עבור לתוכן

דיון על הגראס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

הגראס אינו חוקי בארץ , לכן בואו נקיים דיון נטו מחקרי \ מדעי \ עובדתי על היתרונות והחסרונות של המריחוואנה .

כל מי שמעלה טענות רצוי שיביא לינק למחקר בנושא , או דעה של אדם מלומד בנושא , או סתם מויקיפדיה .

תגובות כמו אתמול עישנתי והיה מגניב !! \ זה עולה 100 ש"ח \ניתן להשיג אצל מוחמד מראמלה ..... לא רצויות !!!

• תגובות 78
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל,קניתי אתמול במאתיים והיה אדיר!!!!!

סתם :P

העובדות קיימות וברורות,אתה מתחיל לעשן כושר הריכוז שלך,פעילות ספורטיבית ועוד דברים..

כי: סמים=סיגריה=נרגילה

אני שונא את כל הדברים הנ"ל ואני לא חושב שאני אשתמש,אני פשוט מהילדים שאחד מההורים שלהם עישן פעם

והם לא רוצים לראות את זה אפילו,שיהיה רק בריאות! ;D

ותגיד למה פתחת את הת'רד? פתחת אותו בהשפעת סם כלשהו?:P

סתם:P

פורסם

כי: סמים=סיגריה=נרגילה

תגובה של אדם בור.

הוכח כבר שגראס לא מזיק, הקבנואידים נמצאים גם בקפה ושוקולד, אין שם שום דבר כימי, הכל מתנת אמא אדמה.

החסרונות היחידים של הגראס הוא שזה לא חוקי בישראל ושזה יכול לגרום לסכיזופרניה שלך (במידה ויש לך) להתפרץ.

אני רוצה לנסות, אבל זה לא חוקי לכן קשה להשיג, מתישהו שנטוס לאמסטרדם או ארץ אחרת שבה זה חוקי.. :D

פורסם

אם ראיתם את סבתא שלכם מעשנת גראס,

יש לה סיבה מוצדקת -

גראס משפר את הזכרון לטווח הארוך.

פורסם
  • מחבר

העובדות קיימות וברורות,אתה מתחיל לעשן כושר הריכוז שלך,פעילות ספורטיבית ועוד דברים..

איפה קיימות העובדות ? תביא לינק ....

אני שונא את כל הדברים הנ"ל ואני לא חושב שאני אשתמש,אני פשוט מהילדים שאחד מההורים שלהם עישן פעם

והם לא רוצים לראות את זה אפילו,שיהיה רק בריאות! ;D

ותגיד למה פתחת את הת'רד? פתחת אותו בהשפעת סם כלשהו?:P

אם זה מענין אותך , אני לא מעשן גראס כבר 8 שנים ..

פורסם

הוכח כבר שגראס לא מזיק, הקבנואידים נמצאים גם בקפה ושוקולד, אין שם שום דבר כימי, הכל מתנת אמא אדמה.

כול זה במידה וקנית חומר שאתה בטוחב100% שלא רוסס ע"י משהו...

פורסם

עישון פוגע בכושר הגופני מכיוון שהוא מכניס "חרא" לריאות שלך.

אבל אם אתה לא מעשן הרבה זה לא אמור ממש ממש לפגוע בך ואני יכול לומר מניסיון שזה לא פוגע בו מהר או מיידית(יצא לי לנסות במהלך שביל ישראל).

סמים=סיגריה=נרגילה=לא קשור למציאות.

שאני ניסיתי היה נחמד, גרם לי להיות שמח יותר ואולי טיפה לשים לב לשטויות שבדרך כלל אני מתעלם מהם, אני אישית לא הרגשתי שום תופעות לוואי או איזשהו דבר רע שנגרם ע"י הגראס, לעומת אלכוהול ששם אתה יכול להקיא חצי לילה ולקום עם הרגשה "על הפנים".

והאמת שזה יוצא דיי זול ביחס לאלכוהול.

שמעתי איפשהו גם על השפעות מאד חיוביות של גראס על הזיכרון ועל היכולת הקוגנטיבית, אני אחפש.

לצורך העניין אני ממש ממש לא מעשן כבד, אני לא מעשן סיגריות ואני מעשן נרגילה רק בפאבים שיש בהם נרגילה, כי זה תורם לאווירה.

Medicinal Uses

Although marijuana is known to have negative effects on the human body, there is a raging debate over the use of medicinal marijuana. Some say that marijuana should be legalized for medical use because it has been known to suppress nausea, relieve eye pressure, decrease muscle spasms, stimulate appetite, stop convulsions and eliminate menstrual pain. Because of its therapeutic nature, marijuana has been used in the treatment of several conditions including: cancer and AIDS (to supress nausea and stimulate appetite), glaucoma (to alleviate eye pressure), epilepsy (to stop convulsions, and multiple sclerosis (to decrease muscle spasms).

מקור: http://health.howstuffworks.com/marijuana4.htm

פורסם

גראס הוא סם כמו שקפה או שוקולד הם סמים.

הגראס לא חוקי בארץ ובארה"ב עכב שיקולים פוליטיים לא רלוונטים, ושליטה של מסדרון הטבק והאלכוהול בקבלת ההחלטות בנושא היותו חוקי או לא.

פורסם

תגובה של אדם בור.

אינני אדם בור,פשוט מבחינתי הכול אותו דבר שנכנסים לקטגוריה של התמכרות.

אני לא רוצה להתמכר,מקסימום רק להתנסות אבל לא יותר מזה...

עריכה:

http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=11276

מידע על המריחואנה,וזה שזה למתבגרים זה לא אומר שזה תקף רק להם.

פורסם

למרכיבים הפעילים במריחואנה יש ככל הנראה מספר תכונות מועילות. מלבד שיכוך כאבים והקלת הסבל בחולים אונקולוגיים, יש ממצאים שמראים שיש לקנבינואידים השפעה על בניית עצם ועוד.

יחד עם זאת, לעישון מריחואנה יש מספר חסרונות מובהקים.

העישון עצמו לא בריא, כמו כל עישון, הבעירה יוצרת חומרים אונקוגניים (מסרטנים) וחומרים הגורמים לתגובה דלקתית במערכת הנשימה.

אין התמכרות פיזית למריחואנה, אולם עלולה להתפתח תלות נפשית.

ככל הנראה עישון מריחואנה עשוי לשמש כזרז להתפרצות סכיזופרניה אצל אנשים בעלי נטייה למחלה.

מריחואנה היא סם ממכר, אין ספק בכך, אבל זהו סם פחות גרוע מאלכוהול (שגורם לתלות גדולה יותר והצורכים אותו מהווים סכנה לסביבה) והורג פחות אנשים מטבק.

פורסם

למרכיבים הפעילים במריחואנה יש ככל הנראה מספר תכונות מועילות. מלבד שיכוך כאבים והקלת הסבל בחולים אונקולוגיים, יש ממצאים שמראים שיש לקנבינואידים השפעה על בניית עצם ועוד.

יחד עם זאת, לעישון מריחואנה יש מספר חסרונות מובהקים.

העישון עצמו לא בריא, כמו כל עישון, הבעירה יוצרת חומרים אונקוגניים (מסרטנים) וחומרים הגורמים לתגובה דלקתית במערכת הנשימה.

אין התמכרות פיזית למריחואנה, אולם עלולה להתפתח תלות נפשית.

ככל הנראה עישון מריחואנה עשוי לשמש כזרז להתפרצות סכיזופרניה אצל אנשים בעלי נטייה למחלה.

מריחואנה היא סם ממכר, אין ספק בכך, אבל זהו סם פחות גרוע מאלכוהול (שגורם לתלות גדולה יותר והצורכים אותו מהווים סכנה לסביבה) והורג פחות אנשים מטבק.

מי אמר שצריך לעשן את זה?

תמיד אפשר לאכול

פורסם

בארה"ב המצב הוא די אבסורדי. מבחינת החוק הפדרלי אסורה כל אחזקת סם\מכירת סם. אבל בסאן פרנציסקו למשל השימוש במיחואנה הותר לצרכים רפואים. ניתן לקבל שם

"רשיון" לשימוש במריחואנה אשר נותן לך רשות לקנות את החומר בכל האחת ממאות ה"דראג סטורס" שעובדות באופן חוקי. אבל בגלל שהחוק הפדרלי אוסר זאת, אז כל פעם היחידה ללוחמה בסמים נכנסת בחנות אחרת ומחרימה את הסחורה (וכנראה מעשנת אותה בעצמה)..

ניסיתי לעשן גראס וחשיש כמה פעמים אבל בתור בנאדם לא מעשן, זה נורא קשה ומגעיל אז לא התלהבתי מזה.

בקיץ אני אסע לאמסטרדם בתקווה לטעום כמה עוגיות :)

אישית אין לי בעיה עם מעשני גראס, אני חושב שזה אותו דבר כמו לשתות בירה.. יש לי בעיה עם אנשים שיושבים על זה. כאלה שמעשנים כמה פעמים בשבוע.. מסתובבים כל הזמן מסטולים. לא בגלל שזה לא בריא או משהו, פשוט בגלל שזה לא אתה כשאתה מסטול, בדיוק כמו שזה לא אתה כשאתה שיכור. נחמד להתשחרר קצת מהמציאות מדי פעם אבל אסור לברוח מהמציאות לגמרי..

פורסם

אינני אדם בור,פשוט מבחינתי הכול אותו דבר שנכנסים לקטגוריה של התמכרות.

אני לא רוצה להתמכר,מקסימום רק להתנסות אבל לא יותר מזה...

עריכה:

http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=11276

מידע על המריחואנה,וזה שזה למתבגרים זה לא אומר שזה תקף רק להם.

נרגילה זה לא ממש ממכר רק שתדע לא כמו סיגריות

פורסם

נרגילה ממכרת בדיוק כמו סיגריות, היא פשוט פחות זמינה (קשה להדליק נרגילה תוך כדי נהיגה ברכב או לצאת לחמש דקות הפסקת נרגילה בעבודה, קשה לי גם לדמיין את "הנרגילה שאחרי").

נרגילה גם מאוד מזיקה לבריאות, שאף אחד לא ישלה את עצמו בעניין זה.

פורסם

אבל לא כמו סיגריות.

בנרגילה אין את כמות הניקוטין והזבל שמכניסים בסיגריה.

וזה דיון על גראס, לא על עישון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים