עבור לתוכן

A2 שהתפגר, עזרה והתיעצות.

Featured Replies

פורסם

הA2 של אחי החליט היום לפרוש, אני חושד בדיסק הקשיח שלו.

הסימפטומים הם אלו-

כשמנסים להדליק אותו, הוא מראה אחרי מסך הפתיחה הכחול תמונה של הנגן שעלייה איקס (קרה לי בעבר, אחרי שפירמטו אותו במערכת קבצים NTFS ולא FAT32)

כשמחברים אותו למחשב, הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ובמנהל הדיסקים, אבל במנהל ההתקנים מופיע דיסק קשיח עם שם בשלל תווים שמעולם לא היה להם קשר לנגן.

לכן אני חושד שהדיסק הקשיח שלו הלך.

אז השאלות שלי הן האם מישהו חווה את הבעייה הזו בעבר, האם מישהו חושב אחרת ממני, והאם מישהו יודע איזה הארד דיסק מותקן בתוך הנגן כרגע, ואם הוא יסכים לקבל דיסק קשיח בנפח גדול יותר.

תודה, בז'נגלו.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני יודע שאפשר לחבר ל-Q5 כונן קשיח גדול יותר: http://www.rcgrabbag.com/archives/cowon-q5w-teardown/

לכן, אני חושב שאפשר להניח שגם ה-A2 מסוגל לתמוך בכונן קשיח גדול יותר. אבל... אני חושב שהבעיה המרכזית לא תהיה התמיכה התוכנתית/חומרתית בכונן, אלא דווקא ההכנסה שלו לנגן - כי לפי מה שהבנתי ניתן להכניס למארז רק כונני 1.8 אינץ' (שהם מאוד יקרים) מבלי לעשות בו שינוי כלשהו (מקור: http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=16721).

פורסם

אין בעיה להשיג 1.8 אינץ באיביי (או אפילו לקנות איזה איפוד מושבת), הבעיה היא פה:

Remember that the only hard drives that fit are the following:

MK2004GAL

MK3006GAL

MK4007GAL

בכל אופן אני לא בטוח שהבעיה באמת בהרדיסק, יכול להיות שאחד הבקרים שעל הלוח נדפקו, יכול להיות שהתוכנה\ביוס שלו נדפק.

אני מציע שתפנה ל-BUG, תציע להם תשלום על התיקון (כי נגמרה האחריות), בתקווה שמישהו שם יזהה את התקלה.

פורסם
  • מחבר

מניסיון שלי עם דיסקים קשיחים בכלל, דיסק שנותן "דפיקה" כשהוא נדלק, מתחיל להשמיע קולות של מיקרוגל באמצע, ועוד "דפיקה" בזמן הכיבוי הוא תקול. בתקווה שזו הבעייה היחידה...

אני יודע שרק כונני 1.8 יתאימו לשם, אני מקווה שעם מעט התאמה לא מזיקה יהיה אפשר לדחוף שם כל כונן. כונן 1.8 כלשהו עכשיו בדרך אלי (חינם, מאיש טוב), כשהוא יגיע נראה אם הכל תקין. אם לא, ללכת לבאג. שאלתי בסניף שלהם היום ואמרו לי שאם אני מתחייב לשלם על התיקון לא יקחו כסף על שליחה למעבדה, וזה יצא בסביבות 400¤.

אעדכן פה תוצאות.

פורסם

לא ציינת את עניין הרעשים,

בכל אופן תקרא את הלינק שהבחורצ'יק למעלה נתן, אחד המשתמשים טוען שה-A2 מקבל רק דגמים בודדים של טושיבה.

פורסם
  • מחבר

לפי קריאה ברשת הבנתי שהדגמים האלו הם היחידים שמתאימים בגלל שהם low profile, דקים יותר ממה ש1.8 אמור להיות.

נחכה לדיסק ונראה...

פורסם

תדבר עם החנות באג.

הם מתקנים מכשירים כאלה או שמקסימום יקשרו אותך למעבדה שעושה את התיקונים ואתה תפנה אליהם עצמאית.

פורסם
  • מחבר

...אם לא, ללכת לבאג. שאלתי בסניף שלהם היום ואמרו לי שאם אני מתחייב לשלם על התיקון לא יקחו כסף על שליחה למעבדה, וזה יצא בסביבות 400¤.

אעדכן פה תוצאות.

פורסם

אני חושב שבZVM (אני מניח שעליו אתה מדבר?) יש כונן עם ממשק ZIF, הוא שונה פיזית מהממשק של הדיסק המיושן בA2.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הדיסק הקשיח הגיע, והוא אכן בממשק ZIF. הזמנתי מתאם מdealextreme, ו... ככל הנראה גם הקשיח זה תקול :(

אבדוק אותו שוב מחר, תוך תפילה ותקווה, למרות שככל הנראה אעביר את הנגן לבאג.

פורסם

כמו שכבר אמרתי, אתה מוזמן לשלוח לי את הנגן אם אתה רוצה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים