עבור לתוכן

מתלבט בקניה בין IPOD TOUCH או IPHONE

Featured Replies

פורסם

אני דווקא חושב שעדיף לך אי פון או פלאפון אחר עם יכולות מוזיקה

פורסם

המחיר של האייפוד לא יירד בזמן הקרוב, עד שתצא גירסה חדשה שלו.

אם מישהו יכול להביא לך אייפוד מחו"ל אז למה לא, זה יצא לך בערך 1350 שקל (400$) לגירסת ה16GB.

אני יכול להביא לך אייפוד פרוץ עם עברית ב1300 במצב מעולה, תחליט לבד, רק אל תשלה את עצמך שהמחיר ירד בקרוב.

פורסם

ולמה שבמחיר כזה הוא לא יקנה ZVM?

או זון G2 מחו"ל בדור השני שלו בגרסת הפלאש? (הZVM עדיף על ZUNEG2)

פורסם

המחיר של האייפוד לא יירד בזמן הקרוב, עד שתצא גירסה חדשה שלו.

אם מישהו יכול להביא לך אייפוד מחו"ל אז למה לא, זה יצא לך בערך 1350 שקל (400$) לגירסת ה16GB.

אני יכול להביא לך אייפוד פרוץ עם עברית ב1300 במצב מעולה, תחליט לבד, רק אל תשלה את עצמך שהמחיר ירד בקרוב.

בתור אחד שיש לו אייפוד טאצ' רציתי לשאול אותך אם יש לו גם יומן ולוח משימות כמו מחשבי כף יד או שיש לו משהו לא יעיל או שאין לו בכלל.

פורסם
  • מחבר

למה שהאייפוד לא יירד במחיר?

מי יקנה טאצ' ב400 דולר שאפשר אייפון ב300 דולר

אפל ירת לעצמה ברגל... עכשיו לא יקנו מכשירים אחרים חוץ מהאייפון לפי הדברים שלך

פורסם

נו באמת.... בפעם המיליון: האייפון לא עולה 200$ ולא 300$!!!

זה רק עם התחייבות ל-3 שנים לספק הסלולר בחבילות שמתחילות מ-30$ בחודש... והוא בינתיים לא יימכר בבודדים בלי התחייבות.

פורסם

בדיוק, אנשים מתבלבלים. המחיר של האייפון ישאר אותו הדבר, רק שתהיה אפשרות של התחייבות ל3 עם הוזלת המחיר ל200$.

ול-yigael_o, כן, יש יומן ולוח משימות.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל לאמריקאים הם יעדיפו לקנות אייפון עם התחייבות מאשר אייפוד ביותר יקר בלי התחייבות...

וכמה זה אותו דבר כמה האייפון יימכר בלי התחייבות?

פורסם

המחיר של האייפון לא ישתנה וישאר על 500$ לגירסת ה16G ו400$ ל8G.

ומנסיון התחייבות זה חרא דבר, ובמיוחד 3 שנים שב3 שנים יוצאים מלא דברים מפתים.

עריכה: טעות שלי. המחירים יעמדו על 600$ ל8GB ו700$ ל16GB. יקר, ככה זה אצל דברים חדשים.

סתכל כאן כתוב הכל: http://www.engadget.com/2008/07/01/atandt-announces-iphone-3g-pricing-plans/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים