עבור לתוכן

התחליף הטוב ביותר לIPHONE? + שאלות (לא על אייפון :P)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון זה בהחלט חיסרון..

המטרה הייתה להתקין עליו אנדרואיד, אבל זה לא יעזור לי כשאני לא אראה כלום (65K לעומת 16M?)

כנראה שנאלץ לחכות לאישוש (או הפרכת) השמועות על הפלאפון האנדרואידי של דל..

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכמות צבעים לא קשורה, זה תלוי באיכות של המסך עצמו.

ואני לא חושב שהמסכים של האומניה ודימונד גרועים, פשוט המסך של האיפון מטורף אז קשה להשתוות אליו.

פורסם

נכון זה בהחלט חיסרון..

המטרה הייתה להתקין עליו אנדרואיד, אבל זה לא יעזור לי כשאני לא אראה כלום (65K לעומת 16M?)

כנראה שנאלץ לחכות לאישוש (או הפרכת) השמועות על הפלאפון האנדרואידי של דל..

זה ממש בולשיט שהחברות מנסות למכור לך אין למשל שום הבדל שתשים לב עליו בין 262K ל16 מיליון, ובין 65K ל262K אם תשים לב אז הוא קטן מאוד.

איכות המסך תלוייה בדברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אבל רואים בתמונות שהמסך נראה חרא :\

אה, יש מצב שזה בגלל הWM?

ועדיין לא בדיוק הבנתי.. אפשר יהיה להתקין על האומניה את אנדרואיד?

פורסם

אתה לא יכול לבחון מסך לפי איך שהוא ניראה בתמונות.

אין טעם לשים מסך 16M, זה צריכת משאבים וסוללה מיותרים.

פורסם

תמיד יש משהו שמרגיש חסר בסאמסונג... יש לי נגן של סאמסונג שומעים טוב ויש ממשק מגניב ואחלה עיצוב אבל עדייו הוא מרגיש כאילו... לא יודע בידיוק איך להגיד את זה בעדינות... ג'נרי...

לצורך העניין... X1 הוא הפלאפון המוביל ביותר מהזווית ראיה שלי...(רק שהוא לא יצא עדיין...)

אם יהיה לו אנדרואיד (וגם 4GB לא יזיקו...) הוא יהיה הפלאפון הכי טוב איי פעם...

פורסם

לא הבנתי מה פתאום כולם כ"כ אוהבים את האנדרויד לומרות שאף אחד לא נגע בא (SDK לא נחשב)? למה אתם חושבים שהיא טובה יותר מWM6.1?

פורסם

^^זה פשוט... זאת תהיה מערכת הפעלה פתוחה לPDA בחינם! כל חברה שתייצר פלאפון תתאם את המערכת הפעלה לפלאפון שלה וזה יחסוך לה מלא! ומן הסתם מערכת הפעלה פתוחה הרבה יותר טובה!!

פורסם

כן אבל ה X1 יהיה מצוייד ב WM 6.1 בוודאות

פורסם

^^זה פשוט... זאת תהיה מערכת הפעלה פתוחה לPDA בחינם! כל חברה שתייצר פלאפון תתאם את המערכת הפעלה לפלאפון שלה וזה יחסוך לה מלא! ומן הסתם מערכת הפעלה פתוחה הרבה יותר טובה!!

כן כמו לינוקס שמצליחה מדהים כרגע, בכל זאת לWM יש הרבה הרבה יותר וותק בשוק עם שוק תוכנות הרבה יותר גדול מאנדרויד בשנים הקרובות.

פורסם

כן אבל ה X1 יהיה מצוייד ב WM 6.1 בוודאות

כן אבל בטוח שבעידכון תוכנה קטן יסדרו את זה כבר... תבין זה יהיה פשוט מאוד להתאים את אנדרואיד לכל פלאפון...

כן כמו לינוקס שמצליחה מדהים כרגע, בכל זאת לWM יש הרבה הרבה יותר וותק בשוק עם שוק תוכנות הרבה יותר גדול מאנדרויד בשנים הקרובות.

אתה ממש לא מבין.... לWM יש שוק רחב יותר כי החברות משווקות! את המערכת הפעלה ביחד עם המחיר... ברגע שתהיה להם מערכת הפעלה אחרת... בחינם... הם יתקינו את המערכת הזאתי ואם הלקוח ירצה WM בכל זאת... שילך לקנות אחת.... וגם אסור לשכוח שלהתאים את המערכת יהיה מאוד פשוט לעומת התאמה של WM....

פורסם

ומה ההבדל בין וינדוס ולינוקס לWM ואנדרויד?

לווינדוס יש שוק תוכנה גדול? יש.

לאנדוריד אין.

אומנם יהיו מכשירים שימכרו עם אנדרויד, אך אני לא רואה את MS מתחילה למכור WM6.1 למבקשים.

פורסם

ומה ההבדל בין וינדוס ולינוקס לWM ואנדרויד?

לווינדוס יש שוק תוכנה גדול? יש.

לאנדוריד אין.

אומנם יהיו מכשירים שימכרו עם אנדרויד, אך אני לא רואה את MS מתחילה למכור WM6.1 למבקשים.

למשתמש הפשוט ביותר אין באמת הבדל...

למרות שלמשתמש המתקדם יותר (אפילו אם הוא יתעניין טיפה...) יש לאנדרואיד יתרון עצום בכך שהיא מערכת הפעלה פתוחה ויש אפשרות להתאים אותה ביד פתוחה ואיך שתרצה... חוץ מזה לחברות שמוכרות את המכשיר יש מניע הרבה יותר גדול למכור מכשיר עם אנדרואיד.. זה עולה הרבה פחות מWM! והוא מציע את כל מה שWM מציע וטיפה יותר... אני לא רואה את מייקרוסופט מתחרים בזה...

פורסם

לא בדיוק ...הבעיה היא לא ממש בלינוקס עצמו ...זה די זניח ..ועובד ...

הבעייה עם בעיית חיבור בין החומרה לתוכנה ...הוא חייב להיות אופטימלי מאוד מאוד כדי שלא היו סתם ביזבוזי הספק.

פורסם

לא בדיוק ...הבעיה היא לא ממש בלינוקס עצמו ...זה די זניח ..ועובד ...

הבעייה עם בעיית חיבור בין החומרה לתוכנה ...הוא חייב להיות אופטימלי מאוד מאוד כדי שלא היו סתם ביזבוזי הספק.

לא הבנתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים