פורסם 2008 ביולי 1417 שנים Creative Zen Vision Mclix 2creative zenMeizu M6 4GBu10e100אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים כבר דירגתי לך בפוקט ...סאונד:ZvmClix2ZenU10M6E100וידאו, אנסה...ZenZvmClix2U10M6E100בסאונד ה Clix2 וה Zen ביחד במקום שני, יש כאלה שיעדיפו אחד ויש כאלה שיעדיפו את האחר.אני אישת, מעדיף את הזן.OmriD is online now דווח על הודעה רעה ערוך/מחק הודעה
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לי יש את הקליקס והשוויתי אותו לאחרים ולדעתי ולדעת מי שהיה איתי הוא אוכל כמעט את כולם. תותח בווידאו.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים את ה ZVM לדוגמה הוא ממש לא אוכל...ולדעתי גם לא את הזן, אבל WHATEVER.עדיין יש לו אחלה סאונד.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אני חושב שהוא התכוון לאמר לך שהוא אוכל אותו בוידאו ולא בסאונד .ואגב ראיתי בפוקט{אני חושב עדן} שיש כאלה שאומרים שבסאונד ה clix2 הנגן הפלאש עם האיכות סאונד הכי מדהימה .וזה אחד הסיבות ששאלתי את השאלה הנ"ל בגלל ה zvm אז אם אתה צודק אז זה סתם חרתה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הקליקס ממש לא הנגן פלאש עם הסאונד הכי טוב פשוט הייתה איזה טבלה מעפנה של אתר ספרדי נראה לי, שדירג אותו כראשון... ומאז כולם חושבים שהוא באמת ככה. ZVM FTW
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הוא לא, אבל אנשים יותר מדי מפחדים מנגני דיסק קשיח...לחבר אחד שלי יש H10 משהו כמו 4 שנים אני חושב, עם שימוש אגרסיבי לא קרה לו פשוט כלום, עובד פרפקט.אני מכיר עוד המון אנשים עם H320\40 שפועל מצויין עד היום.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אני הבנתי אותו הוא בא להגיד שה zvm הוא לא נגן פלאש ולכן אולי הוא לא בדירוג.ולכן אולי באמת ה clix 2 הנגן פלאש עם האיכות הכי גבוהה .לעומת כל נגני הפלאש דווקהותגיד ההבדל בסאונד בן ה ZVM FTW ל clix 2 הוא משמעותי?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים כן, אבל תלוי עם איזה אוזניות אתה משתמש.ולדעתי הסאונד של ZEN יותר טוב מה CLIXאגב אין נגן כזה ZVM FTWזה ZVMFTW=FOR THE WIN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.