עבור לתוכן

המלצה לסלולרי לאדם מבוגר בתקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הדרישות שלו מהמכשיר בסיסיות ביותר, אבל חשוב שהספיקר יהיה איכותי כי הוא לא רוצה להצמיד את המכשיר לאוזן ואם הספיקר לא יהיה איכותי יהיה לו קשה להבין.

חשבתי להמליץ לו על 6230 שיש לי נסיון עם הספיקר שלו, אבל אני חושש שהוא יסתבך עם מקש הבחירה שמוקף ב 4 חצי כיוון ולמי שיש אצבעות מגושמות קשה עם זה.

בקצור מכשיר פשוט לתיפעול ואיכות שמע טובה ופחות חשוב אם זה דגם ישן או חדש

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SE K610I

או K310I

או כמעט כל מכשיר של SE כי יש להם ספיקר ממש אכותי והם הכי פשוטים ונוחים לתפעול...

ממליץ על הראשון יותר מהשני...

יש גם W660 עם ספיקר טיפה חלש אבל יותר איכותי מה K610 שעולה הרבה יותר...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות,

חרשתי על החיפוש ובסוף התחלתי לעבור על כל ההודעות בפורום (מישן לחדש) בתקווה למצא מישהו עם אותם דרישות. בלעדיך הייתי קונה בסוף את ה 6230i

פורסם

המקשים של הSE מאוד קטנים, תבדוק שזה באמת יהיה לו נוח.

פורסם
  • מחבר

אוקי זאת אינפורמציה חשובה, כי לפעמים כשאדם הולך לקנות ואין לו ניסיון הוא לא מרגיש ב 2 דקות שיכול להיות שהמכשיר יהיה לו בעייתי (להבדיל מהחברה הצעירים). קיבלתי גם המלצה על נוקיה 6288 עם ספיקר טוב, מה דעתכם?

פורסם

הערה קטנה לתשומת לבך, לאנשים מבוגרים מומלץ מכשירי צדפה מפני שהניתוק והצורה של לענות נוחים במכשיר ואין צורך בנעילת מקשים וזה בעיקר יותר יעיל מבחינה ארגונומית כי המכשיר מורכב משתי חלקים- מסך ומקשים. זה משהו שמומלץ לזכור.

אם תוכל לומר בן כמה האיש זה יועיל קצת.. או מה הוא צריך מהמכשיר, איזה תצורה הוא אוהב או מתאימה לו, איזה חברת סלולאר הוא ואיזה מכשיר יש לו עד כה ולמה מחליף?!

שים עין על ה-V3 הפשוט והאורגינל של מוטורולה, מקשים גדולים, דק ועם מצלמה שזה תוספת נחמדה!

בהצלחה בחיפוש! :xyxthumbs:

יותר מאוחר אני אוסיף עוד אם יעלו לי בראש..

פורסם
  • מחבר

האמת שהוא באמת רצה כזה מכשיר אבל אין נוקיות כאלה. אף פעם לא היה לו מכשיר או קו חוץ מבזק וחוש טכני היה לו, אבל זה היה מזמן ואפילו נעילת מקשים זה דבר שיכול לסבך אותו.

הוא לא רוצה כלום מהמכשיר חוץ משיהיה לו כגיבוי בשעת הצורך ולכן בגלל שלא ידבר הרבה גם לו יהיה לו זמן להתרגל למכשיר. אני בודק עכשיו את איכות הספיקר של המכשיר שהמלצת...

אז ראיתי שיש נוקיות כאלה.

מה דעתכם על 6131?

פורסם

מכשיר נחמד ביותר...

לא יודע לגבי ספיקר, אבל רמקול חזק יש לו...

בדקתי לך את ה V3 ויש לו ספיקר די חזק וברור

פורסם

עיצוב צדפה מתאים לאדם מבוגר רק אם קל לפתוח אותו (יש מספיק מרווח בין החלקים). תכונות נוספות שאתה צריך הם מסך גדול וברור, כפתורים גדולים ונוחים וגישה פשוטה לספר הטלפונים, חשוב גם סוללה חזקה (אם הוא שוכח לטעון אותו לפעמים) ואמינות. למה חשוב לך ספיקר חזק, או ספיקר בכלל לצורך העניין? האם יש לאותו אדם בעיות שמיעה או מכשיר שמיעה? אם יש לו מכשיר שמיעה לא כל טלפון יתאים לו, יש כאלו שגורמים להפרעות במכשיר.

בנוסף, אין שום סיבה לרכוש טלפון שמשמש לשיחות בלבד ביותר מ-400 ש"ח. הנוקיות הפשוטות והזולות לדוגמא, אמינות יותר ובעלות משך חיי סוללה מרשים ביחס לדגמים המתקדמים והיקרים. לדוגמא 3120 או אפילו ה-1110 (מסך מונוכרומטי עשוי להיות ברור יותר לאנשים עם ראיה חלשה והטלפון הזה הוא דגם "לארצות עולם שלישי" עמיד מאוד להתעללות).

ד"א, אני בתהליך של שנמוך הטלפונים שלנו, אחרי שנמאס לנו מזמן סוללה עלוב ואמינות לקויה. הזמנתי לאשתי נוקיה 1600 ואני כבר מזה זמן משתמש ב-LG630 הפשוט והאמין (שרד מכונת כביסה).

פורסם

לאבא שלי בזמנו לפני שהמעסיק שלו שידרג לו ת'פלאפון (בהסכמה) אז היה לו X200 של סמסונג.

לסמסונג יש ממשק פשוט וקל, הטלפון הזה מחזיק הרבה זמן ואין לו מסך חיצוני מה שמבזבז פחות סוללה, המכשיר בתצורת -צדפה והוא קטן ונוח וקל, הספיקר שלו חזק ושלא נדבר על הצילצלול שירעיד את המסחרית של האלטקע-זכן! :lol:

אני ממליץ על חיפוש ב-GSM ארנה בחברות המוכרות- נוקיה, סוני אריקסון, מוטורולה, סמסונג וכו'..

כמו שאמרתי מקודם, אם יעלו לי בראש עוד מכשירים כאלה פשוטים אז אני אוסיף..

בהצלחה בחיפוש! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על הרצון לעזור

אבל עדיין לא מגבשים החלטה... וגם בחנויות לא עוזרים יותר מידי

אין לא מכשיר שמיעה, אבל חשוב לדבר לאט וברור, לכן חשובה איכות הספיקר...

מה דעתכם על z610i ? האם אפשר להכניס לו סים רגיל?

פורסם

כעיקרון, לכל מכשיר דור 3 / 3.5 אפשר לשים סים קארד דור 2 אבל אז למכשיר לא יהיה אופציות לגלישה מהירה ברשת ושיחות וידיאו מה שממה שהבנתי דיי מיותר כאן.

אני בכל אופן עדיין חושב שעל המכשיר מסוג שכזה אין צורך להוציא יותר מ-600 שקל וגג שבגג 1000 שקל.

בכל זאת- מה ביקשת?

ספיקר (אייכותי כמעט בכל מכשיר כיום)

עיצוב צדפה

מקשים/ מסך נוח (טריוויאלי)

סוללה ממוצעת (טריוויאלי)

יש חנות פרטית למכשירים סלולארים מתחת לקנין חיפה בשם- TIKCOM וגם יש להם אתר ברשת- http://tikcom.co.il/

תבדוק שם קצת מהמבחר הנרחב שיש שם, מקום נוסף זה- שמעפון ועוד חנויות פרטיות שמומלץ לעיין באתרם וגם כמו מקודם ב- GSMAREANA

בהצלחה! ;)

פורסם
  • מחבר

אני מסתובב די הרבה אז אולי בעתיד אקפוץ לשם.

עברתי על הרשימות מהיום ומצאתי שבפלפון המליצו לנו על lg 8350 , ודי התרשמנו מאיכות הספיקר והמקשים הגדולים. אבל מוזר שלא מצאים אותו בזאפ ?

פורסם

טלפונים של פלאפון אי אפשר לקנות בלי חוזה שלהם (הם לא עובדים עם sim card), בחנויות יש בד"כ טלפונים שלהם שבאים עם X דקות שיחה או איזשהו חוזה אחר.

אני לא מבין את ההתעקשות על דגם צדפה. אני ממליץ לבדוק את דגמי הנוקיה הבסיסיים (1600, 1208 אולי אפילו 1110). הם נמצאים בכמעט כל חנות לטלפונים סלולריים (רק צד ג', חברות הסלולר כמובן לא מציעות אותם - הם לא דור 3). נראה לי טפשי להוציא יותר מ-400 ש"ח על טלפון שרק אמור להוציא ולקבל שיחות.

פורסם

תקחו לו נוקיה 6131 .

היה לי פעם כזה ויש לו את אחד הרמקולים הכי חזקים שיש וגם הסוללה מחזיקה להרבה זמן ,

המקשים של הפלאפון גדולים ונוחים הפלאפון עצמו נראה טוב וגם לא כל כך כבד .

וגם הפלאפון מסוג צדפה ובשביל לפתוח אותו יש כפתור שלוחצים עליו וזה ישר פותח את הפלאפון .

קיצר אני ממליץ עליו נראה לי שזה הפלאפון הכי מתאים .

i2fly-nokia6131.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים