עבור לתוכן

Nokia 6500s VS Sony Ericsson W910i

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים...

לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה...

אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג...

הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך...

עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש... אבקש הסבר מפורט ככל האפשר על היתרונות והחסרונות של הפלאפונים לטעמכם...

כרגע הנוקיה נראה לי עדיף, אני אוהב יותר עם העיצוב שלו [הכוונה פחות לא אוהב, שניהם די מכוערים לטעמי], מלצמה יותר טובה... אבל המוזיקה די חשובה לי בפלאפון ואומרים שסוני אריקסון ממש טובים בתחום... ככה שאני די בדילמות... הנוקיה יתן לי איכות שמע טובה?

ועוד משהו, בעיקרון אני התחייבתי לשנתיים לאורנג' ויש לי עוד בערך 10 חודשים לשלם על המכשיר.. ככה שבינתיים שילמתי בערך 1000 שקל על הV6... ונשארו עוד 800... הם יעשו לי בעיות עם המכשירים האלה?? או שיציעו לי מכשיר במחיר נמוך מ1800??

כי תכלס את הV6 הם לקחו, כלומר הם תכלס לקחו לי 1000 שקל שהושקעו במכשיר, ועדיין אני אשלם להם 800 שקל בשנה הקרובה, ככה שלא אמורה להיות בעיה עם זה נכון?? או שיגבו לי על המכשירים האלה עוד כסף וזה יהיה כשדרוג?

פורסם

תלך על N76/N95 יותר טובים מהSE במוזיקה והN95 גם במצלמה.

פורסם

בתור אוהד של SE הייתי הולך עם הW, בגלל הווקמן, TRACKID, והחיישן תנועה. אם אני לא טועה לW910 יש שקע אוזניות סטנדרטי אבל לא חותם על זה.

מצד שני לנוקיה יש זכרון פנימי של ג'יגה, מסך יותר איכותי וכנראה גם הטלפון עצמו עמיד יותר לנפילות.

לדעתי גם הW910 נראה הרבה יותר טוב. אבל זה כבר אישי לכל אחד.

פורסם

יש לי את הSE, מכשיר לא מסובך, מעולה מבחינת מוסיקה. לגבי ה6500s, המליצו לי להתרחק ממנו בגלל כל הבעיות שיש לו.

פורסם
  • מחבר

n95 לא במסגרת התקציב, אני לא רוצה שדרוג אני רוצה לקבל מכשיר אחר במחיר של הV6 שלי [1800 ש"ח]... n76 נראה כאילו ילד בגן חובה עיצב אותו, אחד המכוערים שראיתי אי פעם... :kopfpatsch:

איזה בעיות יש ב6500s שהמליצו לך [The Winter King] להתרחק ממנו?

פורסם

שמעתי כל מיני סיפורים על תקלות/נפילות/באגים שונים...דווקא חשבתי ברצינות עליו אבל אחרי 2 נוקיות שבסופו של דבר הפסיקו לעבוד, החלטתי "לרענן" ולעבור לSE. מבחינת מוסיקה האיכות היא טובה מאוד והממשק נוח מאוד.

פורסם
  • מחבר

באגים ונפילות בנוקיה??? דווקא זה מה ששמעתי על הסוני אריקסון הזה...

תראה, מבחינת מה שהכי חשוב לי זה מצלמה סבירה ועוצמת שמע גבוהה בספיקר... בשניהם יש מצלמה שתספק אותי. 2MP מספיק לי להכל, ככה שההתלבטות שלי היא במוזיקה ובדיבור... לסוני אומרים יש איכות שמע גבוהה יותר, אבל חשוב לי מאוד גם העוצמת שמע... ואומרים שלסוני יש רמקול ממש חלש... אני גם רגיל מהמוטורולה שהייתה לי לעוצמה גבוהה יחסית לפלאפונים [פריצה והגברה בבית, ועדיין איכות שמע סבירה יחסית לפלאפון.. איזה V6 מטורף הוא היה..], ככה שאני ממש לא מוכן לחזור להיות עם פלאפון שיש לו עוצמה נמוכה... אז בתור בנאדם עם ניסיון במכשיר, הרמקול שלו חלש מדי או שהוא עוד סביר וסביל??? כי זה בעצם למה אני נוטה יותר כרגע לטובת נוקיה...

פורסם

לגבי הרמקול, הוא אכן קצת חלש בדיבורששומעים (פחות במוסיקה). אני שומע דרך האוזן/דיבורית אז מביחנתי זה לא הפריע במיוחד. המצלמה די נחמדה דווקא.

לפשט את העניין: אם רמקול חזק זה מה שאתה רוצה/צריך - לך על מכשיר אחר.

אם אתה יכול לסבול רמקול קצת חלש ומעוניין במכשיר טוב למוסיקה - לך על הדגם הזה.

יש גם את הK800 ה"ותיק"...

פורסם

תלך על N76/N95 יותר טובים מהSE במוזיקה

לא מדויק.

ממה שהבנתי המכשיר הזה הוא הכי איכותי בינתיים בישראל בקטע של המוזיקה, השבב שלו הכי איכותי.

בד"כ אני מעדיף נוקיה, אבל אם ההשוואה היא רק בין שני אלו, הייתי נוטה לכיוון הW910 (לא באופן אישי)

פורסם

האיכות קול בנוקיות איכותית יותר מבW910.

ווקמן זה שם מפוצץ לטלפון מוזיקה, בפועל נוקיות סדרת N/ מכשירי מוזיקה של נוקיה איכותיים יותר מהווקמנים למינהם.

פורסם

לא מתייחס לתוכנה ולשם.

השבבים בSE יותר איכותיים מנוקיה.

פורסם

זה ממש לא נכון.

פורסם
  • מחבר

מממ טוב נראה לי אני הולך על הנוקיה... מה שהכריע זה הרמקול... ממש חשוב לי רמקול חזק, פרמטר הכרחי, בעיקר אחרי שהגברתי את הV6 שלי ואני כבר רגיל לעוצמת שמע גבוהה...

תודה לכולם על התגובות...

פורסם

האיכות קול בנוקיות איכותית יותר מבW910.

ווקמן זה שם מפוצץ לטלפון מוזיקה, בפועל נוקיות סדרת N/ מכשירי מוזיקה של נוקיה איכותיים יותר מהווקמנים למינהם.

הרשה לי לחלוק עליך...

idanpere1, מקווה שתמצא את המכשיר המתאים לך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים