עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי מחנות פרטית - איך זה בעצם עובד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש את המכשיר שאני רוצה אצל אורנג', וגם בחנויות מן הסתם, ואני לא חושב שאני עובר את ה-150 דקות שיחה בחודש.

מה הכי כדאי?

פורסם

להתקשר לאורנג' ולשאול מה הם יכולים להציע לך.

נ.ב.

"לא חושב שאני עובר" זה מאוד כללי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני עושה הקפצה ענקית לאשכול שלי, אבל יש לי עוד שאלה בנושא.

כשאני קונה מכשיר חדש מחנות האם הוא מגיע כבר "unlocked" מתוך הקופסא? האם ניתן לעבוד איתו עם כרטיס סים של אורנג' ביגטוק או שצריך "לפתוח" אותו?

תודה

פורסם

זה לא שהוא מגיע פתוח, לא נראה לי שמייצרים מכשירים נעולים מראש, נועלים אותם בהתאם לרשת עליה הם מיועדים לפי דרישת המפעיל שקונה אותם

לדוגמה אורנג' רוכשת נוקיה N95 ודורשת מחברת נוקיה שהם יהיו נעולים לרשת אורנג', או שהיא נועלת אותם בעצמה עם הגעת המשלוח.

וכם המשכיר שאתה צקנה יכול לעבוד ברשת סלקום, אורנג' ופלאפון כאשר ישיקו את הרשת החדשה.

פורסם

אם אתה רוצה מכשיר שנמצא אצל המפעיל ההסלולארית שלך כדאי לך לבדוק את המסלול ואולי זה יצא יותר זול מחנות פרטית בחבילה הכוללת.

אם אתה רוצה מכשיר מיוחד אתה תהייה חייב ללכת לחנות פרטית, הדבר שאני אישית מעדיף בדרך כלל :)

פורסם

יש לי שאלה בנושא,

לא צריך להודיע לסלקום או אורנג' שהחלפת מכשיר או משהו כזה?

פורסם

לא אין צורך להודיע להם

פורסם

כמה תגובות כלליות לדברים שקראתי פה.

1) פלאפון אכן פורשת רשת חדשה שתשלב בעצם בין עבודה עם סים לעבודה בלי סים, הרעיון הוא שיהיו מכשירים דואלים,לא ברור כמה רעיון של דואליים יצא לפועל אבל מכשירי ניסוי של סוני אריקסון ונוקיה כבר מסתובבים בתוך החברה תקופה ארוכה יחסית והרשת רצה כבר אף אמורה להיות מושלמת במרץ 09.

2)אכן ממליץ מאוד בתור אחד שבדק את הנושא שאם אתה הולך לקנות מכשיר שיחסית יקר בשוק לבדוק באיזה כמויות אתה מדבר ואיזה מסלולים יש, רוב הסיכויים שיותר משתלם לך להצטרף למסלול דרך החברה ולקבל זיכוי על המכשיר (כל זה לא תופס לאנשים שמדברים בסכומים קטנים ורוצים מכשיר בסיסי שאפשרי להשיג ב 200-300 שקל)

3)בקשר להערה שהבחור זרק על התחייבויות וניידות, חשוב שלא תעשו צעד של התחייבות כאשר אתם מאמינים שאם תרצו לעבור חברה אחרת תשלם את הקנסות, לקוחות פרטיים כבר לא מקבלים החזרי קנסות בשום חברה (רק לקוחות עסקיים וגם זה מוגבל) שני סוגיי הלקוחות מקבלים סוג של הטבות ניוד פרטיים זה 30*18 מעל 100 שקלים דיבור וכו' בסופו של דבר אתה תצטרך לשלם תקנסות במכה תיתקע עם מינוס עצבני שיוחזר לך בשיחות לאורך תקופה ארוכה, לא משתלם. אם אתה מתחייבים תוודאו שאתם מתחייבים לחברה שאתם סומכים עליה ויודעים שהולכים להישאר בה, אל תסתמכו על החזר קנסות.

סליחה על החפירה.

פורסם

יש גם אנשים שרוצים נכשיר משוכלל ויקר אבל גם מדברים ממש מעט, שוב אופציה טובה לקנייה דרך חנות פרטית טובה. (לא מדבר על התחנה המרכזית או משהו בסגנון :) )

פורסם

יש גם אנשים שרוצים נכשיר משוכלל ויקר אבל גם מדברים ממש מעט, שוב אופציה טובה לקנייה דרך חנות פרטית טובה. (לא מדבר על התחנה המרכזית או משהו בסגנון :) )

לאנשים כאלה גם הייתי ממליץ לבקר במרכזי השירות קודם כל, כל כמה זמן יש מבצעים של מכשירים מוזלים ללא חיוב זיכוי, או מסלולי שימור שגם בהם המכשירים בדרך כלל מוזלים ללא חיוב זיכוי,מומלץ לבדוק.

פורסם

אני חושב שפיספסת את החלק של המכשירים המשוכללים.

מכשירים מעפנים עם מינימום הוצאות זה באמת לא בעייה להשיג דרך המפעילות, אבל לקבל N95 (סתם דוגמא) במחיר מוזל כשאתה מדבר 150 שקל בחודש ? קשה לי להאמין שהם יוכלו להתחרות במחירים של חנויות פרטיות.

פורסם

אני עדיין ממליץ תמיד לבדוק עם החברה. אבל בכללי אתה צודק מחירים של חנויות פרטיות יהיו יותר זולים.

פורסם

אני חושב שפיספסת את החלק של המכשירים המשוכללים.

מכשירים מעפנים עם מינימום הוצאות זה באמת לא בעייה להשיג דרך המפעילות, אבל לקבל N95 (סתם דוגמא) במחיר מוזל כשאתה מדבר 150 שקל בחודש ? קשה לי להאמין שהם יוכלו להתחרות במחירים של חנויות פרטיות.

מצטרף לדעה הזאת...

עשיתי חשבון אצלי וראיתי שעל N95 8GB אני יכול לחסוך כ-300 ש"ח אם אני קונה אותו באופן פרטי בהשוואה לN95 המקורי!!!

אפילו אם אתה לוקח N95 מקורי אתה יכול לחסוך עוד כ-500 ש"ח בנוסף לחישוב שלי (פלוס מינוס על דיבור של כ-100 ש"ח + בחודש)

פורסם

הייתי אתמול אורנג' לשדרג את ה6100 הישן שלי לN95, ולפני שאני אפצה פה בכלל אני אצטרך להוציא 120 ש"ח לחודש!! זה לא מצדיק קנייה בחנות פרטית...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים