עבור לתוכן

פנל שחור מקורי לסוני אריקסון K800

Featured Replies

פורסם

שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם.

אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בסלקום או באורנג.

פורסם

ל K800 אין פנאלים-ובאורנג' או סלקום לא ימכרו לך כלום.

מה שאתה יכול לקנות זה HOUSING יעני מארז שלם חדש וצריך גם מברג מיוחד כדי להחליף אותו..אפשר להזמין מEBAY ואני מניח שיש גם חנויות פרטיות בארץ שימכרו לך

פורסם

למה אתה אומר סתם עם אתה לא יודע על תגיב .

אמרתי לו שיש באורנג או בסלקום כי אני יודע שיש להם אני הלחתי להחליף אצלהם.

לכל פלאפון יש פאנל (לא כמו בנוקיות הישנות אבל יש)

פורסם

לפחות אני יודע עברית

למה אתה אומר סתם אם אתה לא יודע אל תגיב .

אז אני לא ידעתי..תהרוג אותיץץעדיין אני חושב שאורנג' או סלקום יקחו יותר . וחוץ מזה הצעתי לו עוד מקור להשיג פאנל.

פורסם

למה אתה אומר סתם עם אתה לא יודע על תגיב .

אמרתי לו שיש באורנג או בסלקום כי אני יודע שיש להם אני הלחתי להחליף אצלהם.

לכל פלאפון יש פאנל (לא כמו בנוקיות הישנות אבל יש)

אתה מבלבל בין שני מושגים שונים - בדרך כלל כאשר מדברים על פנל מתכוונים לפנל הקדמי של המכשיר, בדיוק כמו שהיה במכשירי נוקיה ישנים. לעומת זאת, פותח הדיון לא ירצה להחליף את הפנל הקדמי לפנל שחור ולהשאיר את שאר המכשיר בצבע אפור, הוא מעוניין להחליף את כל הפלסטיקה של המכשיר ואת זה לא ניתן לעשות בנקודות שירות של אורנג' וסלקום בלי שתהיה תקלה במכשיר או שבר/סדק בפלסטיקה של המכשיר.

פורסם

הם תמיד מוכנים לקחת כמה מאות, כשאני רציתי להחליף לK610 האוסינג רצו 400 שקל, עכשיו יש לי 6120 והזמנתי מאיביי+ משלוח האוסינג מלא.

פורסם

לא ניתן לעשות בנקודות שירות של אורנג' וסלקום בלי שתהיה תקלה במכשיר או שבר/סדק בפלסטיקה של המכשיר.

פתרון

big-hammer.jpg

פורסם
  • מחבר

בחיי אתם קרועים ;D ;D ;D ;D

סט מברגי כוכב ואפשר לפרק את המכשיר לגורמים.אני לא מבין מה אתם שוברים את הראש.אני פירקתי אותו ב 5 דקות כי היתה לי נקודת ליכלוך ששיגעה את

העיניים.

פורסם

בשביל מה סט?

המברג המדובר הוא מסוג "T6"

ופיליפס קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים