עבור לתוכן

מחליף ל-SE K800 מתוך מלאי המכשירים של אורנג'

Featured Replies

פורסם

היי,

אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם.

בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם.

המחיר לא רלוונטי.

אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו.

אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה).

כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול.

לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני פשוט נתקף קינאה.. :P

גם בדיבור רגיל ללא ספיקר העוצמה לא להיט, וקשה עד בלתי אפשרי לשמוע משהו אם נמצאים במקום רועש במיוחד.

יש פה מישהו עם SE W880 או W910 (שני הדגמים המתקדמים יותר מה-K800 של SE שקיימים באורנג'), שהיה לו ניסיון גם עם מכשירים "חזקים" יותר ויכול לאשר/להכחיש האם קיים שיפור בעוצמת השמע של הדגמים הנ"ל ?

תודה

פורסם

היחיד שעונה על דרישותך זה W910, אך הספיקר שלו חלש מנסיון.. :-\

פורסם
  • מחבר

אז הוא לא כלכך עונה על דרישותיי, הא...

איזה דגמים מומלצים יש של חברות אחרות, שבולטים בתחומים שחשובים לי (משקל, עובי, עוצמת רמקול בדיבור, וספיקר בדיבור וצלצול) ?

פורסם

מנסיון:

ב-W880 הספיקר מצויין.

ב-W910 ישנו עדכון גירסה שמתקן את תקלת הספיקר החלש.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם יש לך נקודת ייחוס כלשהיא...

גם אני הייתי אומר על ה-K800 שלי שהספיקר שלו "מצויין" (למרות שאפילו סובייקטיבית הוא נשמע חלש.. גם בלי להשוות אותו לשום דבר אחר), אבל ברגע שאתה מגלה שאפשר גם אחרת - ויש טלפונים שאתה אשכרה יכול לשמוע את הצד השני גם אם אתה נמצא נניח באמצע מועדון עם מוזיקה חזקה - אתה מבין כמה שהספיקר שיש במכשיר שלך חלש..

פורסם

תראה,לי אישית יש חולשה לסלולריים. (אישית,אני מחזיק ב-W880,N95,6120 ובלאקג'ק)

אני יכול לומר לך בוודאות,הספיקר של ה-W880 חזק משאר המכשירים ברשימה הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

מעולה, נבדוק את העניין כשסוכן המכירות יגיע לפה שוב.

תודה :)

(למה יש לך 4 מכשירים?!)

פורסם

מעולה, נבדוק את העניין כשסוכן המכירות יגיע לפה שוב.

תודה :)

(למה יש לך 4 מכשירים?!)

בכיף.

(כל אחד וההפרעה שלו ;D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים