לא מייצרים אותו,ואפשר לקנות אותו בחנויות פרטיות.האם זה נכון?

ומה עדיף אייפון או אייפוד טאץ?ראיתי שלשניהם יש את אותה מערכת הפעלה.את שניהם אפשר לפרוץ?המסך של שניהם הוא אותו גודל?

ומה בעצם להגיד לאבא שלי?שילך לחנויות פרטיות ויחפש אייפון,ואם הוא לא יימצא שיקנה לי אייפוד טאץ?כמה ג'יגה מומלץ?

לאייפוד טאץ אפשר לשים משחקים כמו לאייפון?

פורסם

אייפוד טאצ' זה כמו אייפון רק בלי מצלמה ותכונות של פלאפון.

פורסם

וגם בלי ספיקר פנימי.

היתרון של האיפון זה הממשק ניגון מוזיקה שלו והדפדפן אינטרנט הכי טוב (אם כי מוגבל מבחינת אופציות כמו java ו flash, כמובן הכל יחסי).

פורסם

האיי-פוד טאץ' זה סתם ביזבוז לטעמי. תמורת תוספת קטנה אפשר להביא את האייפון הישן, שיש בו כל מה שיש בטאץ' עם תוספות הטלפון כמובן.

פורסם
  • מחבר

אז יותר כדאי אייפון לדעתכם?

באייפון אפשר לשחק במשחקים כאלה שאפשר להוריד?כמה שעות הוא מחזיק בלי טעינה?

ואיפה אפשר לקנות אותו?בחנויות פרטיות ללכת לשם ולהגיד שהוא מחפש אייפון?כמה זה יכול לעלות?

פורסם

האייפון זה מכשיר סבבה. הוא רחב מדי לטעמי (אחת הסיבות שמכרתי אותו).

הדפדפן באמת סבבה והוא די מהיר. כמובן גם כל הממשק, הטאבים והמועדפים.יש לו זיכרון כמו של ציפור בנוגע לשמות משתמשים וסיסמאות (במיוחד בוואלה מייל).

במחינת משחקים יש מלא משחקים, יש לך סוליטר, שולה המוקשים, מירוצים, פינבול, 3D ועוד מלא משחקים מגניבים.

הרמקול שלו ממש חלש בגרסא הראשונה ובקושי שומעים אותו כשהוא נמצא בכיס או בתיק.

לא תומך בצלצולי MP3 או בהעברת קבצים בBT- רק בגלל שאפל חסמו את האפשרויות האלה. בקשר לצלצולים צריך להוריד קבצים בסיומת A4R.

לא נוח לדבר איתו בגלל שהוא רחב מדי (לטעמי).

הסוללה מחזיקה מעמד בסביבות יום אם אתה מדבר איזה שעה, גולש או סואה סרט. רק עם מוזיקה הוא יכול להחזיק די הרבה זמן.

וואלה אין לי עוד מה לומר עליו.

אם יש לך עוד שאלה אני פה כדי לענות לך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר?עדיף לקנות את האייפוד טאץ?אני מתלבט בין שני המכשירים האלו,ולא יודע להחליט מה עדיף לי

כאילו מבחינת מכשיר מוזיקה האייפוד טאץ יותר טוב?אצלו יש אפשרות להעביר MP3 בסיומת הרגילה?הממשק שלו הוא כמו של האייפון למעט זה שאין לו מצלמה ופלאפון נכון?כמה שמות ניתן לשמור באייפון?

ובסופו של עיניין,מה עדיף אייפון או אייפוד טאץ?

פורסם

אייפוד טאץ' זה בדיוק כמו אייפון רק בלי מצלמה ובלי האפשרות להתקשר. אין לך הגבלה של אנשי קשר.

אתה יכול להעביר שירי MP3 (כמובן דרך האייטיונס המסורבל) , אני אמרתי שאתה לא יכול להשתמש בפורמט MP3 בתור צלצול.

אני אומר לך על אייפוד רגיל, הרבה יותר טוב ועם זמן סוללה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אייפוד טאץ ללכת?מה זמן הסוללה שלו?מבחינת גראפיקה במשחקים איך האיכות שלו?בסרטים התוכנה שאיתה אני מעביר את הסרטים מכווצת את הסרט לגודל של המסך כדי שייצא באיכות טובה?ואני אוכל לראות סרט באורך מלא בזמן נסיעה ארוכה למשל?

פורסם

אייפוד טאץ' זה אייפון לכל דבר כולל זמן סוללה שמחזיקה מעמד בערך יום.

אתה יכול לראות בערך 4 שעות וידאו עד שהבטריה תיגמר.

פורסם

ומבחינת איכות המסך בסרטים איך רואים?מה מחירו באירופה של האייפוד טאץ?

פורסם

אם ה-3G יקר לך תקנה אייפון יד שניה. יש הרבה מאוד כאלה במחירים סבירים (1600-2000 ש"ח). חפש למשל ב-iphones.co.il.

אני לא הייתי קונה טאץ' כי זה סתם מבאס. למה לסחוב גם טאץ' וגם סלולרי כשאתה יודע שהיית יכול לקבל מכשיר אחד שכולל את שניהם?

פורסם
  • מחבר

תראה,הפלאפון שלי גם ככה ישן ככה שזה לא משנה לי

חוץ מיזה לא איכפת לי שיהיה לי אייפון(אייפוד טאץ) רק בלי המצלמה והיכולות הסלולאריות שיש בו

אפשר לדעת את מחיר האייפוד טאץ באירופה?ואם אפשר ספציפי יותר אז בדרום צרפת

חוץ מיזה עכשיו כשהיורו יורד זה זמן מצויין לקנות בחול את המכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים