עבור לתוכן

iPhone 3G - הדיון הרשמי.

Featured Replies

פורסם

iPhone 3G

iphone-3g-first-look-04-top.jpg

האיפון החדש החל להימכר במספק מדינות שבהם כבר 11 ביולי, שהראשונה שבהם ניו-זילנד.

סיקור על האיפון 3G.

http://www.engadget.com/2008/07/11/iphone-3g-review/

פורסם

יש אפשרות לקנות אותו בחול ב200$ ולהפעיל אותו בארץ?

פורסם

ממש לא... זה רק עם התחייבות למפעילת הסלולר שם... אין עדין דרך ברורה להשיג אותו דרך התחייבולת, למרות שבמספר מקומות אמרו שזה יעלה משהו כמו 600$.

פורסם

אכן זה יעלה 600 דולר ללא התחייבות

אני לא יודע אבל באיזה שלב חברת התקשורת AT&T מתכננת להשיק את המכשיר ברכישה ללא התחייבות

מה שבטוח הכי טוב הוא להמתין לראות אם אכן לפי השמועות המכשיר אכן יגיע לשיווק בארץ בעוד כחודשיים ואם זה נכון אז יהיה יחסית מאוד משתלם לרכוש אותו כאן כמכשיר דור 3. הרי ממילא אנחנו משלמים כאן על חבילת דור 3 שהיא 20 ש

"ח אז עדיף כבר לשלם על מכשיר איכותי מחיר מתחת למינימום

פורסם
  • מחבר

הסרברים של ההרשמה של האיפונים נפלו, עכשיו ניתן לקנות איפון בלי להירשם לAT&T, מה שאומר איפונים ב199$ לכולם.

אפל מחפשים פתרון, כמובן שזה זמני.

הסרברים חזרו, הכל עובד כרגיל.

פורסם

התקשרתי כבר לשתי דודים שילכו לקנות לי מכשירים עקב הנפילה של הסרברים...

שניהם חזרו אלי עכשיו אחרי שבדקו ואמרו שאין מצב שהם עומדים בתור.

פורסם

באייפון הקודם גם היה צריך להתחייב לat&t על מנת לקנות אותו לא ? ובכל זאת המון אנשים קנו אותו והפעילו אותו ברשתות ומדינות אחרות, איך זה יכול להיות ?

אני שואל ברצינות כי יש מצב שמישהו שאני מכיר טס לארה"ב ואני ממש רוצה לקנות אותו..

פורסם
  • מחבר

אז האיתה יכול לקנות רק תמכשיר ואז האיתה יכול ללכת הביתה כדי להתחייב לAT&T מהבית, ואז אנשים במקום להתחייב פרצו את המכשיר, היום אתה לא יכול לצאת מהחנות בלי להתחייב לAT&T, וגם אי אפשר לקנות באינטרנט.

פורסם

האם אפל שיחררה מחיר רישמי למכירת הiPhone ללא התחייבות לספקית התקשרות AT&T?

או שהמחירים שאתם מציגים כאן הם השערות למחיר שאפל ירצו על המכשיר ללא ההתחייבות..?

תודה,

רן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים