עבור לתוכן

השוואה בין Meizu M6 לQtec T168, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם,

Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360

Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469

ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu).

הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע?

מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום

למישהו יש ניסיון עם קצב ההעברת הנתונים של המכשירים הנ"ל? כי קראתי על כמה מכשירים שקצב ההעברה שלהם איטי להחריד ואני רוצה לוודא שהמכשירים הנ"ל סבירים בתחום זה..

אני ממש אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי ואת דעתכם על איזה מכשיר מבין השניים כדאי לי ללכת? כמו כן אני אשמח לשמוע ממכם עוד יתרונות/חסרונות במכשירים הנ"ל שלא שמתי לב אליהם

אגב מה שאני קונה זה 8GB ככה שאם למישהו יש רעיון למשהו אחר בתקציב של ה500 שקל בערך אני ממש אשמח לשמוע כי אני לגמרי פתוח להצעות

תודה מראש וחג שמח לכולם

פורסם

נתחיל מזה שה-Qtec T168 הוא מוצר מדבקה ואיכותו ירודה מאד. לא ממליץ עליו בכלל.

לעומת זאת ה-MEIZU הוא נגן מומלץ ונחמד מאד ביחס לתקציב שלו.

הוא תומך בעברית.

אם אתה יכול להתשפר על מסך גדול (צפיה בסרטונים וכו')

לטובת: מוצר באיכות בניה טובה בהרבה, איכות מוזיקה טובה יותר,

זמן סוללה טוב יותר (60 שעות - כפול מ-MEIZU), וקצב העברת נתונים.

יש לך את ה-iAudio i7 שלוקח את שניהם, אך בעל מסך אינץ' 1 בלבד.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שה-Qtec T168 הוא מוצר מדבקה ואיכותו ירודה מאד. לא ממליץ עליו בכלל.

לעומת זאת ה-MEIZU הוא נגן מומלץ ונחמד מאד ביחס לתקציב שלו.

הוא תומך בעברית.

אם אתה יכול להתשפר על מסך גדול (צפיה בסרטונים וכו')

לטובת: מוצר באיכות בניה טובה בהרבה, איכות מוזיקה טובה יותר,

זמן סוללה טוב יותר (60 שעות - כפול מ-MEIZU), וקצב העברת נתונים.

יש לך את ה-iAudio i7 שלוקח את שניהם, אך בעל מסך אינץ' 1 בלבד.

לשיקולך.

ת'אמת דיי חשוב לי הקטע של המסך כי אני רוצה לראות סרטים בדרך לבסיס,אני מוכן להתפשר קצת בגודל מסך אבל לא יותר מדי, ובנוסף הנגן שהמלצת עליו גם יקר לי מדי...

לפי מה שאתה אומר אבל הMeizu לוקח את הQtec? אתה יודע מניסיון שהוא תומך עברית (פחות חשוב לי התפריטים, רק שיראה את השמות שירים שבעברית)? וקצב ההעברה בו סביר?

אני ממש אודה לכם אם תענו לי על השאלות ותתני לי עצות, כי אני ממש לא יודע על מה ללכת

פורסם

בשירים הוא מראה עברית הפוכה. אתה צריך לדאוג להפוך את סדר האותיות.

פורסם
  • מחבר

בשירים הוא מראה עברית הפוכה. אתה צריך לדאוג להפוך את סדר האותיות.

אתה אומר את זה מניסיון? כי אם כן אני אשמח לשמוע את ההתרשמות הכללית שלך מהמכשיר... והאם שווה לקנות אותו

פורסם

כן, יש לי אותו.

הוא חביב אבל יש בו כמה באגים, נדמה לי שכתבתי פה פעם ביקורת קצרצרה.

הכל תלוי בתקציב ומי המתחרים. אני כנראה לא הייתי קונה אותו שוב. התוכנה לא מלוטשת מספיק והמעבד שלו קצת חלש. אבל איכות הקול לא רעה והוא די סקסי.

ה-FIRMWARE של באג לא רע וכולל תפריטים בעברית ותמיכה בעברית הפוכה.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי אותו.

הוא חביב אבל יש בו כמה באגים, נדמה לי שכתבתי פה פעם ביקורת קצרצרה.

הכל תלוי בתקציב ומי המתחרים. אני כנראה לא הייתי קונה אותו שוב. התוכנה לא מלוטשת מספיק והמעבד שלו קצת חלש. אבל איכות הקול לא רעה והוא די סקסי.

ה-FIRMWARE של באג לא רע וכולל תפריטים בעברית ותמיכה בעברית הפוכה.

אתה מוכן להסביר בדיוק איזה באגים יש בו? ומה הכוונה שהמעבד שלו חלש והכל? או פשוט לרשום את החסרונות והיתרונות של הMeizu אם הסבר קצר כי אני לא מומחה בזה...

ואני לא מוצא את הfirmware שאמרת, אתה יכול להביא לינק אליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים