עבור לתוכן

קניית GPS מותאם לארץ בארה"ב

Featured Replies

פורסם

האם יש מכשיר GPS הניתן לקנייה בארה"ב המותאם לארץ ושניתן להוסיף לו מפות של ישראל ללא יותר מדי סיבוכים?

תודה למגיבים.

פורסם

אין קשר למכשיר, מה שמשפיע זו התוכנה.

אתה יכול לקנות מחשב כף יד (עם GPS מובנה, מומלץ ביותר) ובארץ לקנות תוכנה בעברית עם מפות ישראל.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני מעוניין במכשיר GPS ייעודי. אני מבין שהבעייה היא התכנה ולכן השאלה היא איזה מכשיר ניתן לקנות בארה"ב עם תכנה מתאימה שאפשר לשדרג לשימוש בארץ.

פורסם

זה לא כלכך יעזור לך...

בוא נעשה לך קצת סדר :)

התוכנה היחידה ששווה משהו בארץ היא iGo.

אני לא מכיר הרבה מכשירי ניווט יעודיים שמגיעים איתה (בעבר היו את המכשירים של Mio, הם הפסיקו לעבוד איתם), וגם אם כן - אתה תקבל גירסה אנגלית ללא מפות ישראל, וכשתגיע לארץ תגלה שמדיניות השדרוגים שלהם דרקונית משהו, ותצטרך במילא לשלם על השדרוג לעברית+ישראל בנוסף.

חבל....

יצא לך לדעתי הרבה יותר משתלם לקנות מחשב כף יד סטנדרטי, ולהשיג את התוכנה בארץ. אתה גם תהיה הרבה פחות מוגבל כי הגירסה הסטנדרטית יוצאת תמיד הרבה לפני הגירסה למכשירים יעודיים, שמתעכבת לעיתים לא מעט.

למשל, עד עכשיו לא ניתן לשדרג מכשירים יעודיים מהרשת עבור עדכון מ-2007, וכמובן שזה גם לא יפתר לעולם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אם כך, איזה מחשב כף יד מומלץ שכולל GPS ומתאים לארץ? האם כדאי שיהיה גם עם טלפון סלולרי? האם יהיה נח לעבוד איתו כמכשיר GPS ברכב?

תודה רבה על ההסבר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לקבל תשובה לשאלה שנשאלה בדיון.

אני מתעניין בדיוק באותו נושא כך שלא ראיתי טעם לפתוח דיון חדש.

פורסם

אנחנו קנינו DELL AXIM X50. הוא מגיע ללא אנטנת GPS. את האנטנה קנינו בנפרד, היא נטענת מתאים סולריים, ומתחברת דרך BT למחשב. עובדת עם IGO. המכשיר סבבה, מעבד יחסית מהיר (500 ומשהו מגהרץ),כפתור יעודי להדלקת BT, מסך מגע טוב, שני חריצי הרחבה: SD וCF

יש את ה ASUS A696 שבתוכו יש כבר אנטנת GPS

פורסם

תודה על המידע.

מישהו התנסה עם ה Asus A696 ויכול לתת עליו חוות דעת ? או אם יש המלצה על מכשיר אחר גם אשמח לשמוע.

אני אישית מעדיף מכשיר שמגיע עם אנטנת GPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים