פורסם 2008 ביוני 2717 שנים כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD.אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל.נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי!זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים,קרן המבולבלת... :s05:
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים תנסי להכנס לאתרים האירופאים ושל המזרחלחברות הגדולות יש כמה שווקים אז לדוגמא LG באתר האמריקאי יש דגמים שונים מהאתר האירופאי ושם ודגמים שונים האתר היפני לדוגמאבכל אתר יש דגמים שמיועדים לאותו שוק אזורי
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יופי עכשיו קיבלתי פירוט בתאילנדית....יש עוד דרכים "לתחקר" דגמים של טלוויזיות לפני שקונים?אי אפשר לסמוך רק על תגובות בזאפ בשביל לקנות מוצר יקר כל כך..
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים translate.google.comאין מה לעשות ככה זה כשהיבואנים מחפשים להיא את הדגמים הכי זולים למכור במחירים בשמיים ולעשות מקסימום רווח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.