עבור לתוכן

Motorola K3 - שאלה חשובה על הבלוטות'

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם:

1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות?

2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות?

3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[

4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון?

אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??

פורסם

לבעל מוטורולה לשעבר אני יכול לאמר לך ככה:

1)את ה-מצא אותי אתה מפעיל כאשר אתה רוצה שימצאו אותך לא ניתן להפעיל קבוע.

2)את הסיסמה הייתם אמורים להקיש פעם אחת ואז הוא אמור לשמור אותה לפעמים הבאות.

3)לא ידוע לי אל תוכנה שנותנת לשנות הגדרות שהיא לא בייסיק של הפלאפון.

4)מוטורולה על הפנים...

ה V3I שלי התפרק לי בכיס =\ אז קניתי נוקיה 5610 פלאפון מעולה..=]

סורי על האכזבות בתשבותיי..=\

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

תודה בכלל על ההתייחסות :]

אני מרוצה מהפלאפון בכללי, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות

פורסם

חלאס להיות פאן בוי של נוקיה

בקושי יש להם דגמים מוצלחים-בכל דגם שלהם אני יכול למצוא פאקים

רוצה דוגמא? ב5610 המעולה שלך-תיכנס לסייר קבצים[אחרי שתמצא אותו] ותפתח תמונה אח"כ תלחץ על הכפתור הצדדי כדי לעבור לרדיו ואז תחזור למסך עם הסייר קבצים-אבל מה ? הקובץ שפתחת לא שם וחזרת למסך פתיחה-לדעתי זה פאק רציני וחלאס לחיות בסרטים ובעדר "נוקיה זה הכי טוב".

איך בדיוק הV3I נשבר לך?

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שהייתי מפיל תV3 [לפחות 5 ביום] היו יוצאים לי אחלה דמי כיס

פותח הת'רד:

1.הרעיון שעומד מאחורי זה הוא רק בשביל האבטחה שלך-ברגע שהפלאפון שלך לא גלוי תמיד זה יותר מאובטח.

אם אתה צריך שמישהו יאתר אותך תפעיל את זה וזהו-3 דקות זה יותר ממספיק כדי למצוא אותך.

2.למה שתעשה את זה בכלל? אפשר להכנס לתפריט של הBT ולחפש שם התקנים והוא יראה לך.

3.הגדרות בפלאפון של אחיך-יש לו בטח סמסונג? בכל מקרה הסיסמא מוכנסת פעם אחת ויוצרת נתיב מאובטח בינכם-אבטחה.

4.לא.

פורסם

א' מה שאמרת ממש מפגר..אני לא שם זיין על הרדיו ולאן שהוא מחזיר אותי.

ב' אין שום בעיה עם סייר הקבצים.

ג' המסך של הV3 נשאר ביד אחת והמקשים ביד השנייה.

ד' נוקיה מייצרים את הפלאפונים הכי עמידים שיש(היה לחבר שלי 6230I היינו משחקים איתו הוקי וכדורגל והא המשיך לעבוד...הV3I נפל פעמיים ונשבר..)

המשך ערב נעים..

NIKILLER

פורסם

חלאס להיות פאן בוי של נוקיה

המשך יום נעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים