עבור לתוכן

The ZEN X-Fi revealed!

Featured Replies

פורסם

ממה התלהבת?......

פורסם

:-*

:'(

רק שיסופק עם לפחות 32ג'יגה ומסך נורמאלי... וממשק חדש..

פורסם

לא יודע אם זה אמיתי או לא, אבל אם זה הולך להיות הzen x-fi אז קריאיטיב נופלים פה בגדול לדעתי מבחינת עיצוב. איפה קריאיטיב פה?

הZEN לדעתי גרם לירידה מבחינת קריאיטיב, בעיקר מבחינת הסאונד והעיצוב. הסאונד של הזן לא ברמה של הזן ויז'ן M ובקושי ברמה של הZVP. והעיצוב? שוב, יותר מידי דומה למתחרים ופחות מזכיר את קריאיטיב. שלא תבינו לא נכון הזן נגן מצויין, אבל ביחס לנגנים הישנים יותר של קריאיטיב הוא כישלון. זה כאילו קריאיטיב הוציאו את הנגן הזה כי לא הייתה ברירה, כי חייבים להדביק את המתחרים.

אני מקווה שעם הזן X-fi זה לא יהיה אותו סיפור. הוא אמור להיות נגן מעולה.[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:39:32

zenxfispic0.jpg

הנגן הזה אמור להיות אחד הטובים אם לא הטוב ביותר. מעניין אותי מאוד מה יהיה זמן הסוללה שלו, קריאיטיב תמיד אמרו שהוא מתעקב בגלל הסוללה כי בשביל הX-fi צריך סוללה חזקה.

אני לא מת על העיצוב. כמובן שתמונות לא אומרות כלום אז נשאר רק לחכות..

פורסם

אפשר הסבר קצת על מה כל כך טוב בו? לא ממש הצלחתי להבין :kopfpatsch:

פורסם

X-Fi זה סדרת כרטיסי קול מצליחה מאוד של קריאיטיב. כבר הרבה מאוד זמן מדברים שקריאיטיב ישלבו את הטכנולוגיה הזאת בנגני הMp3 שלהם והנה זה קורה.

לכן מצפים פה למשהו חדש, לסאונד הרבה יותר איכותי ממה שהכרנו עד היום בנגני mp3.

אני הייתי מעדיף שקריאיטיב היו מוציאים את הנגן הזה כמתחרה לזון ולאייפוד בנפחים של 80 ג'יגה ו160.

פורסם

לכן מצפים פה למשהו חדש, לסאונד הרבה יותר איכותי ממה שהכרנו עד היום בנגני mp3.

המילים האלה לא הולכות ביחד.

MP3 רוצח את הסאונד, ולא משנה מה תעשה לו לאחר מכן - הוא עדיין ישמע רע.

פורסם

נו מה אתה בא להתחכם תגיד? כולה אמרתי נגני mp3 כי ככה מגדירים אותם. מה הקשר עכשיו? אז תשים wav בנגן שלך טוב?

ואגב חלק מהיכולת של הx-fi זה פשוט להפוך את קבצי הmp3 לרמה גבוהה הרבה יותר של דיסקים מקוריים (ע"פ קריאיטיב לפחות).

פורסם

X-Fi לא נותן לך הרבה מבחינת המוזיקה.

דווקא בשביל מוזיקה הם לא מומלצים, ועדיף לקחת איזה Auzentech או משהו בסגנון. ה X-fi דווקא מומלצים בכל הנוגע לסאונד בסראונד.

פורסם

חח נו באמת אבל אתה יכול להשוות את האיכות של הx-fi לסאונד של כל הנגנים שיש לנו היום?

אתם יודעים בדיוק אתמול מישהו שאל אותי למה אני לא כותב פה יותר. אז הנה עוד אחת מהסיבות, אנשים במקום להתייחס לנושא עצמו מנסים להראות את הידע ה"מפואר" שלהם בכל הזדמנות.

אחד מדבר על זה שהmp3 רוצח את הסאונד, השני מכניס את כל כרטיסי הקול. שכל הנושא הזה זה בכלל נגנים.

בכל אופן נחזור לנושא. אני עוד לא מצאתי נגן שיכול להחליף את הzvm שלי, לא מזמן הבנתי את זה אחרי שקניתי את הD2. אני מאמין שאיך שהזן x-fi יגיע אני יתנסה בו, לדעתי זה הנגן הבא שלי.

פורסם

שלא יזיינו בשכל על איכות הקרייטיב האלה..

1. לא היה לי אף מוצר שלהם שמתפקד כמו שצריך. לא הX-FI שלי ולא הzen שהתקלקל כמויות אינסופיות של פעמים והייתי צריך להזמין לו חלקים מחו"ל ולתקן אותו בעצמי אחרי שהשירות הטכני הערבי שלהם לא ידע מה לעשות איתו

2. התמיכה שלהם שווה לת*ת, גם בדרייברים וגם בתמיכה טכנית

3. אם כל כך אכפת להם מאיכות סאונד, שפאקינג יוסיפו כבר תמיכה בפלאק לקושחה של הנגנים הקיימים, כמו שמליונים מבקשים מהם כבר לעשות.

פורסם

עם כל מה שאמרת, עדיין יש להם את הנגן מס' 1 בסאונד - זן ויז'ן M. לא יודע מה איתך לי יש גם את הzvp וגם את הzvm כבר המון זמן והם מתפקדים מצויין. כבר מכרתי אחד מהם אבל החזרתי אותו כי לא יכלתי לוותר עליו.

בארץ התמיכה על הפנים, זה ידוע.

פורסם

עם כל מה שאמרת, עדיין יש להם את הנגן מס' 1 בסאונד - זן ויז'ן M. לא יודע מה איתך לי יש גם את הzvp וגם את הzvm כבר המון זמן והם מתפקדים מצויין. כבר מכרתי אחד מהם אבל החזרתי אותו כי לא יכלתי לוותר עליו.

בארץ התמיכה על הפנים, זה ידוע.

לי יש ZVM... בעצם, אחד ועוד ערמת חלקים מקולקלים שקרייטיב לא יודעת מה לעשות איתה

פורסם

אני חושב שיהייה מצויין אם קרייטיב יעשו כמו מייקרוסופט-

יוציאו גרסת פלאש, עם נפחים של מ 4-32GB וגרסת דיסק קשיח עם 80-160GB...

ככה יהיו להם את הכי הרבה פלחי שוק...

שיספקו אותם עם איזה EP630(לא הפסגה אבל ממוצע ומתוצרת שלהם) לגרסת הפלאש ו AURVANA כלשהי לגרסת הקשיח...

שיפרסמו את זה קצת בטלוויזיה, עם הוכחות ב CNET עיתונים וכדומה, שהוא עדיף על האייפוד, ואולי המהפכה תתחיל...

יש לי משהו קטן להוסיף-

t-iz איזה כיף שחזרת אלינו :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים