עבור לתוכן

דיון על הגראס

Featured Replies

פורסם
לא הוא לא.

בדיקה היא מאד פשוטה, ד"א.

אתה מנתח את החומרים שמכיל הקנאביס (כל חלק, מכיל חומרים אחרים ד"א, לכן גראס שונה מחשיש בהשפעותיו ושניהם בתורם שונים שמן קנאביס וכו'), רואה ממה הוא מורכב, והם יש בו חומרים ממכרים.

אתה לא מדייק. אנחנו יודעים שגראס לא ממכר פיזית, בעיקר כי אין תסמיני גמילה פיזיים.

הסבר - כאשר משתמשים בחומר ממכר פיזית, הגוף מבצע "התאמות" מסוימות. יש עליה או ירידה ברמות של חלבונים מסוימים, שינוי בהתנהגות של עצבים ומערכות אחרות בגוף. נוצר למעשה מצב שבו הגוף מתייחס למצב שבו יש רמה מסוימת של החומר הממכר בתוכו כ-"נורמה". כאשר רמת החומר הממכר יורדת, הגוף יוצא מאותו איזון ומופיעות תופעות גמילה - לדוגמא בהרואין מדובר בשלשולים, רגישות רבה לכאב וכו' - בקיצור, "קריז". תופעה נוספת של תלות גופנית היא הצורך בכמויות סם הולכות וגדלות על מנת לשמור על אותו מצב איזון.

אפשר להפסיק את השימוש בחומר שאינו ממכר פיזית, ללא תופעות לוואי גופניות. אולם אין זה אומר שההפסקה בהחרך תהיה פשוטה. למעשה האלמנט הקשה ביותר בהתמכרות לסמים (כל סם) הוא התלות הנפשית. את הקריז של ההרואין אפשר לשבור תוך מס' ימים במיוחד תחת השגחה רפואית וסיוע תרופתי, אולם מרבית האנשים בתוכניות הגמילה חוזרים לסם בגלל הרקע הנפשי שלהם והצורך הנפשי בסם.

• תגובות 78
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההתמכרות הנפשית למריחואנה מסתכמת באהבה של אותו בן אדם לשבת עם חברים שלו, או לשבת ולעשן.

בכלל, התמכרות נפשית לגראס זה לחלשים.

פורסם

וואו אחי אתה כזה עמוק!

בכלל הפונט שלך כזה עגול ויפה........

וואו אני מרגיש כזה חלש לא ברור לי למה...

פורסם

{הוא מעשן סיגריה כול 5 דקות הוא לא יכול יותר}

חישוב קצר

30 סיגריות בשעה ויותר מ10 שעות הוא לא יושן ורק מעשן

300 סיגריות דאמן הוא הולך לחנות כול שעה בשביל לקנות 3 חפיסות

זה לא הגיוני ...

גם אם אתה לא מפסיק לעשן בכל דקה של היום לא הגיוני לעשן 30 סיגריות בשעה בהנחה שאתה מעשן אחת בכל פעם ,לוקח לפחות 4+ דקות לסיים סיגריה

בעיקר אז לא הגיוני שהוא מעשן 3 קופסאות בשעה

אז אני מריח פה חירטוט רציני

פורסם

זה לא הגיוני ...

גם אם אתה לא מפסיק לעשן בכל דקה של היום לא הגיוני לעשן 30 סיגריות בשעה בהנחה שאתה מעשן אחת בכל פעם ,לוקח לפחות 4+ דקות לסיים סיגריה

בעיקר אז לא הגיוני שהוא מעשן 3 קופסאות בשעה

אז אני מריח פה חירטוט רציני

זה באמת נראה לך הגיוני?

הוא מחרטת את כולנו.

פורסם

זה הקטע רק ה היום שמתי לב לזה הדבר המצחיק זה שאני וחבר כבר חישבנו בערך כמה אפשר ביום אני לא בדיוק זוכר כמה יצא

אבל תשמע ילד שאתה מחרטט לפחות תנסה שזה יהיה מעט אמין

פורסם

המקסימום שראיתי שאנשים מעשנים לאורך זמן (לא ביום חריג) הוא 4-5 קופסאות ליום. אני מדבר על כמה מקרים חריגים שפגשתי שעד גיל 40-50 עישנו כזאת כמות של סיגריות, חירבו לעצמם את הריאות לחלוטין והפכו לנכים (לא יכולים ללכת יותר ממספר צעדים בלי לנוח, תלויים במיכל חמצן וכו').

פורסם

היי פאנגי!

למה זה כותב לך פיירפוקס 2.0, ולי 1.8.1??

אולי זה קשור לזה שאני משתמש בדאביאן עם iceweasel?

איזה טמטום.. :smile1:

ד"א, גם 4-5 ליום זה המון. אני מכיר מעשנים כבדים ממש שמעשנים 3 קופסאות ליום בלחץ.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

דיון מעניין,

אשמח אם נמשיך אותו..

כמו שנאמר פה רבות,

מי שלא רוצה פגיעה בריאות או במערכות נשימה אחרות בגוף מוזמן לאפות לו עוגה נחמדה שמכילה בתוכה מריחואנה.

הסטלה גם שונה,ככה שמעתי (אני מקווה שיצא לי בקרוב לטעום עוגה,או לשתות שוקו עם מריחואנה (חשיש) למתכונים שלחו לי הודעה פרטית ;D (סתם מה אני נראה לכם,לא חושפים סודות מדינה של החבר'ה)).

אפשר גם לאדות,

אתם יכולים לראות בדף הזה איך מאדים עם איזה מכשיר ואפילו סרטון וידאו

תוכלו גם לראות שם כמה חומרים בריאים יש במריחואנה :).

http://joint.co.il/forum/viewtopic.php?t=25115

מה שכן אני יוסיף שאני כבר שבועיים חולה עם נזלת ושיעולים,

וכשעישנתי בזמן הזה זה לא ממש עזר לי להבריא,

היום אני פחות או יותר בריא אחרי שבועיים.

פורסם

אני מקווה שכשאתה אומר "כשעישנתי בזמן הזה זה לא ממש עזר לי להבריא"

אתה לא מדבר על מריחואנה, כי זה לא חוקי, ולכן אין לכתוב דברים כאלה...

בכל מקרה,

נכון, יש עוד צורות, שלא פוגעות בריאות לצרוך מריחואנה

אך אין זה אומר ששימוש במריחואנה לא פוגע בתפקודים שכליים לאורך זמן

(ולמען האמת, יש מחקרים שמאששים מסקנה זה)

אגב,

אני אישית בעד לגיליזציה של מריחואנה

אם אנשים רוצים לדפוק לעצמם את הריאות (או המוח), זאת בעיה שלהם

בדיוק כמו עם אלכוהול וסיגריות

ואם המריחואנה תהיה חוקית, לפחות יהיה סוג של פיקוח על גידולה והפצתה,

והמדינה תרוויח מזה מסים...

פורסם

זה מטומטם כל כך. מדינה שנמצאת בסכנה קיומית לא יכולה להאפשר נחילים של מסטולים טפשים שלא מתפקדים.

פורסם

אבל אלכוהול וסיגריות הם בסדר?

מה ההבדל?

עד כמה שזכור לי, אנחנו חיים בחברה דמוקרטית, ואם אני רוצה,

מותר לי לעשות גם דברים שאינם לחלוטין בריאים בשבילי

what's next? junk food?

פורסם

ההבדל המהותי בין, למשל, חייל מעשן לחייל מסטול הוא שחייל מעשן עדיין מתפקד כשצריך אותו. וכן אם זה היה תלוי בי גם על סיגריות הייתה רגולציה מהשלטון לפחות סוג של בקרת איכות, לא הגיוני שאנשים ילכו ויעשו לעצמם סרטן ריאות ומי שישלם אחרי זה הוצאות טיפול רפואי זה הממשלה מכיסם של האזרחים.

פורסם

יש הבדל בין לתת לאזרחים מן השורה לצרוך מריחואנה לבין חיילים.

הרי גם אלכוהול לחיילים אסור לשתות (כשהם לובשים מדים / בתחומי בסיס צבאי)

אז מה הבעיה לאסור עליהם גם לצרוך מריחואנה?

פורסם

זה מטומטם כל כך. מדינה שנמצאת בסכנה קיומית לא יכולה להאפשר נחילים של מסטולים טפשים שלא מתפקדים.

אתה מתבלבל.. כבר היום המדינה מלאה ב"נחילים של מסטולים שלא מתפקדים", העניין הוא שנכון להיום זה לא חוקי, יחי ההבדל הקטן.

בין כה וכה כ35% מאוכלוסיית מדינת ישראל (אאל"ט) צורכים סמים קלים.

מי שכתב לגבי צריכת גראס באכילה - אפשרי בהחלט, ההשפעה לא שונה, אלא פשוט לוקח להשפעה יותר זמן להגיע. (בסביבות ה40 דקות, לעומת 5-10 בצריכה דרך הריאות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים