עבור לתוכן

המלצה לסלולרי לאדם מבוגר בתקציב גמיש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טלפונים של פלאפון אי אפשר לקנות בלי חוזה שלהם (הם לא עובדים עם sim card), בחנויות יש בד"כ טלפונים שלהם שבאים עם X דקות שיחה או איזשהו חוזה אחר.

אני לא מבין את ההתעקשות על דגם צדפה. אני ממליץ לבדוק את דגמי הנוקיה הבסיסיים (1600, 1208 אולי אפילו 1110). הם נמצאים בכמעט כל חנות לטלפונים סלולריים (רק צד ג', חברות הסלולר כמובן לא מציעות אותם - הם לא דור 3). נראה לי טפשי להוציא יותר מ-400 ש"ח על טלפון שרק אמור להוציא ולקבל שיחות.

ההתעקשות היא רק על ספיקר איכותי. הדגמים שאתה מציין כנראה שמאוד אמינים וגם נמכרים ברשתות, לפחות דגם 1600. אבל מכשירים אלה אינם עונים על צרכינו ולכן אינם מתאימים. לא משנה לנו הרשת הסלולרית - העיקר המכשיר. כאן נכנסם המכשירים עם הפומית בעלי מקשים גדולים. לגבי 6131, בדקתי עליו והוא לא נמכר יותר ברשתות. אנו מתלבטים לגבי מכשיר זה וחושבים שהוא יכול לענות על הדרישות שלנו, אולם מכיוון שאינו נמכר ברשתות הסלולר (לא שבכלל נקנה שם) יש לנו ספק לגביו - האם הפסיקו למכור אותו שם כי הוא היה בעייתי? שמענו שחלק מהדגמים שרשתות הסלולר הפסיקו לשווק היו בעיתיים.

אם אתם חושבים שהוא לא בעייתי כנראה שבאמת נתכוונן עליו

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה פתאום הוא לא בעייתי בכלל פשוט זה פלאפון כבר די ישן ובגלל זה הפסיקו למכור אותו .

אבל יש אותו בהרבה חנויות פרטיות וגם יש אותו ביד 2 (משם אני קניתי) .

נכון יש גם את ההדוכנים של החברות שבדרך כלל נמצאים בקניון , אז חבר שלי קנה משם אותו מלפני בערך חודש .

אני אישית הייתי אם הפלאפון הזה בערך שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות ועוד אני קניתי אותו מיד 2 ,

המצלמה די בסדר , הרמקול ממש חזק אפילו יותר מK610I (כן כן הוא יותר חזק היו לי את שני הפלאפונים ) ,

הסוללה החזיקה לי בערך יום אבל בשימוש מלא (מוזיקה , שיחות , משחקים,) , וכמובן הממשק מאוד נוח .

האמת הסיבה היחידה שמכרתי אותו זה בגלל שהייתי צריך דחוף את הכסף , אם לא הייתי צריך כסף אני חושב שהייתי נישאר איתו עד היום .

ושוב אני ממליץ עליו כי הוא נראה לי עונה על כל הדרישות ,

ועוד משהו אם אתה דואג בקשר לפתיחה שלו אם הכפתור אז אין לך מה לדאוג זה לא הורס אותו .

יש עוד שאלות ?

פורסם
  • מחבר

לא הכל ברור ונראה לי שאנו בדרך לקניה...

תודה לכולם על היעוץ והסבלנות הרבה לשני המציקים (אחד עם דרישות מיוחדות והשני פדננט)

פורסם

חשוב שהמכשיר יהיה קל לשימוש,

צדפה- ע"מ לפתוח ולסגור שיחה בצורה הנוחה ביותר.

מקשים גדולים ונוחים.[br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 12:12:45

אגב,

בפירוש הייתי הולך על נוקיה.

לא מאכזבים ואני צורך את המכשירים שלהם כבר שנים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, באמת החברה כאן העירו את תשומת ליבי לאותם דגשים.

ומה דעתך על 6131, האם הוא הבחירה האולטימטיבית?

פורסם

אני חושב שכן ,

מקשים גדולים תפריט נוח , ויש מסך חיצוני בשביל לראות מי מתקשר , והפתור לפתיחה קלה של המכשיר .

וגם הסוללה שיש בפלאפון זאת סוללה מאוד זולה (30 שקל בערך) לעומת סוללות אחרות , אז ככה אם יהיו בעיות אם סוללה אז אפשר בכיף לקנות חדשה בזול .

וגם סתם לקנות רזרבית .

מה שבאמת טוב זה אותו הכפתור לפתיחה של הפלאפון כי זה מאוד קל לפתוח במהירות .

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=6131

יש לך פה הרבה מכשירים במחירים טובים ,

אם אבור לפרסם פה מודעות מיד 2 אז אני מתנצל .

פורסם
  • מחבר

;D

בדיוק שם אני מחפש כל הזמן :hat: . מחיר היעד הוא 300 ש"ח יש לי סבלנות אבל לא אכפת לי גם לשלם יותר, נראה איך זה יתגלגל.

בכל אופן היום ראיתי את המכשיר אצל מישהו שעובד איתי. הוא העיר את תשומת ליבי לבעיית הצבע המתקלף...

חוץ מיזה המכשיר נראה תענוג

פורסם

. הוא העיר את תשומת ליבי לבעיית הצבע המתקלף...

כן הצבע מתקלף .

אבל אצלי הצבע התקלף רק איפה שהמסך הפנימי ואי אפשר למנוע את הקילוף , בהתחלה היו לי מין בועות בתוך הצבע ואז זה התחיל להתקלף.

אבל הקילוף זה לא משהו קריטי אצלי פשוט במקום שיהיה צבע שחור מתחת למסך אז היה לי צבע כסוף . וגם מכרתי את הפלאפון בלי בעיות לאף אחד לא היה אכפת מזה .

תחשוב לבד אם זה משנה לך הקטע של הקילוף .

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי זניח כקליפת השום...

פורסם

למה זנחת את רעיון ה V3???

בדקתי את הספיקר, ממש חזק ונורא ברור, פלאפון מאוד נוח, זה שהוא דק לא אומר שקשה לפתוח אותו, ומנסיון, יותר קל לפתוח אותו מכל פלאפון צדפה אחר(חוץ מכאלה עם כפתור לפתיחה כמון 6131)

פורסם
  • מחבר

הי

כי בשיחה עם סלקום או פרטנר, נאמר לי שהיו עם הדגם בעיות ולכן הם הפסיקו לשווק אותו.

ואין לי חשק שיתחילו בעיות ובסוף נראה כמוך אחרי מסך כחול ;)

פורסם

למי היו בעיות ל6131? מוזר . לי בחיים לא היו איתו בעיות . (חוץ מקילוף)

אז על איזה מכשיר את מתכוון ללכת עכשיו ?

V3 הרמקול שלו חלש ולעומת ה6131 וגם לעומת מכשירים אחרים .

אבל הV3X יש אותו לאמא שלי כבר שנתיים וחצי וגם לא היו לה בעיות איתו , והצלחתי להגביר לה את הרמקול ושומעים טוב אבל זה גומר את הסוללה אז החזרתי את העוצמה כפי שהיא הייתה .

אני לא מצליח לחשוב עכשיו על עוד מכשירים שיש להם את היתרונות שיש ל6131 , אבל אני ינסה להיזכר .

פורסם

הרמקול של V3 מספיק ואפילו יותר מכך כספיקר, והוא לא הרבה יותר חלש מהרבה טלפונים- ההפך, הוא יחסית חזק...

הרמקול של ה 6131 לפי מה ששמעתי , לא איכותי משהו כך שלא יהייה נוח כספיקר.

פורסם
  • מחבר

אווווו אתם משגעים אותי :s05: :s05: :s05:

לא יודע מה להחליט

בחנות אמרו לי ש V3 לא נמכר יותר כי הוא בעייתי

תגידו איך הספיקר של 6230i ביחס לשני הדגמים שאין בינכם הסכמה?

פורסם

6230 לא ניסיתי...

V3 אבא שלי קנה מחנות פרטית בערך ב 400 ש"ח ולא היו לו איתו שום בעיות...

אני חושב שהרשתות הפסיקו למכור אותו כי יש V3I שהרבה יותר טוב הן מרוויחות עליו יותר וגם אל תשכח- V3 הוא לא דור שלישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים