עבור לתוכן

המלצה לסלולרי לאדם מבוגר בתקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

ה6230 הספיקר שלו די חלש וגם המקשים שלו לא הכי נוחים

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה , אז נשאר הויכוח שלא נסגר על שני הדגמים ממקודם.

דרושה עוד חוות דעת ממשהו שיש לו ניסיון עם שני הדגמים.

פורסם

אני הייתי לוקח 6131 / 6267 בלי שום ספק (יש לי את האחרון, ספיקר חזק וברור).

פורסם

גם לי יש את ה-6267, הוא הממשיך של 6131. הוא ממש דומה לו אבל משופר (דור שלישי, מצלמה טובה יותר, צילום וידאו ממש מעולה, נגן מוזיקה מצוין, זמן סוללה מאוד השתפר).

הרמקול שלו חזק וברור לטעמי, המקשים גדולים ונוחים, המסך חד וברור והגופן לא קטן (נדמה לי שאפשר גם להגדיל אותו). כשמקלידים מס' טלפון הספרות גדולות מאוד.

הוא לא זול אבל לדעתי שווה. כדאי לבדוק אותו אם הוא בטווח התקציב.

פורסם
  • מחבר

אהלן

כמה זמן יש לכם את ה 6267? לא היו לכם בעיות איתו?

פורסם

לי יש אותו בערך חצי שנה (קניתי בחנות פרטית) ואני מאוד מרוצה ממנו.

לאחרונה התחילה לי בעיה שלפעמים אני פותח את המכשיר (פיזית - את הצדפה) והמסך הראשי נשאר חשוך, ואז צריך לסגור ולפתוח שוב. זה קורה לעיתים רחוקות אז לא הלכתי לתקן אותו. חוץ מזה הוא ממש אחלה, תוכנה די יציבה, מעבד חזק יחסית, סוללה חזקה, הוא מעוצב דומה ל-6131 אבל אין את כפתור הפתיחה הזה (וטוב שכך) ואין התקלפויות צבע.

אה, ויש לי עוד בעיה - המצלמה הפנימית, זאת שמשמשת לשיחות וידאו, התכסתה כולה אבק (מבפנים). לא נראה לי שאפשר להשתמש בה. מצד שני לא ממש ניסיתי כי אין לי אפילו SIM של דור שלישי. אבל אם אתה מתכנן לעשות שיחות וידאו כדאי לבדוק את העניין הזה.

פורסם

נוקיה 5120, היה הטוב ביותר למטרה - נשאר הטוב ביותר למטרה.

1rng62xg.jpg

פורסם

אם כבר כאלה פלאפונים, אז 3120 או 3100 (נראה לי אותו פלאפון עם פאנל שונה...) מתאימים בדיוק לתקציב...

תאמת זה הפלאפון הכי נוח שהיה לי אי פעם, והיו לי לא מעט...

פורסם

אמא שלי עדיין משתמשת ב-5120 ומרוצה ממנו, אבל אין לו ספיקר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי ה 6267 הוא נראה לי מכשיר שעושה בעיות.

ה 5120 היה רגיש אצלי לנפילות. הוא אכן המכשיר המתבקש לגבי נוחות תיפעול אבל כמו שאמרו אין לו ספיק שמיק...

ל 3100 בטח אין ספיקיק איכותי לא?

פורסם

דווקא שאני השתמשתי בו אני זוכר שהיה לו ספיקר נורא-נורא איכותי...

פשוט הייתי שם בכיס והולך בבית בזמן שאני מדבר עם מישהו...

פורסם

ה- 6267 אצלי כבר שלושה חודשים. טעינה נורא מהירה סביבות השעה וחצי, יכולה להספיק למספר ימים אבל זה תלוי בשימוש. שיחות קצרות, הרבה סמסים, 3 שעות מוזיקה וצילומים גורמים לסוללה להתרוקן בסוף היום (מבחינתי זה שימוש אינטנסיבי, ככה שזה בסדר). הפלאפון נראה מאוד עדין בתחילה, אבל הוא עמיד ושרד אצלי נפילות. אין התקלפויות או נזקים בינתיים. מערכת הפעלה S40 כך שהוא דיי גמיש. פשוט אול אראונדר עם מראה צדפה אלגנטי/סקסי במחיר לא מופקע מדי. מבחינתי הפלאפון המושלם כרגע. אולם, לצרכים שלך אתה יכול למצוא פלאפונים זולים יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים