עבור לתוכן

אין יבוא IPHONE 3G לישראל?למה לא להפעיל לחץ על היבואן ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע.

אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים.

פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL:

פקס : 03-9027788

מרכזיה: 03-9005353

מייל:

feedback@idigital.co.il

הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D

פורסם

גם ככה iDigital לוקחים לעצמם אחוזים שומנים מאוד מהמכירות.

או שהחשבון שלהם על הפנים, של שער יציג לדולר 11 שקל. (או שלא סיפרו לי?)

בכל אופן, הנקודה היא שגם אם היו מוכרים, זה היה מחיר מפורז,

ולכן, שימכרו או לא. על ה-ז' שלי.

האייפון שלי יגיע היישר מארה"ב במחיר של 200$, +מכס, מע"מ ומשלוח.

הרבה הרבה יותר משתלם.

פורסם

תאמין לי, זה לא שידע לא רוצים, זה שלאפל אין אינטרס.

אפל לא רוצה להתחיל להסתובב בין משווקים ולהתחיל לשווק את האייפון, היא הולכת לחברות סלולר גדולות (וודפון,ATNT,אורנג') וסוגרת איתם עסקאות.

בארץ אין שום חברת סלולר גדולה (מה שנראה לכם כאורנג', זאת חברת פרטנר) שלאפל כדאי לעשות איתה דיל.

אולי עד שתפתח חנות אפל בישראל, האייפון ימכר כסימפרי, ואז נראה אותו בארץ.

פורסם

יש כבר חנות אפל בישראל...

נראה לי בקניון רמת גן אם אני לא טועה....

ואבא של חבר שלי הוא בין המקימים של iDigital והבנתי ממנו שהם רוצים לייבא את האייפון לארץ, ככה שכנראה הבעיה זה עם אפל.

פורסם

כמו שאמרתי, אפל לא רוצה.

ונפתחה כבר? מגניב, חשבתי שרק עכשיו הם קנו את המקום וזכויות והכל

פורסם
  • מחבר

גם ככה iDigital לוקחים לעצמם אחוזים שומנים מאוד מהמכירות.

או שהחשבון שלהם על הפנים, של שער יציג לדולר 11 שקל. (או שלא סיפרו לי?)

בכל אופן, הנקודה היא שגם אם היו מוכרים, זה היה מחיר מפורז,

ולכן, שימכרו או לא. על ה-ז' שלי.

האייפון שלי יגיע היישר מארה"ב במחיר של 200$, +מכס, מע"מ ומשלוח.

הרבה הרבה יותר משתלם.

כנראה שה 200$ הוא בהתחיבות לAT&T, מה שמעלה דה פקטו את המחיר של המכשיר... בנוסף המכשיר קצת מסורס כשהוא פרוץ (לא שזה מפריע למרבית המשתמשים) ולסיום, ההערכות הן שהפעם יהיה קצת יותר קשה לעשות UNLOCK למכשירים מארה"ב אולי לאילו מדרום אפריקה :xyxthumbs:

תאמין לי, זה לא שידע לא רוצים, זה שלאפל אין אינטרס.

אפל לא רוצה להתחיל להסתובב בין משווקים ולהתחיל לשווק את האייפון, היא הולכת לחברות סלולר גדולות (וודפון,ATNT,אורנג') וסוגרת איתם עסקאות.

בארץ אין שום חברת סלולר גדולה (מה שנראה לכם כאורנג', זאת חברת פרטנר) שלאפל כדאי לעשות איתה דיל.

אולי עד שתפתח חנות אפל בישראל, האייפון ימכר כסימפרי, ואז נראה אותו בארץ.

רוצים או לא, נכון לעכשיו גם את ה IPHONE ה"רגיל" הם לא מיבאים רשמית ועוד מעיזים להתלונן על היבוא האפור...

תמיד כדאי ללחוץ על חברות שיבינו שיש קהל גדול שלא יחכה להם עד אין קץ.

פורסם

תקשיב, זה לא יעזור.

ממה שהבנתי יש חברת סלולאר גדולה מאוד באירופה, שגם איתם אפל לא עשו עיסקה, כי פשוט לא שווה להם.

אם תצליח למצוא את השם של החברה או לשפוך קצת אור על הענין אני אשמח.

אבל אל דאגה, אני משער שבקרוב הוא יגיע גם לישראל

פורסם

אז אוליי אחרי הכל אלו לא בדיוק 199$.

לפי מה שהבנתי ממקורות אמינים(pocket) המכשיר לא ימכר כשלם וקח אלא התחייבות ל-18 חודשים לפחות.

אוליי אלו באמת 199$ אבל עוד התחייבות לחברה? ועוד לאורנג' בישראל? יעלה הרבה יותר.

ובנוסף,הבנתי שהמכשיר חייב לעבור איזשהי אקטיביזציה (טוב זה כבר לא ממש משנה עם האקרים שלנו)

שורה תחתונה - זה יפה מאוד שאומרים 199$ ו"שוכחים" להגיד לנו על ההתחייבות הקטנה לחברה.

פורסם

מי שכח לעזזל, זה כתוב בכל פינה שיש התחייבות!

199$ המכשיר + התחייבות לשנתיים לפחות עם חבילה בתשלום חודשי.

וממתי פוקט זה מקור אמין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים