פורסם 2008 ביולי 1717 שנים היייש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה?תודה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים 1. אתה צריך לשמור את הEXTENDED ROM של המכשיר , ואז תוכל להתקין את העברית שוב פעם על ה6.1 שלך .2. הבעיה עם עדכון עצמאי ל6.1 , שלא תהיה לך אחריות , תתאזר בסבלנות , ניופאן אולי בעתיד הלא כל כך רחוק יעדכנו ללקוחות סלקום את הרום ל6.1 בעלות סמלית .3. לגבי המאיץ הגרפי , זאת לא בדיוק בעיה , זה מחסור בדריוורים למעבד הספציפי של המכשיר שלך .אנשים עובדים על זה כבר מאז שהמכשיר יצא , השמועה אומרת שלקחו את הדריוור מהיהלום , ואיכשהו התאימו אותו למכשיר שלך ...פרטים יותר מעמיקים על עדכון ל6.1 אתה יכול לראות כאן : www.pocketpcfreak.comבהצלחה , ותקרא טוב טוב הכל לפני שאתה עושה משהו , חבל שתהיה לך משקולת לנייר חדשה .
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר תודה רבהאז אני אפנה לניופאן בתיקווה שהם יעשו את כל העדכונים של הרום והמערכת הפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.