פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אוליי השאלה שלי קצת טיפשית, אבל חשבתי על זה ככה תמיד ש"קולה" הורסת את השיניים.אבל בעצם הקולה מורכבת מכמה מרכיבים.האם ההרכב של כולם יחד גורם להרס השיניים, או שיש חומר יחיד שעושה זאת?תודה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים התשובה פשוטה,מה שהורס את השיניים, (ומחליש את העצמות)זה חומצות שיש בקולה שמושכות\אוכלותאת הסידן.מתעוניין בנושא? חפש את השמות של אותם חומצות.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הורס את השיניים - בעיקר הסוכר (הן כסוכר לבן והן כקרמל), יש המון סוכר בקולה.החומצה הזרחתית תפגע בשיניים בחשיפה ממושכת, אבל אתה לא מחזיק את הקולה מספיק זמן בפה. זהו החומר (הזרחן) שגורם לבריחת סידן ולעומס כבד על הכליות (הגוף צריך להשתין כוס וחצי בשביל להפטר מכוס קולה אחת).
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים ד"א- מה שאומרים על שן בכוס קולה, שהיא נעלמת אחרי שבוע, זה לא נכון.בזמנו השארתי שן בכוס קולה בערך 3 שבועות והיא רק שינתה קצת את הצבע שלה, לא נעלמה ולא בטיח.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים לצומת לב אוהבי הקולה:אני מכיר אישית מישהו שניסה פעם לנקות את האסלה עם קולה והיא התנקתה!!
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח חוסר קשר משווע אז רגע כמדומני אקונומיקה עולה יותר מבקבוק קולה לא? אפשר לקחת את הקולה לשים בבקבוק אחר ופשוט למכור בארה"ב לכמה אנשים תמימים את המנקה אסלאות הבא אחיייי נתת לי את טיפ ה"איך ליהיות מליונר" הידד!
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לצומת לב אוהבי הקולה:אני מכיר אישית מישהו שניסה פעם לנקות את האסלה עם קולה והיא התנקתה!!נו, ו ?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים נו ו - המים מפרקים את הshit load עם זרם חזק והקולה ממוססת את החרא. מסקנות?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לצומת לב אוהבי הקולה:אני מכיר אישית מישהו שניסה פעם לנקות את האסלה עם קולה והיא התנקתה!!ואני מכיר אישית מישהו שניסה לנקות את האסלה עם מים ונחש מה היא התנקתה!!!
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לצומת לב אוהבי הקולה:אני מכיר אישית מישהו שניסה פעם לנקות את האסלה עם קולה והיא התנקתה!!מצויין, אז היא בטח גם תנקה את הקיבה שלי 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.