עבור לתוכן

איך לשמור על אוזניות כפתור שלא יהרסו...

Featured Replies

פורסם

שלום

כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות די סטנדרטיות כמו שלו SONY וכו' וכעבור חצי שנה ויותר הם נדפקות לי

שאני שומע רק באחת האוזניות עכשיו אני ידוע שמה שקורה זה במשך הזמן נימתך החוט מבפנים עד שנוצר ניתוק

עכשיו כמה שאני מנסה לשמור עליהם כמו לא למתוח את החוטים כאלה כלום לא עוזר

יש המלצה על חברה טובה שיש לה אוזניות עמידות

אני ידודע אוזניות שבאוזניות לא כפתור זה לא שכיח כי הם יותר עמידות

פורסם

להשתדל לא למתוח את החוטים, זה לא מסובך.

גם לי היו אוזניות של סוני, והם רק עושות רושם של איכותיות,

תקנה אוזניות נורמליות של חברה לאוזניות בעיקר,

ולא כמו סוני שעושים הכל.

חברה כמו AKG למשל,

לי יש את ה-AKG K324P, תברר עליהם קצת.

פורסם

ran07- מזמן (בצעירותי) הייתי כמוך תקופה ארוכה, קונה אוזניות כפתור ג'נריות ואחרי כמה חודשים המגעים היו הולכים.

ואז באיזשהו שלב אמרתי לעצמי "בוא נראה למה ה"סנהייזר" האלה עולות קצת יותר,

ובמקום להשקיע 60-80 ש"ח השקעתי 220 וקניתי אוזניות כפתור של סנהייזר.

מאז קרו שני דברים:

1. לא חזרתי לסוני וכל אוזניות הכפתור ב 60-80 ש"ח מעולם, אין מה להשוות את איכות הסאונד, זה עולם אחר לגמרי.

2. המגעים נשמרים (הסנהייזר באות בקופסא קטנטנה שבה מגלגלים את האוזניות בצורה מסודרת, וזה עוזר לשמור עליהן)

אני לא אומר שהם לא נהרסים אף פעם - זה הטבע של כבלים באוזניות כפתור זולות (כן, גם הסנהייזר האלה נחשבות זולות, אם אתה אודיופיל :) )

אבל לפחות לסנהייזר יש אחריות של שנתיים, ואם משהו נדפק לא צריך לרוץ לקנות זוג חדש, מתקנים או מחליפים לך.

תעשה לעצמך טובה, ותקנה איזה זוג Sennheiser mx 550 , זה לא יקר, ואתה תתן לעצמך סטירה שעד עכשיו שמעת באוזניות זבל כאלה,

שמנעו ממך לשמוע את הסאונד כמו שצריך.

פורסם

בכל אופן, חברה נוספת (לא אמרתי טובה )אבל אני איתה כבר מלאן זמן והאיכות שמע ובנייה של האוזניות האלה נראות מרשימות למדי :

הלא היא TEAC - אני מקווה שלא זו החברה שגורמת לך למפך נפש :o

..אוזניות מצוינות, אין בעיות, הגברה והנמכה מאוד מותאמים, אוזניות מרופדות ואיכות שמיעה נהדרת !

אבא שלי קנה אוזניות קטנות הם על איזה הרבה הבנתי, איזו איכות - Logitech (אוזניות ששמים על הראש אבל קטנות(לא כמו של DJ לדוגמא )

הגודל הפיזי שלהם הוא כמו האוזניות שנותנים לך לשים בטיסה

:kopfpatsch: :kopfpatsch: התבלבלתי עם סוג האוזניות אוזניות פאקינג כפתור אה ?

פורסם

עשית סלט מהכל.

TEAC זאת חברה חלשה מאד.

שאני בטוח שקנית את האוזניות על "קניית מעל XX שקלים במכולת"

אתה מקבל אותם ב-19.90.

בכל אופן, אל תמליץ על שום דבר,

לפני שיש לך אינדקציה איתו. למוצר בדר"כ איכותי ממנו.

פורסם
  • מחבר

ran07- מזמן (בצעירותי) הייתי כמוך תקופה ארוכה, קונה אוזניות כפתור ג'נריות ואחרי כמה חודשים המגעים היו הולכים.

מאז קרו שני דברים:

1. לא חזרתי לסוני וכל אוזניות הכפתור ב 60-80 ש"ח מעולם, אין מה להשוות את איכות הסאונד, זה עולם אחר לגמרי.

2. המגעים נשמרים (הסנהייזר באות בקופסא קטנטנה שבה מגלגלים את האוזניות בצורה מסודרת, וזה עוזר לשמור עליהן)

אני לא אומר שהם לא נהרסים אף פעם - זה הטבע של כבלים באוזניות כפתור זולות (כן, גם הסנהייזר האלה נחשבות זולות, אם אתה אודיופיל :) )

אבל לפחות לסנהייזר יש אחריות של שנתיים, ואם משהו נדפק לא צריך לרוץ לקנות זוג חדש, מתקנים או מחליפים לך.

תעשה לעצמך טובה, ותקנה איזה זוג Sennheiser mx 550 , זה לא יקר, ואתה תתן לעצמך סטירה שעד עכשיו שמעת באוזניות זבל כאלה,

מגניב אהבתי את האחריות של שנתיים

כנראה שאלך עליהם

תודה

פורסם

מגניב אהבתי את האחריות של שנתיים

כנראה שאלך עליהם

תודה

בא עם אוזניות ברמה הזו...שזה לא יהווה פרמטר בשבילך.

תגיד איזה סוג מוזיקה אתה שומע,

וימליצו לך על אוזניות בהתאם.

פורסם

אגב אל תתקרב ל CX300

זה דגם זהה ל EP630 של קרייטיב- אותן אוזניות ב100 ש"ח פחות

אבל אם כבר אתה משקיע באוזניות במחיר של CX300 קח JBL REFERENCE 220...

פורסם

תעשה כמוני... לי יש אזניות שעשו קצת בעיות... לקחתי כבל אחר (עמיד יותר)... פתחתי את האזניות(לא!! בלי תוספות מוזרות לחתימות!!!) והלחמתי את הכבל העמיד יותר...עובד יופי...

פורסם
  • מחבר

נכון גם רעיון

אבל קצת מסובך :kopfpatsch:

בכל מקרה אני לא אוהב את האונזיות הכפתור האלה כמו ה CX300 וכו' שניכנסות ממש לתןך האוזן

צריך לדחוף את זה עד הסוף..

קצת מרגיז

בכל מה קרה מה זה נוח לכולכם

פורסם

זה לא כפתור... זה IN-EAR

פורסם

לAKG לפי מה שאני יודעת יש אוזניות טובות.

והן גם מגיעות עם קייס כזה שמכניסים אליו את האוזניות כאשר הן לא בשימוש ששומר עליהן.

פורסם

מאז קרו שני דברים:

כן, גם אני הייתי כזה. אחרי כמה שנים עם אוזניות גרועות החלטתי לרכוש אוזניות איכותיות. הלכתי לבאג, רכשתי אוזניות Shure ב-600 ש"ח. האוזניות נקרעו אחרי שמונה חודשים. בהמשך רכשתי אוזניות UE ב-250$ שנקרעו אחרי חצי שנה. מאותו רגע החלטתי שאני לא משקיע יותר מ-70 ש"ח באוזניות ניידות כי בסופו של דבר הן נהרסות. העדפתי להשקיע כסף באוזניות סטיראו HD555, שעובדות כמעט שנה בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

נכון צודק מה שחשבתי

אין מה לעשות

גם תראה את עובי החוט והחיבור של אוזניות רגילות לכן נשמרות הרבה זמן

אפילו האוזניות הכי פשוטות אלא שמגיעים עם דיסקמן...

פורסם

כן, גם אני הייתי כזה. אחרי כמה שנים עם אוזניות גרועות החלטתי לרכוש אוזניות איכותיות. הלכתי לבאג, רכשתי אוזניות Shure ב-600 ש"ח. האוזניות נקרעו אחרי שמונה חודשים. בהמשך רכשתי אוזניות UE ב-250$ שנקרעו אחרי חצי שנה. מאותו רגע החלטתי שאני לא משקיע יותר מ-70 ש"ח באוזניות ניידות כי בסופו של דבר הן נהרסות. העדפתי להשקיע כסף באוזניות סטיראו HD555, שעובדות כמעט שנה בלי שום בעיה.

כי אתה לא יודע לשמור על אוזניות כמו שצריך...

אף פעם לא ללפף סביב הנגן

אף פעם לא לעקם את הכבל איפה שהקונקטור

לשמור אותן תמיד בתוך נרתיק מתי שלא בשימוש...

אני כבר עם JBL R220 שנה בערך וטפו טפו, לא קרה כלום, אפילו לא רשרוש הכי קטן שיש..

אני עומד כנראה בקרוב להחליף ל CROSSROADS MYLARONE X3I...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים